Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
zar splavovi nisu dosta? tko još na svijetu ima splavove? :camac:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by 2kune

zar splavovi nisu dosta? tko još na svijetu ima splavove? :camac:
splavovi su izvikani, nekako mi je taj provod kaokad odes na letovanje na more... za proleterijat...necu na letovanje! Hocu da je grad svuda oko mene...
Korisnikov avatar
By 2kune
Beograd, svetska prestonica sprovoda :sarana: :pop: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac: :svetac:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Tekst je krs.

E, sad, JA se uvek najbolje provedem u Beogradu. Svega ima, pa po ukusu, a to sto je sve jeftinije je meni jako bitan faktor za dobar provod. Vecera, koncert, pa klub - sve za jedno vece i svuda taksijem kosta kao ufur u Londonski fancy klub.
Originally posted by antibiotic Pa dobro... gde se to izlazi u Beograd na dobar provod? ...

Na koktele na splav Cruise ili neki drugi koktel bar (ne pamtim im imena, ali u Kralja Petra ima par), na radzu u Rakija bar (nikad bila) ili 'svuda'; ove godine bili aktuelni splav 20/44 i klubic Sobarica, npr. Jos ako pre toga odes na otvaranje neke izlozbe gde popijes malo za dz, pa jos ako je dobra izlozba, ugodjaj je potpun. Ili mozda neka predstava, komedija, 15 jura najvise. Naravno, pre svega toga moras dobro da se najedes, a izbor je veliki.
Ili drugaciji trip, setnja po Botanickoj basti, Kalemegdanu ili Kosutnjaku, mozda Avala ili Zvezdarska suma. Voznja bajsom od 25. maja do Ade, pivo na plazi pa nazad polupijano, krivudavo.. Paintball, karting, voznja balonom ako si adrenaline junkie… Pa grad Zemun... ma svasta nesto, svuda pomalo. ;)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam.

Ne mogu da se odlucim, jer mi dugme za provod ima samo dve faze - dobro i lose.

Uglavnom mi od drustva i nekog prethodnog raspolozenja zavisi hocu li se dobro provesti ili ne.
Recimo, meni je provod u Indjiji bio 200 puta bolji od onog u jednom manjem mestu na Costa Bravi u Spaniji, iz jednostavnog razloga jer su ljudi bili bolje raspolozeni, opusteniji i spremniji na zezanciju od ufuranih seljancura sa kojima ne bih prozborila ni rec da nismo studirale zajedno, i da istim povodom nismo i otisli na apsolventsku exkurziju istim autobusom.
Ali da, stranci generalno vole ove krajeve. Klopa i pice su jeftini i ukusni, uglavnom nema ogranicenja u radu klubova i pabova, cigarete su takodje jeftine i pusenje je dozvoljeno, taksi dostupan i jeftin i sta ces vise....
By Swanheart
Originally posted by ns.happy
Scena elektronske muzike u Beogradu takođe važi za jednu od najboljih u Evropi, ali i na svetu.
majko mila, elektro umire!!!
hip hip ura

:pu pu daleko bilo:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ns.happy
Scena elektronske muzike u Beogradu takođe važi za jednu od najboljih u Evropi, ali i na svetu.
majko mila, elektro umire!!!
Sadly, this is true. Umire...ili ne napreduje, sto se svede na isto.

..

Nego, ne bih znao reci, nisam bio u raznim svetskim metropolama. Ja se provedem lepo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kako god bilo, kada vidim Beograd na tronu liste, meni je bas nesto toplo oko srca... :sunce:

:lol:

:hiphip:

Ne mislim zbog toga sto zivim u realnosti/magli da je ovde provod najbolji (prema istrazivanju), vec zato sto mi je drago kada u nekim onozemaljskim (citaj: evropskim/svetskim, van granica Srbije) listovima budemo prikazani u pozitivnom svetlu, makar i u ovakvom "trash" kontekstu... :lol:

:crta:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by 2kune

Beograd, svetska prestonica sprovoda :sarana: :pop: :svetac:
Pa i to mu dodje originalno ;)
Prosli put sam naleteo na neke demonstracije koje su kao iz cista mira blokirale terazije u sred one frke. Apsolutno dragocen dozivljaj za tursite strance koji su se tu nasli. Onda smo u to ime otisli svi u pivnicu. :D

Originally posted by E.c.h.o...

Na koktele na splav Cruise ili neki drugi koktel bar (ne pamtim im imena, ali u Kralja Petra ima par), na radzu u Rakija bar (nikad bila) ili 'svuda'; ove godine bili aktuelni splav 20/44 i klubic Sobarica, npr. Jos ako pre toga odes na otvaranje neke izlozbe gde popijes malo za dz, pa jos ako je dobra izlozba, ugodjaj je potpun. Ili mozda neka predstava, komedija, 15 jura najvise. Naravno, pre svega toga moras dobro da se najedes, a izbor je veliki.
Ili drugaciji trip, setnja po Botanickoj basti, Kalemegdanu ili Kosutnjaku, mozda Avala ili Zvezdarska suma. Voznja bajsom od 25. maja do Ade, pivo na plazi pa nazad polupijano, krivudavo.. Paintball, karting, voznja balonom ako si adrenaline junkie… Pa grad Zemun... ma svasta nesto, svuda pomalo. ;)
Ovo bas zvuci kao full plan koji nije dosadan. Hvala.
Ali sta je pored ove regularne turisticke - sa tzv. "alternativnom" ponudom?
To jos nikako da provalim u BG.
Briga me za "extra" enterijere gde svi stoje da bi ih gledali ko u muzeju, moze i rupa samo da su ljudi otvoreni, interesantni, u pokretu... you know what I mean.

...ili kad odem na tu izlozbu lepo se pokupim sa umetnicima koji dolaze da piju za dz i odem gde me oni odnesu... ;)
samo da nije neka kafanetina gde se samo sedi, loce i filozofira :lol: sto je takodje cool, ali ne kao celovecernji provod. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!