Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Iskreno,ne bih se ni vratio da se nije desilo to sto se desilo.
Drug,verenik i ja smo imali udes,drug i ja smo preziveli,on nije.
Sahranili smo ga u subotu.
Pa je moje pitanje da li je neko imao slicno iskustvo? Kada je postalo bolje? Da li ikada bude bolje?Itd....Kako dalje kada osoba sa kojom si planirao buducnost ode? I ne,ne razmisljam o suicidu,ne brinite. :)
Radi sopstvenog psihickog zdravlja,zakazao sam razgovor sa psihijatrom/psihoterapeutom za dve nedelje. Svaki komentar/savet znaci.
By Kragi
Hej, jako mi je zao :(
Ne znam sta bih ti rekao, stisni zube vremenom sve prodje.
Drž' se :hug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Luka je umro bez da sam imala ikakve informacije da je čak i bolestan, nismo živeli zajedno, ni u istom gradu, povremeno smo se viđali, ali smo se intenzivno voleli, bavili jedno drugim posrednim putevima. Samo sam u Politici jednod dana u avgustu 2017.pročitala čitulju. Ne razmišljam o njemu kao da je umro, ne potiskujem i ne negiram ja to, već jednostavno imam realan osećaj da je živ. Eto.
Strasno... ne znam sta da kazem

Moje saucesce, bas mi je zao. Mogu samo da zamislim kako ti je.

Nazalost nemam nista pametnije/ohrabrujuce da kazem, ne znam ni sam kako bih se nosio sa tako necim...
Korisnikov avatar
By gossip
Hvala svima na recima podrske :love:

Danas mi je iskocio termin kod shrinka i ocekivao sam iskreno(ne da ima nesto lose u tome i bio sam spreman na to) da cu izaci sa brdo dijagnoza i medikamentnom th,medjutim nista od toga se nije desilo,dao mi je samo Xanax 0.5 po potrebi (sto inace koristim :D) i samo intenzivirao broj vidjanja. Podigao me je poprilicno i dosta se bolje osecam.
:mazi: Zaljenje za izgubljenom voljenom osobom je sasvim normalno i ocekivano. Nijedan normalan psihic ti ne bi dao dijagnozu zbog toga. Prosto treba jednostavno preziveti taj period zaljenja na neki nacin.

Take each day as it comes :hug:
By Decko1999
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817313#p2817313]gossip napisao:[/url]^ :kiss:
Hej jako mi je zao zbog tvog gubitka,bas mi je zao... Trebace vremena ali bice sve u redu. Saucesce... Mozda sam jako mladji, ali i ja sam prolazio kroz ljubavne jade tipa neuzvracena ljubav, pukla veza, ali tvoje je mnogo gore... Budi jak... <3 EDIT: I tu sam ako ti treba neko za razgovor, pricu, slobodno se javi... :) Uz tebe sam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Bas me je zatekla tema.
Luka, drago mi je da si ti dobro, da si imao srece da prodjes, nadam se, bez ozbiljnijih povreda.
Iskreno, ne mislim da ikad moze biti bolje, ali vremenom, valjda, naucis da zivis sa cinjenicom da ih vise nema. Budi jak and hang in there buddy.
Korisnikov avatar
By bern
žao mi je, gosipe.

kako se ti sada osjećaš?
Госипе прими моје саучешће.Ужасно ће болети али бол лечи, он је неопходан, не треба се тога плашити. Млад си и твој живот тек предстоји, озбиљан си и јак. Желим ти све најбоље. :sunce:
Korisnikov avatar
By gossip
Hej drugari,izvinite,tek sada vidim da je jos bilo postova. Hvala svima na lepim recima. :love:
Uskoro idem na groblje sa njegovim roditeljima da mu damo 40 dana. Idem na 10 dana na razgovore,prijaju. Teram dalje,sta cu drugo....drug je prosao bez povreda,ja sam se samo malo jace lupio u glavu...jos jednom hvala svima. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Zao mi je. Prazne reci, ali jeste.
Iskreno, mislim i da zavisi i od duzine trajanja odnosa koliko ce ti biti dugo potrebna pomoc.
Ja sam dobila uput i nisam otisla, nisam mogla da prepricavam ponovo /inace jesam za terapeuta i sad idem - zbog akumulacije govana koje su mi se desile/.
Neko je pomenuo, a u mom slucaju je istina - nikad nece prestati da boli, mozda samo manje akutno.
Jos uvek nisam sasvim svesna da je nema. Neki dan me je udarilo to saznanje /ponovo/ i grcila sam se od bola.
Cesto sam besna na nju sto je umrla. Na sebe sto to nisam mogla da sprecim.

Nevezano za mene, cinila je svet boljim mestom pa me tek onda klepi.

Jedno vreme nisam mogla u Maxi da udjem normalno jer smo zajedno isle. Sad mogu, ali i dalje kad vidim njen omiljen sos presece me stomak. Milion sitnica i krupnica.

Ali eto, ziva sam.
^ Kao i svaka rana,boli i zaraste,ali oziljak je uvek tu...
Razumem te,mada mozda bi trebalo da ides na psihoterapiju,evo ja idem vec mesec dana i odlicno se osecam,jos uvek mi nije uvedena nikakva farmakoterapija :lol: (a i da jeste,ne bih pruzao otpor jer sam zdravsteni radnik a i generalno mislim da nema nista lose u tome). :)
Korisnikov avatar
By gossip
Nisam video deo gde je napisala da ide,inace sam ostatak procitao,hvala sto si mi skrenula paznju,bas lepo od tebe. :)
Korisnikov avatar
By gossip
ljudi mnogo se bolje osecam a krajem godine stize review mog putovanja u nadi da ce sutra ova tema pomoci nekome
ljubim vas :kiss:
Kako bi pomogla? Nisi uopce pricao, pisao, o procesu zaljecivanja gubitka voljene osobe. Mislin da taj ili ta neka druga osoba, moze u ovome prepoznati samo i samo tvoj egoizam, te nista vise. Na zalost. Meni ova tema lici na onu, kako te susjeda istukla i ogrebala po licu, a sutra dan stavljas slike neozljedjenog lica.
Korisnikov avatar
By gossip
Mislim da me ne zanima tvoje misljenje :)
Sve sto pisem na ovoj temi radim iz cistog srca i najbolje namere, a to sto se iz oblakodera vidi da si ti jedna jako isfrustrirana osoba...ima i za to terapeut. Pisacu o svim pojedinostima kada dodje vreme za to i kada budem spreman za to. Pritom sam napisao da mi je bolje,ne znam o kakvom zaceljivanju pricas,to nece skoro. Pritom ne znam kako te nije sram da insuiniras da lazem ili sta vec,u zivotu ti ne zelim da prodjes ono sto sam ja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!