Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pozdrav svima! Piskrala sam malo na coming out odeljku, a sada se setih jos jedne teme koja me proganja. Naime nisam sigurna u svoju seksualnost, pa samim time ne znam kako da objasnim svoje retko zaljubljivanje. Do sada sam bila samo jedanputa zaljubljena, sto se desilo pre skoro tri godine i trajalo je malo manje od godinu dana. Medjutim ja jos uvek ne mogu skroz to da zaboravim. Nedavno sam imala jednu veziju. medjutim to je vrlo mlaka kopija. Imala sam jos dva lika kojima sam bila opsednuta medjutim nije doslo do veze. Sto se tice devojaka imala sam nekoliko vrlo bliskih prijateljstava, gde bih osetila da mi je ta devojka vrlo draga bitna i sl, medjutim nisam razmisljala dalje od toga. Sada kad vracam film moguce da sam i u te devojke bila zaljubljena jer se secam da mi je izuzetno smetalo kada bi nasle momke, sto sam donekle pravdala sebi time da mi mozda smeta jer sam ja sama. Izvinjavam se na malo konfuznj poruci, dakle zanima me sta vi mislite sta je normalna ucestalost zaljubljivanja... Brinem se kako sam pocela da sam mozda i aseksualna i da zato ne mogu vise da se zaljubim, ili je problem sto blokiram sebe i svoju seksualnost... Hvalaaa na odgovorima
Korisnikov avatar
By Hys.
Normalno je relativno, subjektivno, nema pravila.

A koliko puta hmmm...ako brojim od osnovne skole, ono, da sam se definitivno zaljubila - 7 puta.

Imam 37 godina.
Znaci na svakih 5 godina otprilike :p. Znaci za jedno dve godine mozda se i desi nesto :P. Htedoh jos nesto da pitam, secam se kao kroz maglu neke devojcice iz predskolskog sa kojom sam bila nerazdvojna. Znam da je mama bila ljuta na mene sto sam na nekom tipa rodjendanu bila nerazdvojna od nje i nisam se druzila toliko sa ostalom decom. Cak imam i neku sliku gde se vidi da gledam u nju a ne u kameru. Da li si imala takva neka iskustva? sada razmisljam da mi nije to bila prva ikada simpatija
Korisnikov avatar
By 2kune
nije bitno koliko se zaljubljuješ već koliko voliš... :deda:
naravno da je bitan kvalitet, nego sam ja sada u nekoj fazi preisitivanja celokupnog zivota, pa pokusavam da shvatim sta je uzrok mog retkog zaljubljivanja. Posto od silnog haosa u glavi vise ne znam gde je problem... Btw imam problem sa anksioznoscu :p
Korisnikov avatar
By 2kune
nije to pitanje kvaliteta i kvantiteta... to bi podrazumijevalo da je u pitanju ista stvar varijabilnog inteziteta... ali ljubav i zaljubljenost potpuno su drugačije pojave iako često (ne i nužno) ljubav počinje zaljubjenošću (tome je najvećma kriva nesavršenost ljudske duše)...
što se tiče zaljubljivanja, anksioznost joj jako smeta jer ne dopušta opuštanje duše i tvorbu onog miksa kemije koji istu proizvodi... ne možeš poslati dvije poruke kroz isti kanal istovremeno...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Za skoro 22 godine - samo jednom, da sam zaista bila zaljubljena.
Kao sto rece Hys. normalno je skroz subjektivna stvar.
I moj ti je savet - prvo pokusaj da resis problem sa anksioznoscu i sve drugo, kako bi mogla koliko-toliko okej da funkcionises sa ljudima.
NIsam baš siguran šta se tačno računa u zaljubljenost, šta u ljubav, valjda je opšteprihvaćeno da je zaljubljenost površnija a ljubav ili zaljubljenost koja traje i produbi se ili se gradi i bla bla bla...

Sve u svemu, meni uopšte nije teško da se zaljubim i ovako u nekog na ulici ili kroz prozor, svestan sam naravno da to nije baš realistično i da se zapravo zaljubljujem u neku svoju fantaziju o toj osobi, a što mi uopšte ne smeta. Nikad se ne zaljubljujem isključivo u fizičke karakteristike, nego u to kako neko nosi samog sebe, ako to može tako da se kaže.

Da odgovorim eksplicitno na pitanje, recimo negde od 20 do 100 puta.
Korisnikov avatar
By gossip
Zaljubio zilion puta :lol:

Ali da sam zaista voleo i "predao se" kompletno,to je samo jednom bilo do sada.
Korisnikov avatar
By Hys.
naravno da ljubav i zaljubljivanje nije isto - od 7 zaljubljivanja volela sam/volim 4 puta
Pravo zaljubljivanje par puta u zivotu, a povrsinsko svidjanje, tj. iznenadna opsednutost nekom osobm ko zna koliko puta.

I to je nesto sto nikako ne mogu od sebe da promenim, to se stalno ponavlja, da mi se neko na pocetku toliko prisvidja da to nije normalno. Da se bukvalno obeznanim i mislim na osobu 24h. Kako se sa vecinom tih likova nista ne realizuje onda tako i ta pocetna opsednutost i zaljubljenost splasnu. I posle bude kao da nista nije bilo. Dakle to kada bi uspeo da promenim kod sebe............i nikako ne znam sta je uzrok tome.

Cak neke potupo nebulozne situacije, dodje mi da zgromim sebe zbog toga, dakle da se zaljubim u nekog sa kime imam samo kres semu.

Evo bas sada prolazim kroz takav period: lik koji zivi u inostranstvu ali je cesto ovde i koji mi je kres sema, toliko puta je ispao kreten prema meni ali nisam obracao paznju na to niti se opterecivao time. Sluzi da se pojebemo kada je tu i toliko. I trajalo to tako vec god ipo dana. I jesenas kada je bio meni samo kvrcne nesto znaci opsednut njime, Umesto da mu nakon svega dam sut kartu ja se zaljubim u njega! A god ipo dana se vidjamo, kresemo, ne osecam nikakve emocije prema njemu, dobra je spika, dobar je seks, fizicki me bas privlaci i to je to. I zaljubih i u njega?!?!?! I kazem ja kada dodje sledeci put iskuliracu. Ma malo sutra, ja ga kulirao, a on izgleda zato jos vise zagrzo i naravno opet sve isto, ja u jos gorem stanju. Otisao je pre 10 dana jos ne mogu da ga izbacim iz glave....
ZASTO????????????

Inace opet kazem decko je ispao kreten prema meni, i ta kres sema nije normalna, nego to su konstantne fore i forice, igranje igrica, toplo hladno i ostale nebuloze. I ja ponizavam sebe, pristajem na sve to zaboga zato sto me fizicki pali vauuuuuuuu i jos se zaljubim u njega!!!!!!
Fali mi ljubav ocigledno, ali to nije razlog da se zatreskam u svakog ko prodje pored mene. I ne zatreskam se u svakog nego iskljucivo u budale :D

Ne ovo za ovog lika mi bilo cudno, toliko dugo se vidjali i nista i odjednom me uhvatilo da mi se svidja. A dobro ga poznajem i znam kakav je.
Ne ponizavam se doslovno. Sve je na obostrano zadovoljstvo. Recimo da sam vise puta presao preko necega preko cega nije trebalo da predjem. Eto na to sam mislio. Ali ocigledno mi se on mnogo svidja i spreman sam da istrpim nesto sto sa drugima ne trpim.

Naravno da treba vise da gledam sebe i vise da volim sebe.

Znam da nema nista osim povremene kres seme ali kazem ne umem da objasnim da i pored toga sto racionalno sagledavam celu situaciju ne uspevam i da se ponasam racionalno nego mi se svidja takav jedan lik sa kojim osim te kres seme ne moze nista drugo da bude.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811053#p2811053]urke145 napisao:[/url]Ne ponizavam se doslovno. Sve je na obostrano zadovoljstvo. Recimo da sam vise puta presao preko necega preko cega nije trebalo da predjem. Eto na to sam mislio. Ali ocigledno mi se on mnogo svidja i spreman sam da istrpim nesto sto sa drugima ne trpim.

Naravno da treba vise da gledam sebe i vise da volim sebe.

Znam da nema nista osim povremene kres seme ali kazem ne umem da objasnim da i pored toga sto racionalno sagledavam celu situaciju ne uspevam i da se ponasam racionalno nego mi se svidja takav jedan lik sa kojim osim te kres seme ne moze nista drugo da bude.
Razumem te skroz, imala sam isti problem. Problem je u niskom samopouzdanju. Sto se tice one opsednutosti zvucis mi pomalo anksiozno. Ja isto imam tako intruzivne misli o svemu i svacemu i u stanju sam satima da razmisljam-bukvalno se utapam u svemu tome.
Jeste imam problem sa samopouzdanjem. To je duga prica....

A sa anksioznoscu nisam imao problem nikada ali slazem se da ta opsednutost nije normalna. I naravno ne desava se sa svakom osobom. Ali bilo je u predhodnih par godina par osoba koje su usle u moj zivot za kojima sam odlepio i bio opsednut. Naravno kako su otisli tako je i sve splasnulo.
Takodje razlikuju se faze sa tim intenzivnim mislima.... mesecima budem vrh, onda krene neki takav period. Drugarica koja je psiholog mi je rekla da je to cisto sezonskog karaktera. Inace nemam problema sa depresijom i potiscenoscu sto je danas retkost, maltene svako drugi pati od toga. Ja sam uvek za divljanje, zurke i provod :D Nikada u mestu, uvek spreman za akciju :-D
Naravno mislim da i to ima svoje negativne strane i da koliko pomaze sa jedne strane toliko sa druge nosi neku prazninu u sustini. Kod mene se ta praznina jos nije ispoljila, verovatno ce tamo negde oko 40 kada se i divljanje bude proredilo hahahaa :-D
Drago mi je da nisi deprisivan, kod mene se smenjuju te epizode preterane uzbudjenosti i ne mogu da kazem depresivnosti ali snizene energije, Ne verujem da imam bipolarni jer nisu toliko jake promene, plus nikada nisam imala manicnu epizodu. Mada to sto kazes moguce da su one promene raspolozenja vezana za godisnja doba. Kod mene opsesivne misli nisu vezane samo za osobe veze i sl, vec i tipa sta ce biti u buducnosti, posao porodica, tako da je moguce da je kod tebe nesto drugo u pitanju. Sta ti je psiholog rekao za te opsednutosti osobama
Što se tiče mene, važi pjesma Bore Čorbe:
Zaljubim se pet šest puta u roku od tri minuta.
Volim volim volim volim žene.
Guzate, sisate, lomne u struku ,zbog njih razvijam desnicu ruku.

Ja inače ne mogu zagrliti niti jednu straight prijateljicu , a kamo ljubiti u obraz- jer ja uvijek nešto osjetim, zadrhtim, nervoza i strah me ulovi, navala adrenalina tako se osjećam uz sve žene koje mi se sviđaju.
Također, dobijem i malo brži puls odma čim je vidim, a također osjetim otkucaje srca tj. puls i u klitu :D - znam da je smiješno, al tako je kod mene, jebiga ...Mene cijelu obuzme i misli mi se uspore.

Sramim se ljubiti npr. prijateljice u obraz i uvijek to izbjegavam jer izaziva snažnu reakciju tj. emociju u meni u meni i žene to vide al znaju da sam lezz pa im nije čudno. Al recimo da sam primorana poljubit prijateljicu u obraz, ja bih ponovo dobila tu neugodnu emociju- kao iznenadnu navalu adrenalina, kao da idem skočit sa mosta u rijeku- evo baš tako ako bih morala usporediti , čudo, baš navala adrenalina u tijelo..ludilooo i kao neki strah da je ne poljubim u usta zabunom jer želim to itd. Pre čudno, uglavnom ha ha aha. :dancing:.. Kao da se bojim da ne zažvalim straight žene u usta i da onda one ne vrisnu ili šta ja znam...

ove naše lezz ljubim i mazim jer znam da mogu i isto su jake emocije :D

Tako se osjećam pored svih žena uglavnom koje su mojih godina, al ako su lijepe, onda i pored starijih.
Uh, preosoban opis, nadam se da će ti biti od koristi :)
Heksagon hvala ti na tako zivopisnom opisu :p :). Sada si mi osvestila da se i ja osecam neprijanto kada me neke drugarice zagrle ili kada se ljubimo u obraz-ne uvek, ali imala sam tih momenata. Secam se da sam u srednjoj skoli mrzela kada dodjemo u skolu pa se onda svi sa svima ljube. Delimicno je i to do moje socijalne anksioznosti, uvek sam se osecala neprijatno u velikim grupama, medjutim mislim da ima i do tog mog suzbijanja seksualnosti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811086#p2811086]littlemolecule napisao:[/url]. Sta ti je psiholog rekao za te opsednutosti osobama
Kaze nista strasno, da je to deo moje licnosti. Sklon sam krajnostima. I to nije bilo puno puta do sada, sa par osoba se desilo koje su mi se bas svidele. E sada to je posebno pitanje zasto su me te osobe privukle do te mere da se toliko zagrejem, kao ovaj o kome sam pisao u predhodnim postovima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!