- 27 Feb 2018, 23:19
Pozdrav svima! Piskrala sam malo na coming out odeljku, a sada se setih jos jedne teme koja me proganja. Naime nisam sigurna u svoju seksualnost, pa samim time ne znam kako da objasnim svoje retko zaljubljivanje. Do sada sam bila samo jedanputa zaljubljena, sto se desilo pre skoro tri godine i trajalo je malo manje od godinu dana. Medjutim ja jos uvek ne mogu skroz to da zaboravim. Nedavno sam imala jednu veziju. medjutim to je vrlo mlaka kopija. Imala sam jos dva lika kojima sam bila opsednuta medjutim nije doslo do veze. Sto se tice devojaka imala sam nekoliko vrlo bliskih prijateljstava, gde bih osetila da mi je ta devojka vrlo draga bitna i sl, medjutim nisam razmisljala dalje od toga. Sada kad vracam film moguce da sam i u te devojke bila zaljubljena jer se secam da mi je izuzetno smetalo kada bi nasle momke, sto sam donekle pravdala sebi time da mi mozda smeta jer sam ja sama. Izvinjavam se na malo konfuznj poruci, dakle zanima me sta vi mislite sta je normalna ucestalost zaljubljivanja... Brinem se kako sam pocela da sam mozda i aseksualna i da zato ne mogu vise da se zaljubim, ili je problem sto blokiram sebe i svoju seksualnost... Hvalaaa na odgovorima