Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tajfun983
U svom kratkom, ali burnom gej zivotu dva puta sam pokusao sklopiti ovakav ugovor i to bezuspjesno. Momci su fizicki bili priblizno moj tip, ali sto mi je bilo vaznije, mogao sam sa njima pricati, otici na pice, opusteno se zezati.
Obje "veze" sam prekinuo u trenucim kada se na moj prvi, mali izraz njeznosti i paznje sa druge strane pojavio otpor i pretjeran oprez. Jasno mi je da sam ja taj koji je prekrisio ugovor u oba slucaja. Ocigledno sam u samom startu trazio decka, a ne fuck buddy-ja.

Kakva su vasa iskustva i misljenje o ovom tipu gej vezivanja?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Iskustva nikakva, misljenje nikakvo posebno. Radis stvar i onda se druge stvari dese, nista posebno.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa šta znam... Evo, imam FWB iliti fuckbuddy-ja sa kojim se viđam povremeno i mislio sam da će mi to biti problem, tj. da ću krenuti da se zaljubljujem u njega (pošto je veza odbačena na samom početku kao opcija, jer on nije za to), ali eto, za sada se to nije desilo... i lepo nam je. Za sada funkcioniše. A dok je lepo, neka traje :)
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807793#p2807793]bothways napisao:[/url]Pa šta znam... Evo, imam FWB iliti fuckbuddy-ja sa kojim se viđam povremeno i mislio sam da će mi to biti problem, tj. da ću krenuti da se zaljubljujem u njega (pošto je veza odbačena na samom početku kao opcija, jer on nije za to), ali eto, za sada se to nije desilo... i lepo nam je. Za sada funkcioniše. A dok je lepo, neka traje :)
:up:
S tim sto se ja zaljubim i to ne mogu da sakrijem, ali, ne zalim se.
By Sixto
Koliko vam je uzeo javni beleznik za overu tog ugovora i mora li u tri primerka ili moze samo u dva?
Korisnikov avatar
By *deni*
Sram te bilo, Sixto, sto kvaris ovako romantiSH temu.
Imas li ti srca i duse?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imam fuckbuddy-ja već oko godinu i po dana.

Prosto se poklopilo da jedan drugome odgovaramo za bleju, seks i ništa više. Nije da nisam pomislio u par navrata 'hm, možda bi moglo nešto više da se napravi od ovoga' - no svaki put u roku od 5 minuta dođem do zaključka da ne bi. :lol: Jednostavno nam se interesovanja, navike i ta neka 'životna filozofija' potpuno razlikuju.

Da odgovorim na pitanje - iskustva su mi vrlo pozitivna, a mišljenje je da je za uspešan fuckbuddy odnos koji će to i ostati potrebno upravo ovo - da odgovarate jedno drugome za bleju, seks i ništa više. U protivnom, kontam da će jedna strana pre ili kasnije da se veže i više nego što treba. :)

Et' :kragi:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807862#p2807862]ZlatnaPtica napisao:[/url]Imam fuckbuddy-ja već oko godinu i po dana.

Prosto se poklopilo da jedan drugome odgovaramo za bleju, seks i ništa više. Nije da nisam pomislio u par navrata 'hm, možda bi moglo nešto više da se napravi od ovoga' - no svaki put u roku od 5 minuta dođem do zaključka da ne bi. :lol: Jednostavno nam se interesovanja, navike i ta neka 'životna filozofija' potpuno razlikuju.
Hm, ja tako nekog ne bih mogla da odvedem u krevet pa da je Apolon.

Ali to sam samo ja.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
E da me ne shvatiš pogrešno, on je super osoba i mi imamo dobru komunikaciju. Samo nema te neke dublje konekcije, gotivni smo jedan drugome i to je to.
Korisnikov avatar
By gossip
Ok mi je definisanje odnosa odmah na pocetku (iskrenost se ceni) ali isto tako mi je i bzvz "zatvaranje vrata" za nesto u buducnosti.

U 26-27oj sam bio u fazonu luxy fuxy,sad sam nekako prerastao sve to i ne privlaci me vise,povrsno mi je jako,sad je moja jedina veza veterina :lol:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807868#p2807868]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807800#p2807800]Sixto napisao:[/url]Koliko vam je uzeo javni beleznik za overu tog ugovora i mora li u tri primerka ili moze samo u dva?
U pitanju je bio kolektivni gej ugovor. Opstepoznata prava i obaveze. :kolo:
Ma mani me te komunisticke uravnilovke i kolektivnih ugovora. Sta su strane dogovorile je izmedju njih. Ugovor na sunce pa da protumacimo da li je u skladu sa obligacionim pravom. Denika kao strucnjakinja sa ceranje po sudovima i pravne akrobatike ce da iscita svaki stav i clan podrobno.

I na kraju pecat. Jeste.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
" Sa mnom, brale, nema sale, idemo na sUUUd ! " :sudija:
:kolo:
Korisnikov avatar
By hippo...
Uhh, ne umem ni da zapocnem takve veze iako sam nekoliko puta mislila da u tom grmu lezi zec a.k.a. Spas za mene.
Ali nece, ne ide mi to, preglupo mi je, znam da bih se osecala ruzno.
Tako da nemam iskustva i mislim da ga necu nikad ni imati na ovu temu jer nije moja cup of tea (iako ljudi iz nekog razloga misle da me samo seks u zivotu interesuje) :namig2:
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818891#p2818891]hippo... napisao:[/url]Uhh, ne umem ni da zapocnem takve veze iako sam nekoliko puta mislila da u tom grmu lezi zec a.k.a. Spas za mene.
Ali nece, ne ide mi to, preglupo mi je, znam da bih se osecala ruzno.
Tako da nemam iskustva i mislim da ga necu nikad ni imati na ovu temu jer nije moja cup of tea (iako ljudi iz nekog razloga misle da me samo seks u zivotu interesuje) :namig2:
slazem se s tobom oko ovoga, kapa dole :odlican:
Korisnikov avatar
By sallys
U dvadesetim sam imala nešto slično. E sad, da li sam i tada tražila ženu ili sam se prosto seksala seksa radi, pojma nemam. U svakom slučaju, vrlo zanimljiv period života.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!