Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Bosanac29
Veliki pozdrav iz Bosne. Ovo je moj prvi post na nekom portalu sa ovom tematikom. Ocaj me doveo tu, i nadam se nekom savjetu, nekoj ok rijeci. Rodjen sam i odrastao u totalno str8 okruzenju. U problematicnom kraju grada, gdje ako se potuces par puta nista si. Zivio sam dugo tako, a patio medju njima jer sam oduvijek znao da sam gay. Znao sam da tu ne pripadam. Volim sport jako i tu sam nalazio neki mir. Prije 8 godina upoznao sam njega i konacno "prodisao". Tacno ona polovina koja mi je nedostajala. Kunem vam se da garantujem da niko nikada bolji odnos nije imao. Ukratko divno. Nakon 6 godina zahladili smo. Pocele su svadje, gluposti, ljubomore, ratovi. I odlucio sam da je najbolje da prekinemo vezu. Nekako smo ok podnijeli sve to oboje. Culi smo se povremeno, isli na kafu ali cisto prijateljski. Nakon godinu dana otisli smo na kafu i rekao mi je da odlazi zbog posla vani. Ok sam prihvatio jer sam bio totalno hladan, iskreno. Kada je otisao, culi smo se redovno ali bez ikakvih emocija. Prije 10 mjeseci mene je sluzbeni put odveo u njegov grad. Otisli smo na veceru i pozvao me da vidim stan. Vjerujte mi, cim sam usao, u istom trenutku sve emocije kao prvog dana upoznavanja su se vratile. Sve! Odmah sam mu to rekao i dokazivao, ali on je bio racionalan i hladan. Rekao je puno je vremena proslo, krenuo sam dalje. Auu, bas sam bio ljut i tuzan. Vratio sam se kuci i nastavili smo komunikaciju intanzivno. Vidio sam da mu je stalo do mene. Dosao je u Bosnu na odmor prije tri mjeseca i bio kod mene pet dana i od tada smo ponovo bili u vezi. Jako mi je bilo drago. Jedan dan krenula je prica o moru. Pitam gdje cemo? Kaze eh ja sam more dogovorio sa prijateljima jos u martu.. Kazem ok, pa idem i ja ? Kaze nazalost ne. Takav je dogovor. Pitam jesu li gay ljudi, kaze da. Ja sam poludio tada, nisam nikada takvu agresiju ka njemu pokazao. Zanemario sam cinjenicu da je proslo dosta vremena da on ima nove prijatelje, zivot pored mene. Ali toga sam se kasno sjetio. Zvao sam stalno pitao kako moze bez mene na more, vrijedjao ga bas. Sve dok nije pukao i rekao odlazi od mene, najveca je greska obnova veze bila. Meni se svijet srusio tada, iako sam mentalno bas jak nisam znao kako da se izborim. Smarao sam ga danima, zivkao, pisao, sve dok nije blokirao na svim mogucim mrezama i rekao da sam bolestan... Od tada, a evo od tada je proslo 20 dana, ja sam potpuno izgubljen, nicemu ne mogu da se posvetim. Uglavnom jedno uzasno stanje. A volim ga jako. Izvinjavam se na duzem postu, ali...
By Sixto
Jao milice sine... dobrodosao ti nama na forum, a sto se tice tog tvog brodoloma... svi smo proziveli svakojakve pa i takve emotivne debakle. 20 dana je premalo da sam nadjes resenje i razvedris se, a kamo li da ga dobijes na gotovs od nekog od nas.

Okupiraj se... hobiji, sport, uci jezike, putuj sam, druzi se s ljudima... samo nemoj blenuti u plafon misleci o njemu jer ga na plafonu neces naci.

Da je valjalo trajalo bi. Proci ce te. Daj si vremena.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pripremi se za jako iskren razgovor sa njim i nemoj se stideti te svoje osetljivosti jer su te "senzacije" normalne i prirodne.
tačka problema: marketing
tačka rešenja: vid, sluh i free spirit :nostalgija:
Korisnikov avatar
By Macan86
Dobrodošao.
Dobro,to nikad nije baš najbolja ideja da se obnavlja nešto što je puklo i čemu je već prošao rok trajanja jer su velike šanse da će opet da pukne,ali nemoj sad da se zbog toga osećaš loše.
Daj sebi vremena da ti se osećanja slegnu,to je bila baš duga i ozbiljna stvar i ne mogu sad ta osećanja da ispare za dvadesetk dana.
A ta tvoja ljubomora na kraju jeste malo bila bez veze,i trebalo bi da probaš da je se rešiš pre nego što se budeš upustio u neku sledeću vezu jer je nepoverenje i ljubomora nešto što može da upropasti svaku vezu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel nemas nekog prijatelja s kojim mozes da popricas o ovome i kome mozes da kukas?
Korisnikov avatar
By stardust81
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761480#p2761480]Macan86 napisao:[/url]A ta tvoja ljubomora na kraju jeste malo bila bez veze,i trebalo bi da probaš da je se rešiš pre nego što se budeš upustio u neku sledeću vezu jer je nepoverenje i ljubomora nešto što može da upropasti svaku vezu.
Apsolutno ću se složiti sa Macanom.
Inače, da, moraćeš dati sebi vremena da se pomiriš sa tim da je gotovo....
A i sa druge strane, da, dečko ti je veliki feces. Mogao je da ti kaže planove pre pomirenja.
Nažalost, iskoristio je tvoje emocije da ne bude sam par meseci... JBG. Znaš, svaka škola se plaća.... Doduše ti si je možda i preplatio...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ajoj. Polako. Rome wasn't built in a day (/20 days). Ne mogu ni da zamislim kako je doživeti raskid (i to kakav...) sa nekim s kim imaš odnos tolike godine. Msm ja još umem da zakukam za bivšim sa kojim sam bio godinu dana, a raskinuo pre 6 meseci. :lol: Sixtov odgovor je odličan. Neće se ništa dogoditi dok god sediš u ćošku i bleneš u prazno, samo ćeš premotavati svoj unutrašnji monolog koji je tragičan i to će biti pozitivna povratna sprega koja će da te sve više spušta i spušta. Foliraj se da si dobro, izlazi, šetaj, vežbaj, druži se s ljudima na silu, na gurku. Pričaj sa prijateljima, nađi rame za plakanje, i nekog da te ošamari i protrese kad ne možeš sam da se trgneš. I vremenom će stvarno biti bolje. :hug:
By Bosanac29
Hvala vam..Nadam se da ce vrijeme uciniti svoje. A ljubomoran jesam, da, ali uvijek sa povodom. Nazalost nemam ni jednog gay prijatelja sa kim bi mogao pricati o ovome...
By Sixto
Jao ja tek sad vidim da nam je novi kolega bosanceros. :D DJE SI ZEMARA JEBEM MU MISA!

Slika
By alexandermagic
[b]ZlatnoSrculence[/b] napisao:Msm ja još umem da zakukam za bivšim sa kojim sam bio godinu dana, a raskinuo pre 6 meseci.

:sweet:
Korisnikov avatar
By gossip
Svaka cast na vezi od 6 godina! O.O
Elem...ovde vreme treba da odradi svoje...najbolje bi bilo da sa njim drzis minimalnu komunikaciju...onda kada bude trebalo pojavice se neko...i dok budes provodio vreme sa tim nekim skontaces u jednom momentu da si nastavio dalje
za svakog od nas ne postoji samo jedna osoba koja je druga polovina...nego ima mali milion njih :)

budi srecan sto zivis u 21om veku gde pored interneta i aplikacija lako mozes da upoznas osobe koje "igraju za isti tim" gde god ziveo na planeti
By Bosanac29
Mali update situacije... Zvao me je...sa mora...jutros...place. Kaze instalirao sam grindr dogovarao date i uvijek se vratim u apartman, i ne upoznam se... Osjecam se gadno ako pomislim da ce me neko drugi dirati.... Ja sam samo sutio...joj sad sam jos vise sludjen...veliki poz svima.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761749#p2761749]Bosanac29 napisao:[/url]Mali update situacije... Zvao me je...sa mora...jutros...place. Kaze instalirao sam grindr dogovarao date i uvijek se vratim u apartman, i ne upoznam se... Osjecam se gadno ako pomislim da ce me neko drugi dirati.... Ja sam samo sutio...joj sad sam jos vise sludjen...veliki poz svima.
I ti si se samo upiso od srece na njegov broj na ekranu. Standardno.

Jao divno, trakavica u najavi! Bum pratil ovo! :kokice:
Korisnikov avatar
By stardust81
E, vala opameti se.... sta ce mu grindr na moru sa ekipom? LAZE 100%. Osigurava teren gde ce se vratiti. A ti budi budala opet.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Da probam fin pristup - nije kao da sam relevantan previše.

Ono kako ja to vidim je da si se previše vezao i da si počeo sebe definisati kroz njega. Da, lepo je što ga voliš, ali moraš voleti i sebe malo. Stvari jesu otišle predaleko prvi put. Dakle, jednom kada budeš mogao da uđeš u vezu i budeš ravnopravan u njoj, kada ne budeš bio onaj koji zavisi od tuđih odluka, tada bi trebao ući u vezu. Ovako je destruktivno po tebe i ponovno vraćanje starom bez ikakvih izmena u vašem odnosu će jako teško doneti bilo šta pozitivno. Zato, dok budeš trčao nazad ka njemu seti se da sa sobom poneseš nešto što si naučio kada ste raskinuli prethodi put.

Puno sreće svakako.
Korisnikov avatar
By Srklet
iako, super mi je moment kad uđe u novi stan bivšeg dečka koji se odselio u inostranstvo i odmah shvati da želi da budu zajedno. :lol:

ono: we should be together aka i want this life that you made for yourself.

a nije loša ni ta scena s ljetovanja: bivši je negdje na moru, divno vrijeme i prelijepe plaže, u dobrom društvu... i čime se on bavi? sjedi u sobi i dramatizira oko toga hoće li ili ne instalirati grindr! :lol:

promijenio sam mišljenje, zabavna mi je ova idiotska farsa. :sweet:

seriously now, ja nisam primijetio ništa posebno problematično u ponašanju bivšeg, nazovimo ga X. otvarač topica, nazovimo ga Y, je zapravo problem. Y prvo napuca X, onda kasnije kad vidi da se ovaj snašao vani kaže da def trebaju biti zajedno, a kad to konačno iskemija, onda se Y-u ide odmah uvaliti u ljetovanje koje je ovaj prethodno dogovorio s prijateljima.

ekšli, ja želim dati savjet Y-u a ne X-u :lol: dragi Y, odjebi X-a, tip je nestabilan, sebičan i parazit, taman si sređuješ bolji život i ne treba ti ta kugla oko noge da te vuče prema lošem. umjesto da uživaš na moru, emocionalne manipaluacije X-a su te kontaminirale i sad se mučiš s pizdarijama.
Korisnikov avatar
By stardust81
Skrlet, legendaran zakljucak!!!
Bottom line: fajront.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2761758#p2761758]PainKiller napisao:[/url]Da probam fin pristup - nije kao da sam relevantan previše.

Ono kako ja to vidim je da si se previše vezao i da si počeo sebe definisati kroz njega. Da, lepo je što ga voliš, ali moraš voleti i sebe malo. Stvari jesu otišle predaleko prvi put. Dakle, jednom kada budeš mogao da uđeš u vezu i budeš ravnopravan u njoj, kada ne budeš bio onaj koji zavisi od tuđih odluka, tada bi trebao ući u vezu. Ovako je destruktivno po tebe i ponovno vraćanje starom bez ikakvih izmena u vašem odnosu će jako teško doneti bilo šta pozitivno. Zato, dok budeš trčao nazad ka njemu seti se da sa sobom poneseš nešto što si naučio kada ste raskinuli prethodi put.

Puno sreće svakako.
mudre reci, al fale kontekst. lako je misliti ispravno kad vidis ispravno. ljudi koji ne vole sebe uglavnom nisu objektivni vec se vrte u zaracanom krugu gde manjak samopostovanja proizvodi vezanost koja u kombinaciji sa manjkom postovanja proizvodi zavisnost koja proizvodi potlacenost koja zahteva manjak samopostovanja koju proizvedes koja proizvodi vezanost i tako u krug.

dakle, bosance, njega ces preboleti tako sto ces raditi na sebi i unaprediti sebe, nema lakseg nacina.
Korisnikov avatar
By Hys.
"Smarao sam ga danima, zivkao, pisao,"

takvo ponasanje kod mene izaziva totalnu amputaciju osobe iz mog zivota,

radi na sebi.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Znam da šala na sopstveni račun može da resetuje organizam i stvori nove neuronske veze koje mogu da neutrališu neprijatne emocije koje stvaraju "barikade".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!