Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Todi
Sve manje i manje verujem da je moguce naci ''srodnu dusu'' i sa njom biti zaista srecan. Evo godina i po dana prodje a ja jos ne postadoh stvarno srecan i zadovoljan. Nisam ni nesrecan, daleko od toga ali ipak osecam neku prazninu, osecam da mi nesto fali. Nije da nisam probao, jesam, pokusavao sam, davao, pa dobro ne bas sve od sebe, ali trudio sam se, koliko sam mogao i koliko sam osecao da treba. I nista. Bas nista. Niko ko bi ispunio moja ocekivanja a i ja njegova. A niska su moja ocekivanja, preniska. Iskrenost i jednostavnost, donekle i izgled. I to je to. Drugi svasta trazili od mene, nesto su dobili a nesto nisu. A svi su razliciti bili.
Prvi borac za prava ''manjina'', donekle nekonvencionalnih shvatanja, na prvi pogled moralan i cvrstog stava a u sustini nesto sasvim drugacije, pre svega neiskren. Drugi, predstavnk onoh koji vode dvostruki zivot, naizgled smotan a u sustini gori nego francuske sobarice. Treci sa jasnom slikom onoga sto zeli, jaka licnost, ali u stvarnosti neodlucan, hoce kaki nece kaki, bez imalo obzira prema drugima Cetvrti, najgora vrsta, savrsen u svakom pogledu, i onda samo jednog dana nestane kao u zemlju da je propao.
Bilo svasta a ja uvek isti bio isti i ostao, sa istim stavovima, zeljama, nadanjima. Za vecinu u strejt svetu, reklo bi se dobra prilika. Samostalan u svemu, posao, novac, donekle i izgled, ne od onih koji po ceo dan kod kuce sede i ne znaju sta ce sa sobom. Za gejeve isto dosta prihvatljiv, bar za one koji su me upoznali uzivo, nefem kazu, lepog glasa, sasvim ok i fin decko, svi zovu da drugi dejt. I opet nista.
A kad ja sam sebe procenim. Ne bih se sam u sebe zagledao, nisam moj tip, fizicki ali na drugi nacin, mislim da sam sasvim ok. Pristojan, izuzetno uredan i cist, zdrav, prav, normalnih razmisljanja i shvatanja, diskretan ali ne paranoican, iskren, spreman da svakom pomogne i da se svakom nadje, uvek spreman za dogovor. I na kraju opet nista.

Mozda problem sto ne izlazim svaki dan sa drugim? Mozda da igram na verovatnocu? Ili da jednostavno zaboravim na sve to i shvatim da je bolje biti sam, nego stalno pokusavati i zamarati se trazeci ono sto se naci ne moze, pokusavati nemoguce.

Sta vi mislite, da li je zaista moguce nekog naci i biti bar neko vreme srecan sa njim ili je to ipak nemoguce? Da li ste vi nasli nekog ili jos uvek pokusavate? Ako niste, zasto mislite da niste?
By barni
Bas naprotiv nista se ne ulaze
Jer onaj koji ulazi sa ulugom ulog i trazi
A to vec u startu nisu prisle duse

Moras sebe osloboditi, ogoliti, i sebe takvog zavoleti
I takvog sebe predstaviti
Da budem jasan, mnogi ljudi misle da to znaci biti ekscentrik, poseban, drugaciji
To nije to
Moras biti rasterecen, lagan a to svakako nije ekscentrik
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao ali vi normalni kad krenete da kukate kako nikog normalnog da nadjete :roll: pa zar ne shvatite posle nekog vremena da je normalnost jedno sranje iz diznijevih bajki? i tebi bih mogao da nadjem 100 zamerki kada bih bio u vezi sa tobom, mogu da se kladim, samo zato sto sam svestan da savrsenstvo ne postoji, a ako postoji onda je jako jako dosadno, odnosno i savrsenstvo ima manu. ko jos voli da cita knjigu u kojoj je sve lepo i divno?

a da odgovorim na pitanja: sasvim je moguce. nasao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zašto misliš da nužno mora postojati znak jednakosti između srodne duše i sexualnog partnera?
Korisnikov avatar
By gossip
^
^
^ awwwww :love: :sweet:

ont:

nisu mi jasni ljudi kojima je potreban neko drugi da bi se osetili srecno i ispunjeno...svako prvo treba da nauci da bude srecan zadovoljan i ispunjen sam sa sobom a da decko/devojka bude samo dodatak toj sreci

tako da opusti se i uzivaj i prihvati stvari onakvim kakve trenutno jesu,a taj neki ce se pojaviti onda kada bude to trebalo da se desi ;)
By Todi
Ma nisam ni ja normalan i savrsen. Svestan sam ja toga apsolutno. Imam i ja mana koliko hoces. Al mislim ipak da imam dosta kvaliteta kojima bih i te kako mogao bilo koga da usrecim.

Zadovoljan sam ja sobom onoliko koliko treba i koliko je pozeljno ali bio bih jos zadovoljniji kad bih imao nekog. Srecniji bih bio.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Batice, neš ti usrećiti nikoga stakim razmisljanjima.
Malo relaksacije i da se fura zabava, to je ultimate recepat neprovereno.
Samo velika pohvala za gramatiks, pored toga sto znas da se opises stilom "kazu lep" ipak baratas i odredjenim gramatičkim sposobnostima.
Alles gut.
By Todi
Znaci u meni je problem a ne u drugima?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Problem 1: naleteo si na debile ni prvi ni poslednji.
Problem 2: kukas umesto da uradis nesto da se upoznas sa finim ljudima.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663660#p2663660]Todi napisao:[/url]Ma nisam ni ja normalan i savrsen. Svestan sam ja toga apsolutno. Imam i ja mana koliko hoces. Al mislim ipak da imam dosta kvaliteta kojima bih i te kako mogao bilo koga da usrecim.

Zadovoljan sam ja sobom onoliko koliko treba i koliko je pozeljno ali bio bih jos zadovoljniji kad bih imao nekog. Srecniji bih bio.
nije tako delovalo u uvodnom postu
pritom moras da znas da je mnogo vise u glavi i stavu nego u fizickom izgledu(videh da delis sebi komplimente samo tako)
nikome nisu privlacni ljudi koji su needy
By Todi
Ma ne delim ja uopste sebi komplemente, nisam od onih koju pucaju od samopouzdanja i misle da su savrseni u svakom pogledu, vec naprotiv. Nikad ni ne hvalim sebe niti bilo sta slicno.

kukas umesto da uradis nesto da se upoznas sa finim ljudima

A na koji nacin da se sa tim finim ljudima upoznam? Sta god da sam probao, pa ne ide bas nesto.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Objavi jos deset full strana sexy boys i mozda ti se neko sa foruma javi.

Startuj nekog. Pusti poruku. Idi na pice. Idi na zurke. Provodi se. Upoznaces ljude. Mozda.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa eto na forumu ima finog sveta, isto tako traze srodne duse
By Todi
Objavio sam vec i 20 strana :grin:

A mozda je problem sto samo na romeu pokusavam nekog da nadjem?
Ili mozda bolje da nadjem nekog ko ce da nadje za mene, da me preporuci nekom ko slicno trazi?
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Bilo svasta a ja uvek isti bio isti i ostao, sa istim stavovima, zeljama, nadanjima.
Pa šteta jer sve te 'fail' situacije mogu da posluže i kao mali reality check... a i stvarno imam utisak da je simptomatično da često oni koji traže najmanje (npr. eto prosto nekog normalnog) traže neke utopije jer u utopiji i žive, u nekoj bazičnoj suspenziji rezona. Da, nalazio sam srodne duše, a što se tiče savršenih - not applicable. Što se mojih utisaka tiče, otvoreno govoreći ne postoji bolji simptom za nedefinisanost i neinteresantnost od opisa - normalan. Taj pojam govori dosta ali ništa od onoga što bi se htelo.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663644#p2663644]Todi napisao:[/url]Evo godina i po dana prodje
Aw, micek. Meni je 6. Ili 7? Više ne brojim. :)
Sta vi mislite, da li je zaista moguce nekog naci i biti bar neko vreme srecan sa njim ili je to ipak nemoguce? Da li ste vi nasli nekog ili jos uvek pokusavate? Ako niste, zasto mislite da niste?
Ne bih znala. Nakon svih iskustava, svojih i tuđih, ne vjerujem u nikakvo traženje i zbilja ne zavidim vezama oko sebe. Vjerujem da se takve stvari jednostavno dese. Ili ne. Odnosno, bile su mi najljepše kad su se neočekivano desile. No ja sam pomirena s tim da će to možda biti doživotno stanje. Što dalje, to lakše. Ljudi oko mene već nisu i imaju svakakve zabrinute sugestije.

To niti svatko može, niti treba. Biti sam, mislim. Tko ne može, neka...traži. Moguće je tako biti sretan...barem neko vrijeme, dok realnost ne pokuca na vrata i ne počnu 'gristi' silne različitosti u karakterima, željama i potrebama. Onda opet jovo-nanovo. Meni se to više ne da. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
jaooo Tobi...
stani malo,diši...
Koliko se meni čini ti ustvari osećaš da je to neko dostignuće u životu.Al da ti kažem da nije(nije da ja sad tešim sebe što mi je ljubavni život katasrofa).
Trebaš da gledaš na to malo opušenije.Takve stvari se dešavaju sponatano da ti se neko jednostavno svidi i pomuti ti razum...Sad koliko će potrajati zavisi od vas jer srodne duše ne postoje,postoje samo ljudi koji ti odgovaraju malo više sa čijim manama možeš da ziviš i ljudi koji ti ne odgovaraju s čijim manama nemožeš i to je to.
Nemoj sebe da forsiraš na to da przivaš osećanja veštački svaki put kad nekog upoznaš i da već unapred spreamaš očekivanja nego pusti da se do desi prirodno pa s kim ide s kim ne ide i naćiće se pre ili kasnije neko ko ti odgovara i kom ti odgovaraš.
By Todi
E al vidis uvek se to onda na to svede. Koliko god ja mislio da sam ok, da nije u meni problem, svi krenu da me ubedjuju u suprotno. kako trazim previse, kako nisam ja u sustini dobar, da sam nepristupacan...mozda to stvarno i jeste tako
Ali onda kad razmislim, svi koji to kazu me i ne poznaju dovoljno a najbolji drug koji me jedini i poznaje bas onako kako treba, jedini kaze da nije u meni problem. Ne znam vise ni sam sta da mislim.
Ali i kad se na primer uporedim sa ovima sa kojima sam kao imao veze ili pokusaj veze, imam neke kvalitete koje oni nemaju. Ne lazem, iskren sam, ne bih nikog prevario, bitno mi kako se i druga strana oseca a ne samo ja...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da li je moguće.... Zavisi od prohteva. Što reče Anhe, ako imaš diznijevske prohteve bojim se da je veća verovatnoća da će te spucati meteor u čelo nego da nađeš nekog princa iz bajke.

Nemoj sebe da porediš sa drugima. Svi smo univerzum za sebe. Samo smo eto mi neki malo zakrivljeniji na drugačiji način od većine, pa je malo teže naći nekog ko je zakrivljen na istu stranu.
By Todi
Ne mislim da je biti u vezi i imati nekog veliko dostinuce u zivotu, nisam opterecen time, nije mi to jedina preokupacija, Imam zivot, zivim ga, radim, zanimam se, nisam nesrecan. Ni ne trazim samo vezu pa vezu i da bez toga sad necu moci nikako da zivim.
Samo eto, malo me nervira kako ne mogu bas nikako sa nekim da se skapiram pa da se smuvamo i da to bar na nesto lici.
Zadovoljan sam ja sa svojim zivotom, uglavnom, ali fali mi samo jos taj detalj.
Nisam ni romantik pa da cekam princa na belom konju.
Hocu nekog obicnog prosecnog, da mi bude decko
By Todi
A gde bi ti trazio kad bi ziveo u manjem gradu gde nemas ni jedno mesto gde bi mogao nekog da upoznas?
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zavisi koja je tvoja definicija tog pojma. Ako cekas prelepog princa na belom konju sa kojim ces ziveti srecno do kraja zivota, zivis u zabludi. Ljudi treba da shvate da zivot nije savrsen i da nesavrsenost treba prihvatiti, a ne bezati od iste. Takodje, nista u zivotu nije vecno, pa tako ni ljudi koji su jednostavno prolazna kategorija. Kao sto je neko pomenuo, treba da naucis da sam sebi budes dovoljan i da ti ne treba veza da bi bio srecan i ostvaren, to je za slabe ljude. Mislis da ti treba neko jer te tako uce od kada si mali, medjutim jedina osoba koja ti treba si ti i jedina osoba koju ces imati si ti. Radjamo se sami i umiremo sami.

Citav koncept i ideal "ljubavi" koje drustvo namece mi se gadi iskreno. Ljudi lazu sami sebe da su zaljubljeni i onda se razocaraju i budu povredjeni kad shvate da je sve bilo zasnovano na lazinim idealima. Mislim da je "srodna dusa" potpuni BULLSHIT napravljen od strane strejt ljudi i licemernih, ljubomornih, iskompleksiranih, seksualno frustriranih, pseudo intelektualaca pedera koji bi voleli da su strejt.

"It does not do to dwell on dreams and forget to live."

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!