Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lotus
Dakle kako su vas povredile osobe koje ste voleli? Kako su vas ostavili i u koga ste na kraju bili razocarani: u osobu koja vas je povredila/ostavila ili u sebe?
Korisnikov avatar
By Lotus
hahaha... E ljudi bas me nasmejaste :D
ALEXANDERMAGIC, sto serem? :) Pa ja ozbiljan...
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2289620#p2289620]Kragi napisao:[/url]Ah, sta da ti kazem:
Prviu dvojicu ne pamtim, u periodu izmedju treceg i sestog dvojica su mi bas slomila srce. Sedmi me vec nasankao dobro. Osmi mi je bio u pocetku simpa al' se kasnije ispostavilo da je kreten, dok me je deveti emotivno iskoristio. Desetog sam vec ja sutnuo jer sam shvatio da je promiskuitetan a jedanaesti je bio toliko simbiozan da smo morali da raskinemo. Trinaesti mi je ostao u secanju jer je bio izrazito kurat ali mentalno neadekvatan za mene dok sam sa cetrnaestim ostao u kakvim-takvim odnosima iako to ne zasluzuje. Sa petnaestim sam se video dva, tri puta ali je vec bio zauzet pa nismo mogli da nastavimo dalje.

al' ja sam i dalje optimista, znam sta hocu i kakvog trazim :superheroj:

:smeh:

P.S.

12. sam namerno izostavio jer to djubre uopste nije vredno pomena!
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol: Sta reci.Niko ne treba da se zanosi iluzijama da je vredan duzeg secanja jos manje patnje za njim u ovako kratkom zivotu.Isto tako niko ko nam naudi namerno ne treba da se cudi kad ga stigne ruka pravde i to ne apstraktna bozija vec konkretna,nasa.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol: Sta reci.Niko ne treba da se zanosi iluzijama da je vredan duzeg secanja jos manje patnje za njim u ovako kratkom zivotu.Isto tako niko ko nam naudi namerno ne treba da se cudi kad ga stigne ruka pravde i to ne apstraktna bozija vec konkretna,nasa.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627531#p2627531]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2289620#p2289620]Kragi napisao:[/url]Ah, sta da ti kazem:
Prviu dvojicu ne pamtim, u periodu izmedju treceg i sestog dvojica su mi bas slomila srce. Sedmi me vec nasankao dobro. Osmi mi je bio u pocetku simpa al' se kasnije ispostavilo da je kreten, dok me je deveti emotivno iskoristio. Desetog sam vec ja sutnuo jer sam shvatio da je promiskuitetan a jedanaesti je bio toliko simbiozan da smo morali da raskinemo. Trinaesti mi je ostao u secanju jer je bio izrazito kurat ali mentalno neadekvatan za mene dok sam sa cetrnaestim ostao u kakvim-takvim odnosima iako to ne zasluzuje. Sa petnaestim sam se video dva, tri puta ali je vec bio zauzet pa nismo mogli da nastavimo dalje.

al' ja sam i dalje optimista, znam sta hocu i kakvog trazim :superheroj:

:smeh:

P.S.

12. sam namerno izostavio jer to djubre uopste nije vredno pomena!

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Lotus
Iz poslednje veze sam izasao na najgori moguci nacin, bas bas povredjen. Nekako sam previse verovao da je drugaciji. Doduse, nemam bas i nekog iskustva u ovom pederskom svetu pa nisam mogao odma da provalim, lakse mi je bilo da verujem u sopstvene projekcije i idealizam koji sam samom sebi servirao. Sve u svemu, posle svega sam par meseci intenzivno imao kosmare vezane za njega, budio se placuci (ovo zvuci pateticno, ali je tako bilo) pred spavanje plakao. Na posao sam se vukao kao prebijena macka, onda bi' tamo malo zivnuo, dosao kuci pa razmisljao sta sam uradio, da li sam se promenio, da li sam los.i tako je to bilo nekoliko nepodnosljivih meseci da bi vremenom polako nestajalo.
Mozda je tako nesto trebalo da se desi, jer sam bio preveliki optimista, spreman na sve zbog "ljubavi", definitivno previse poletan. Sada vise nije tako. Mislim da sam postao dosta hladniji, obazriviji i zatvoreniji... I dalje (pravu) ljubav smatram univerzalnom vrednoscu, ali sam svestan da svaka nije i prava i da ne zasluzuje svako da mu se posvetis. Jednostavno, imam svoje ciljeve a ljubav kada dodje - dobrodosla.
Korisnikov avatar
By Madonna
Eunadeskarada.. Poserlamasermosa...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pederi su ~**~ SPOILER ALERT~**~ ljudi kao i svaki drugi i ne treba ti pedersko iskustvo da bi mogao da procenis ljude.

A koliko ste bili zajedno?
Korisnikov avatar
By Lotus
Slazem se, ali mislio sam da nisam imao dovoljno iskustva u vezama da bih mogao da procenim tako nesto. Uz to sam i verovao u ono u sta sam zeleo da verujem...
Bili smo malo vise od 3 godine zajedno.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634655#p2634655]Blady napisao:[/url]Zelim im sve najgore.

ahahahahahhaha

:radosnice:

Trenutno nikome ne zelim sve najgore :)

Ne znam da li sam (bivsem) partneru ili partnerki ikad zelela sve najgore; jesam u hipotetickim situacijama partnerku/ki sa kojom sam u tom trenutku u vezi, tipa "zamisli da sada on/a uradi to i to, pa boze koliko bi bila besna i ne bi nikadanikadanikadanikada oprostila :drama: "

Sreća pa su ispadali ok ljudi i nisu radili to iz hipotetičkih situacija. Mada, mozda sam sad urekla :kesa:
Korisnikov avatar
By blenta
meni se nikad ne desi ta situacija da nekom zelim lose, makar ni u trenutku afekta.

desavalo mi se da osobe koje su bile jako lose prema meni, ili cak bile kontinuirano lose
izivljavajuci se i zloupotrebljavajuci moje emocije i naklonost jednostavno prestanim da simpatisem

ne znam da li mi presedne ili sta li, ali jednostavno se desi da kad predju tu neku granicu
da prestanem da ih volim i svejedno mi je
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634770#p2634770]blenta napisao:[/url]meni se nikad ne desi ta situacija da nekom zelim lose, makar ni u trenutku afekta.
ni meni. ja ne zelim lose, ja ucinim lose. ^^

uopce mi nije jasan taj koncept 'zeljeti nekome lose', a ni 'zeljeti nekome dobro'. sta ja imam zeljeti u ime neke druge osobe?
ako mi je stalo do osobe, onda cu saznati sto ona zeli i biti podrska tome. ako mi je netko nesto ucinio nazao, uzvratit cu. ako ne zelim vise nista imati s nekom osobom, otici cu. and that's that.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634770#p2634770]blenta napisao:[/url]
ne znam da li mi presedne ili sta li, ali jednostavno se desi da kad predju tu neku granicu
da prestanem da ih volim i svejedno mi je
Da.
Imam tu veštinu da skoro uvek prokljuvim prave namere ljudi, skrivene između redova reči koje izgovaraju, pa brzo shvate da ne mogu da me foliraju i da se foliraju, što automatski ograničava mogućnost komunikacije i to znatno.
Ljudi uglavnom traže društvo onih koji su spremni da podržavaju i veruju u njihove predstave o svetu i o sopstvenom značaju u tom svetu. :domino:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!