Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
kako kad... nekad odmah... nekad tako malo kidam živce i malo pravim budalu od sebe, zašto nemam pojma
Korisnikov avatar
By IriS
par dana...čisto da dam šansu da možda grešim po osećaju, što se u suštini nikad ne desi.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa uglavnom skontam kroz par dana, ako nisam imala nekog posebnog kontakta pre nego što smo se smuvali, onda bih skontala još tad. ne treba mi dugo koliko mi treba da prekinem da zadovoljavam svoje mazohističke potrebe. šalim se samo mi je dosadno pa tako ubijam vreme

ali kad skontam batalim očekivanja i stavim i drugima do znanja da ih batale
no valjda je i njima dosadno pa eto tako

bla bla bla
nema poente šta pričam i'm out
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, treba mi toliko koliko toj osobi treba da mi to saopšti. :(
S moje strane takve procene nikad nisu donošene, prosto - uzimam ljude zdravo, za gotovo, dok su tu - dobro je, kad nisu tu - opet dobro, šta da radim..
Jedino je malo nezgodno što sam često umeo da, već u startu, u onim prvim danima egzaltirane strasti i zaljubljenosti, razmenjujem sa izabranicima garderobu, pa kad tikva pukne, onda dolazi do prinudnih susreta radi vraćanja razmenjene garderobe.
Korisnikov avatar
By Mars
Uglavnom odmah, ali sam često umeo da se zavaravam neko vreme da nije tako.

EDIT: nije baš često, nekoliko puta samo.
Korisnikov avatar
By Mars
... s druge strane - verovatno ima i toga da smo u nekim slučajevima previše brzo i lako digli ruke od njih, da je to ipak moglo da postane nešto dobro

(vidite samo jovanu i željka...)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
znala uvek hoće l' odgovarati i pre smuvavanja (wut)
nego kao.. ajde.. malo.. probaj.. valja se..

ama nikad nije valjalo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drugi susret, ako ne već prvi... dakle muvanja bude, ali ne i smuvanja. Ako prvi utisak vara (usled očaranosti nepoznatim), drugi utisak je uvek presudan u mom slučaju - ili je neko dovoljno uzbudljiv (dugoročno) ili ga otpisujem po kratkom postupku.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jesi li ikada nekome dao sansu da se promeni?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623389#p2623389]*deni* napisao:[/url]Pa, treba mi toliko koliko toj osobi treba da mi to saopšti. :(
S moje strane takve procene nikad nisu donošene, prosto - uzimam ljude zdravo, za gotovo, dok su tu - dobro je, kad nisu tu - opet dobro, šta da radim..
Jedino je malo nezgodno što sam često umeo da, već u startu, u onim prvim danima egzaltirane strasti i zaljubljenosti, razmenjujem sa izabranicima garderobu, pa kad tikva pukne, onda dolazi do prinudnih susreta radi vraćanja razmenjene garderobe.
Jaoj, dešavalo mi se :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624294#p2624294]Anhedonie napisao:[/url]jesi li ikada nekome dao sansu da se promeni?
Ako pitaš mene, nisam nikada davao šansu za promenu... isključiv sam po pitanju intimnih odnosa (prijateljskih, sexualnih...). Ako već imam potpunu slobodu u odabiru ponuđenog (što se ne dešava često u drugim sferama života), ja je koristim do kraja.

Moja filozofija iza toga je sledeća - ne mislim da bilo ko treba da se menja samo zbog mene, ili bilo koga drugog. Ako čovek odluči da se promeni, to treba biti isključivo posledica njegove odluke, nenametnute spolja (što je nesumnjivo dugoročan proces, a ja nisam dovoljno strpljiv još uvek). Naravno, pod uslovom da ne predstavlja opasnost po sebe ili druge.

Dakle, nije u pitanju samo činjenica da sam razmažen :krezavi:

Ako se poklapamo (nagonski, intelektualno i emotivno), to se oseti odmah, privlačnost je neminovna i očigledna. Znam to iz ličnog iskustva.

Vrlo moguće da sam zbog toga objektivno na gubitku, jer ne uspostavljam puno intimnih međuljudskih odnosa - socijalni kapital i sl. Ali subjektivno ne doživljavam to kao gubitak, jer pratim sopstveni osećaj (ili nedostatak istog u ovom slučaju). Ja tako funkcionišem.

Uopšteno govoreći, na nivou društva, složio bih se da su ljudi relativno zamenljivi - jedan od osnovnih preduslova dugoročnog opstanka. U slučaju intimnih odnosa ne mislim da su ljudi zamenljivi, ako su vredni pažnje i pamćenja (u suprotnom intiman odnos ne može biti uspostavljen). U tom slučaju, svako je jedinstven sklop spoljašnjih i unutrašnjih okolnosti, i apsolutno svako uspostavlja manje ili više drugačiji odnos sa mnom i ostavlja drugačiji trag.

:2c:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624546#p2624546]Dirrty napisao:[/url]

Uopšteno govoreći, na nivou društva, složio bih se da su ljudi relativno zamenljivi - jedan od osnovnih preduslova dugoročnog opstanka. U slučaju intimnih odnosa ne mislim da su ljudi zamenljivi, ako su vredni pažnje i pamćenja (u suprotnom intiman odnos ne može biti uspostavljen). U tom slučaju, svako je jedinstven sklop spoljašnjih i unutrašnjih okolnosti, i apsolutno svako uspostavlja manje ili više drugačiji odnos sa mnom i ostavlja drugačiji trag.

:2c:
obožavam kad napišeš nešto pametno <3
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Promena je uvek nametnuta od spolja, samo je pitanje da li ces tu promenu izazvati ti ili neko drugi. I ne mislim na promene tipa "prestani da nosis tu kosulju ili raskidamo" vec na promene koje mi izazivamo u drugim osobama, kao osobe koje su bliske/uticajne na ovu drugu, bez nase eksplicitne zelje da izazovemo promenu.

Mislim da je to glavni razlog sto vecina ne moze da nadje "onog pravog" (ukoliko to trazi jelte), jer ide od osobe do osobe koje su oblikovane od strane drugih osoba i pokusava da nadje sebi odgovarajucu, sto je jednako apsolutnom prepustanju sreci i slucajnosti i ogroman je rizik za gubljenje vremena, umesto da trazi potencijalno odgovarajucu. Odnosno, trazi se servirano a idealno.

A ne bi poverovao koliko brzo osobe mogu da se promene kad im das sansu, prosto se zbunis. A ako ne obratis paznju na to mozes i da ne primetis.

Al ako je tebi fino i znas da gubis nista onda je super.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nego, da odgovorim na temu: van tog koncepta sam "odgovara za mene". Mogu da budem sa svima za koje vidim potencijal da mi moze biti zabavno i da me fizicki privlaci. Vise je pitanje "koliko je data osoba inertna" - sto inertnija to gore.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!