Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Pitanje je za one koji su manje vise out i koji u razgovoru sa do tad nepoznatim osobama, kada se povede prica o tom, stave to do znanja.

Koliko vam je do sada u zivotu cinjenica da ste out bila "hendikep" u smislu da je neko s kim ste se upoznavali prekinuo komunikaciju, zamerio vam, (nesto trece) zato sto ste out? Koliko vam je kuckanja na netu "propalo" zbog tog? Koliko dejtova?
I na kraju da li vam je to smetalo, krivo vam je i dalje ili vam puca kurac?

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma kakvi, ne potenciram tu priču zatupastim macanima, koji su pogodni za jebačinu. Pravim se lud i priču svodim na skroz banalan nivo. Pratim ih u komunikaciji. Što da mi propadne snošaj zbog principa ?
Korisnikov avatar
By HakijaCakija
U mom slucaju na pocetku bude nekih neprijatnih situacija to se vidi a i osjeti ali kasnije bude sve sasvim cool. Ja bar nisam dozivio da neko ne zeli pricati ili izaci samnom jer sam gay. Bas nikad to nisam dozivio iako zivim u bosni gdje su ljudi generalno homofobicni...ili jesu bar dok ne upoznaju nekog gay-a.
Korisnikov avatar
By Madonna
pukao mi je je jednom i više nije izrastao
Korisnikov avatar
By antibiotic
zivim u sredini gde je bas retko da je neko gay a nije out, pa mu to dodje kao nesto egzoticno.

sto se mene tice zbog jednog seksa ne bih ni ulazio u takve 'licne' stvari, a za prijatelje ne bih da imam takve osobe.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa nije mi se jos desilo. Ali da sam u Srbiji verovatno bi.
Korisnikov avatar
By gossip
niko me nikada nije odjebao zato sto sam gay
Korisnikov avatar
By gossip
zapravo nikada do sada nisam imao neprijatnost zbog svoje orijentacije
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nikad nista ozbiljnije. ne zato sto je srbija tolerantna zemlja vec zato sto idiote izbegavam, bez obzira na to sto sam gej.
Korisnikov avatar
By bern
ne dajem nepoznatim osobama do znanja da sam gej. mada ne znam sad na šta misliš kad kažeš "nepoznatim"?

potencijalnih dejtova jeste propalo. ali, sve su to slučajevi izuzetno klozetirnaih osoba koje su paranoične.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
oddly enough (or not) - od strane strejt ljudi ne, od strane gej ljudi da

to je samo dobar filter, ne hendikep
By Sixto
Ima vas koji govore o orjentaciji, pitanje nije u tom.

Ok, nasli ste se s nekim, kuckate se, dopada vam se i vi njemu/njoj. Dolazite do teme outovanosti u zivotu i tu na vas potvrdan odgovor nailazite na zid, kraj razgovora, distancu, zahladjenje, .... stagod... To.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608407#p2608407]Dominion napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608405#p2608405]Sixto napisao:[/url]Ima vas koji govore o orjentaciji, pitanje nije u tom.

Ok, nasli ste se s nekim, kuckate se, dopada vam se i vi njemu/njoj. Dolazite do teme outovanosti u zivotu i tu na vas potvrdan odgovor nailazite na zid, kraj razgovora, distancu, zahladjenje, .... stagod... To.
kazes 'neeeeeeext!'
:up:

I slazem se da je to odlican filter, a ne hendikep
Korisnikov avatar
By Dirrty
^Slažem se u potpunosti.

Ako je toliko uplašen (da ne kažem pizda), kako mogu da očekujem da nije bitno sexualno inhibiran.
By alexandermagic
Inace mi je tako jako stalo do misljenja ljudi sa strane, ma to je prosto zaprepascujuce. Kad bi se lagili, dabome.

Bas me briga, ne mogu mi nista.
By Kragi
Vidis, ja sad bas razmisljam. Od kad je moje outovanje poprimilo neke razmere ja se ni sa kim nisam upoznavao kuckajuci se na netu. Skroz sam izgubio vezu sa oglasima, chatovima i sl stvarima u cilju nalazenja partnera bilo za sex ili nesto vise od sexa sto bi rekli pederi. :lol:
U tim face2face pricama nisam imao takva iskustva iako mi se desavalo da se malo vise bavim tom temom i neke stvari detaljnije objasnim.
Sa druge strane, mislim da ti ljudi koji bi ti rekli bye zbog toga sto si out imaju gomile predrasuda pracene paranojom i da njihova reakcija u komunikaciji uzivo mozda i ne bi bila takva. Ne samo zato sto je na netu mnogo lakse biti iskljuciv nego i zato sto shvate da imas stav, argumente i pritom vide da ti nisi ono sto oni misle da je 'out guy', a to je kuckanjem mnogo teze postici.
Ako ti se neko bas svidi najbolje zaobidji temu o outovanju do susreta uzivo pa ga iznenadi da si out posle polusatne setnje cetrom grada. :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!