Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Stvari u seksu koje želite da uradite pre nego što umrete, prošireno sa nekim stvarima koje zbog određenih razloga ne biste uradili čak i da ste u prilici, ali želite (vidite se sa trenutnom osobom u monogamnoj vezi do kraja života, [patološki] strah od SPBa, itd. itb.),

Za mene bi bilo redaljka, seks na ljuljašci i pravi analni seks u bazenu, a ne samo gola tela u vodi i wet hump. I voleo bih da probam pičku, nekad, možda. Ali nekako da bude bez stvari koje prethode svemu tome. A i da ne bude čudno ni za koga. Zapravo mi je to više privlačno teoretski. :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
-da prisustvujem seksu ali da ne učestvujem ni na koji način (ni drkanje), sem energetski, tj da sve klikne i da nema okvrd momenta
-isto ko ovo iznad ali da se pridružim u nekom trenutku
By alexandermagic
Isprobao sam sve sto sam zelEo, sto se prakticnog dEla tice.

Na listu bih, eventualno, mogao stavit to da bi bio red da si bar jednom u zivotu dopustim seks sa osobom koju i ja istinski volim. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tako nešto. Da se do ušiju zaljubim i da se dugo uzdržavamo od bilo kakvog telesnog kontakta, što duže, pa na kraju da se razvalimo. To mi je velika želja.
:yes:
Korisnikov avatar
By blenta
okej ja cu prvi da zazvucim kao s lanca pusten

ja sam relativno kasno saznao za sebe, tipa 17g recimo
i saznao sam tako sto sam tucao jako dobrog druga na njegovu incijativu

uveren sam da se to ne bi desilo sa nekom drugom osobom u koju nisam imao slicno poverenje
a pre toga mi ni na kraj pameti nije bilo da bi mogao tucati momka u dupe
iako me je sa devojkama najvise privlacio analni seks
...
elem tu noc sam lezao u krevetu i bukvalno bio u fazonu - hmmm super je ovo, radicemo i to
posle toga sam imao jedan period kada sam bukvalno probao sve, ali sve sto mi je makar i palo na pamet
jer sam bio klinja i mislio da bi mi se mozda svidelo jos nesto sto mi je ranije bilo pod radarom
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ahahaha...da znas da sam to pomislio Deni. Reko kakve veze ima prvi deo sa drugim? Al' ajde....:marija_serifovic:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ne ne...ne verujem ti. Samo si htela da se pohvalis jebanjem druga i kako je dobro bilo! :P :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Verujem, Ra. Po dosta stvari smo kompatibilni, zato mislim da bismo trebali da oformimo sopstveno zločinačko udruženje - gang - bandu za razne zločinačke poduhvate. :osama: :pirat:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dakle nisi apsolutno ničega više svestan šta bi želeo da uradiš, a trenutno ne možeš ili ti se ne da?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, blenta je kurentan, vrlo je seksualan i vreo, tako da njegovi memoari uvek prijaju i uzbuđuju auditorijum. :vruce:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606257#p2606257]Coryn Cral napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606252#p2606252]*deni* napisao:[/url]Verujem, Ra. Po dosta stvari smo kompatibilni, zato mislim da bismo trebali da oformimo sopstveno zločinačko udruženje - gang - bandu za razne zločinačke poduhvate. :osama: :pirat:
Udruzenje "Setne revolucionarke"..:smeh:
Pa tako nešto, da. Da naziv i celokupna ikonografija, kao i naše pojave skroz odudaraju od gnusnosti koje smo spremni da uradimo. :yes:
Nešto kao Mira i njena zlodela sa cvetom u kosi. :zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nešto ipak ne možeš, ma koliko da hoćeš. Doneo jaran ovoliku veštačku karinu sa namerom da me isfistinguje, ali to zaista nema gde da stane i pored ogromne dobre volje i htenja.

Slika
Slika

:fist:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, stvarno ne može. Pa to je veličina jednog konja, molim vas. :lepeza:
Korisnikov avatar
By antibiotic
seks sa odredjenim likovima, u dvoje, a moze i trojka,
nije mi toliko bitno sta se radi nego sa kim.
Korisnikov avatar
By bothways
Probao sam većinu stvari koja me je zainteresovala.

Još samo da budem analno pasivan i to je otprilike to :)
Korisnikov avatar
By Sunce
imas li lepu guzu, both? ako se smesi kao glavene usne, divno. za pocetak te treba oblizati.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ima podosta stvari koje ne nameravam da pisem na forumu :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606327#p2606327]Sunce napisao:[/url]imas li lepu guzu, both? ako se smesi kao glavene usne, divno. za pocetak te treba oblizati.
Sad, to je stvar ukusa. Još mi nisu rekli da imam ružnu "guzu" (mada, glupo je kuditi tuđe delove tela ako si već sa nekim), mada ja nemam pozitivno mišljenje o njoj. Pohvale jesam primio, ali kitu nisam. :P
A oblizana je već dobro.

Ali, ovo već prelazi neke granice... kao i Anhedonja, o nekim stvarima ne bih ovde pisao :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!