Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By patrikk
Ima jedan dečko koga sam "upoznao" krajem leta. Mlad, lep, zgodan, opušten, nije savršen al' to je upravo ono što me još više privlači:d
Videli smo se samo jednom, a ostak komunikacije preko skajpa. E sad, malo je čudna priča iz koje dolazi i, po mom mišljenju prilično je se kasno susreo sa svojom seksualnošću tako da sam mu ja bio prvi. Nakon našeg susreta uživo čuli smo se još koji put preko skajpa i sve je bilo kul, čak i više od toga, ali onda je on otišao na faks i dopisivali smo se sve manje i manje. Rekao mi je da ne može ispasti ništa iz toga, ali samo zbog daljine. Ja s' vremena na vreme mu pošaljem poruku, onako prijateljski(jbmliti kako ovo zvuči), ali skoro svaki put imam utisak da ga smaram. Više mu ni ne pišem, ne bi da budem smarač, a i ne bih da provali da sam toliko očajan:ddd
Prošlo je dosta, a ja ne mogu da ga izbijem iz glave. Što me najviše nervira je to što ja zapravo njega i ne poznjem. Mislim, šta možeš da saznaš o nekome za 25 sati dopisivanja.
Gotovo sam siguran da ništa ne može da ispadne iz toga.
Sad ovi praznici, pa će valjda kući.
Ubi me nada.
By Sixto
O mladosti moja, prohujala s vihorom... ovakve dileme imadoh pre cirka 15 godina!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne verujem da godine imaju veze sa ovime. Odnosno, nadam se da nemaju i da cu i ja sa 50 moci da se ovako slatko zaljubim.
By Sixto
Ma dete uzivaj, treba u zivotu da se i isplace ko picka, i da se veseli, i da se potrosi vremena i para...
Kad se tako zatelebas u kasnijim godinama onda je zajebato!
Korisnikov avatar
By No Doubt
Ja NE ŽELIM da vjerujem da se odrasla osoba može zaljubiti na osnovu ovoga :D

Ok da mu se neko svidi, privuče ga na neki način, ali da misli na nekog stalno i stvara fikcije na osnovu ovog... Ne želim da vjerujem da bi odrasle osobe to radile.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad Erik pojede bananu. Patrik, pojedi bananu!
Korisnikov avatar
By antibiotic
cim je taj otisao na faks onda je upoznao nekog drugog sto posto.
Korisnikov avatar
By *deni*
znas sta patrik radi ti tacno onako kako smatras da treba samo se trudi da ne maskiras prava osecanja i govori tacno sta mislis uvek jer ce godine svakako ostaviti traga na dusi i licu ali precesto izbegavanje istine ostavlja i onaj specificno rezigniran kiseli obris koji ne moze da se sakrije ni hijaluronom ni botoksom.sve najbolje
By patrikk
Sixto napisao:Ma dete uzivaj, treba u zivotu da se i isplace ko picka, i da se veseli, i da se potrosi vremena i para...
Kad se tako zatelebas u kasnijim godinama onda je zajebato!
Ma nije da sam zapao u depresiju i da mi se plače, više sam ljut - ne dozvoljava mi da nađem nekog drugog:d Toliko mi je podigao kriterijum u traženju partnera da je i na ovu oskudicu smanjio izbor xd
Still napisao:beeeziiiiteeeee breeee... meni to nije slatko... da se zaljubim u nekog ko nema ista osećanja ko moja... naopako.
e ko kaže da nema ista osećanja, po savršeno iskonstruisanoj priči u mojoj glavi mi se volimo UZAJAMNO (69 je najbolje za tako nešto)xxd :blush: :blush:
antibiotic napisao:cim je taj otisao na faks onda je upoznao nekog drugog sto posto.
ja sam prilično siguran da nije, baš što rekoh da se kasno suočio sa seksualnošću pa mislim da ga to trese još
JA ĆU BITI JEDINI MUŠKARAC U NJEGOVOM ŽIVOTU ILI GA NEĆE BITI HEHE :machevi:
By Sixto
O miiiiiiiko, pa mukice mala... smejaces se sam sebi za godinu dve.

'Kad voljem, voljem. Kad ne voljem, koljem' deviza ti ne pije vodu ni u strejt svetu, a kamo li ovde. Nikom vlasnik biti neces nikada, niti ces ti biti necije vlasnistvo.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602990#p2602990]patrikk napisao:[/url]
Still napisao:beeeziiiiteeeee breeee... meni to nije slatko... da se zaljubim u nekog ko nema ista osećanja ko moja... naopako.
e ko kaže da nema ista osećanja, po savršeno iskonstruisanoj priči u mojoj glavi mi se volimo UZAJAMNO (69 je najbolje za tako nešto)xxd :blush: :blush:
jeste, da... nada umire poslednja...
srećno!
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602968#p2602968]*deni* napisao:[/url]znas sta patrik radi ti tacno onako kako smatras da treba samo se trudi da ne maskiras prava osecanja i govori tacno sta mislis uvek jer ce godine svakako ostaviti traga na dusi i licu ali precesto izbegavanje istine ostavlja i onaj specificno rezigniran kiseli obris koji ne moze da se sakrije ni hijaluronom ni botoksom.sve najbolje
pokidah se
Korisnikov avatar
By *deni*
ne izadje nikad na dobro to uspostavljanje kriterijuma na osnovu sopstvene opsednutosti,a za dusevno zdravlje je pogubno kad se tako cak i na culnim obmanama formirani kriterijumi dozive kao realni.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602960#p2602960]MDNA napisao:[/url]:d
*deni* napisao:znas sta patrik radi ti tacno onako kako smatras da treba samo se trudi da ne maskiras prava osecanja i govori tacno sta mislis uvek jer ce godine svakako ostaviti traga na dusi i licu ali precesto izbegavanje istine ostavlja i onaj specificno rezigniran kiseli obris koji ne moze da se sakrije ni hijaluronom ni botoksom.sve najbolje
:lol:

OT: Generacijo, drž se. Proći će.
Korisnikov avatar
By *deni*
to svakako.po meni,najbolje vezivno tkivo za harmonican odnos medju ljubavnoseksualnim partnerima je okupljanje oko nekog zajednickog prakticnog cilja. uzmite pa dvorite zajedno neku groznu babu za stan. na primer. to ce vam ucvrstiti vezu i ljubav vise od bilo koje budjave price o fatalnoj privlacnosti cheznji i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!