Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Slušam ja tako ovu pesmu večeras...

...pa mi padne na pamet da priupitam forumsko pučanstvo:

Da li ste ikad nekog bezuslovno voleli ili je možda vas neko bezuslovno voleo?

Pitanje se odnosi isključivo na partnerske odnose... ništa ono mama, tata, braća, sestre, prijatelji, mačka, pas ili zec i skočimiš :hand:

Dakle, bez obzira na partnerovo ponašanje, vaša osećanja se ne menjaju/nisu se menjala. To je cela poenta. Nije važno da li se taj odnos završio, već da li ste ikad to osetili... primili ili pružili.

Nadam se da sam bila jasna, pošto mi i dalje svira pesma u glavi pa sam se zanela :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da. Sada. Srećan sam kad je on srećan i šta god bi ga činilo srećnim i mene bi.
By avgust
nisam, nisu
ne zelim da me neko tako voli, cini mi se da bi me to nekako gusilo
By Sixto
Sto bi rekao Trivan ludi, kakve sam ja emotivne debakle imao. Ihaaaj.

Primio nisam nikad. Volim i dalje i ako se ne cujemo, niti znam sta je s njim.
Korisnikov avatar
By IriS
^ ^ gušilo bi te da te neko voli zbog toga kakav si zaista, sa svim tvojim manama i vrlinama? ju
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595904#p2595904]Sixto napisao:[/url]Sto bi rekao Trivan ludi, kakve sam ja emotivne debakle imao. Ihaaaj.

Primio nisam nikad. Volim i dalje i ako se ne cujemo, niti znam sta je s njim.
:lol: ditto my friend, ditto :D
mislim na prvi deo.

a drugi slično kao i ti. s tim što ja jesam primila, al tad nisam znala šta sa tim da radim. pogreši čovek :D
Korisnikov avatar
By Still
veoma mi je tesko da dam odgovor na to pitanje... zaista.
mnogo mi je stalo da osoba sa kojom sam da bude srecna i da joj u zivotu bude dobro. :sunce:
Medjutim, nikada ne bih zanemarila svoje potrebe za hranom i vrlo često svoje profesionalne aktivnosti zarad trenutnog zadovoljstva osobe sa kojom sam.

I da... ako osetim da mi je zivot ugrozen i ako u teoriji kazem da mi je podjednako vazan i zivot osobe sa kojom sam, u praksi ispadne drugacije i veoma me je sramota zbog toga.
navescu primer.
kada je bio onaj protest ''Kosovo je Srbija''2008. zadesila sam se sa deckom kod americke ambasada u trenutku kada je policija krenula da juri protestante. Svi smo krenuli da bezimo i ja sam trcala najbrze sto sam mogla ne okrecuci se da vidim gde mi je decko. Ni danas nisam sigurna da li je razlog bio jer sam znala da je iza mene posto dosta brze trci, ili jer mi je u tim trenucima bila vazna samo licna sigurnost i da ja izvucem citavu glavu, a da je prva pomisao samo opravdanje za moju sebičnost. Okrenula sam se da vidim gde je tek kad sam bila 100% sigurna da nema više opasnosti, bio je iza mene i rekao mi je: ''ne mogu da verujem da si se tek sad okrenula''. :(
e... nisam navela da mi je u zivotu od svih partnera sa kojima sam bila najvise stalo do njega.
verovatno sam egoisticno djubre.
Korisnikov avatar
By bas bleu
mislim da je jedino pitanje koje je ova pesma mogla da izazove kako je nije blam da izmasakrira jednu rec ovako...

ont: da. i ne.
Korisnikov avatar
By Tungi
A u obrnutoj situaciji se osećaš komotnije, ljubomora, džangrizavost i sl?
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam siguran da ću ikada ikoga moći da volim bezuslovno. Ali nikad se ne zna...
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam sigurna da je voleti nekoga takav kakav jeste isto što i voleti nekoga bezuslovno. Ne umem to sad baš najbolje da objasnim.

Verovatno jer ne mislim da je išta na ovom svetu bezuslovno.
Korisnikov avatar
By Pauceti
evo bas i ne
mislim da jos nisam sreo osobu
koju bih mogao tako da volim
nadam se da cu je sresti
verujem da je takva ljubav nesto najlepse i najjace sto se moze desiti coveku
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma ja bih da znam šta u ovom našem diskursu znači bezuslovna ljubav. Meni sumnjiva ta sintagma i kraj -.-
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595924#p2595924]Hys. napisao:[/url]Ma ja bih da znam šta u ovom našem diskursu znači bezuslovna ljubav. Meni sumnjiva ta sintagma i kraj -.-
meni licno znaci da volis osobu no matter what
prihvatis je sa svim manama i vrlinama
i pustis je
u smislu da ti je njena sreca vaznija od tvoje
toliko se usidri u srcu da ga nikad vise ne napusti
i sama pomisao na tu osobu greje srce
tako nekako valjda
Korisnikov avatar
By Hys.
at mdna Nije pomoglo -.-

Emakov,

ja imam problem sa tim - da ti je njena sreća važnija od tvoje. Da li to znači npr ovo što je stil pomenula, da rizikuješ svoj život zarad te osobe? Naime, ja mislim da ako te partner voli, on neće dozvoliti da to uradiš, jer ne bi bio srećan da recimo ti daš njegov život za svoj (ekstreman primer, ali pričamo o "bezuslovnom", ne)

Ja recimo ne znam kako bih živela sa sobom da znam da se neko tako žrtvuje za mene. Što ne znači da ja to ne bi uradila za partnera, instiktivno.

A ovo prihvatanje sa manama i vrlinama, itd, pa to mi je normalno. Ili sam možda previše dugo u dugim vezama, jebemliga.
By Kragi
@ Emakov

Ali zar ne postoji neki 'oblik ponasanja' koji ne bi tolerisao i kojim je tvoja ljubav ipak uslovljena?
Je l' bi mogao da volis serijskog ubicu ili decka za kojeg znas da truje pse po gradu?
Ono o cemu ti pricas nije bezuslovna ljubav jer je ona uvek uslovljena necim, ono o cemu ti pricas je ljubav koja se desila zato sto su tvoji uslovi ispunjeni. Ma kakvi da su.

O tome prica, cini mi se i Tungi, samo je jos pod utiskom teme monogamija vs. poligamija.

ont: ne, ne i ne zelim.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595931#p2595931]Kragi napisao:[/url]@ Emakov

Ali zar ne postoji neki 'oblik ponasanja' koji ne bi tolerisao i kojim je tvoja ljubav ipak uslovljena?
Je l' bi mogao da volis serijskog ubicu ili decka za kojeg znas da truje pse po gradu?
Ono o cemu ti pricas nije bezuslovna ljubav jer je ona uvek uslovljena necim, ono o cemu ti pricas je ljubav koja se desila zato sto su tvoji uslovi ispunjeni. Ma kakvi da su.

O tome prica, cini mi se i Tungi, samo je jos pod utiskom teme monogamija vs. poligamija.

ont: ne, ne i ne zelim.
Pitanje je dal bi do ljubavi doslo ili bilo kakvog kontakta da znas da neko truje pse ili da je serijski ubica.

Uostalom i ja serem. Da sam to naknadno saznao i dalje bi bio zateleban.
Zajebi. Zaboravi. Serem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa da, ne bi ni došlo do ljubavi.
By Kragi
Pa ok, polemisemo ali sam morao da navedem extreman primer u relaciji tvoja sreca je i moja.
Mislim, ako bi ti decko isprzio sve ribice iz akvarijuma verovatno ne bi bio bas happy? :lol:

Bre, ima uslova al' ja moram ovako jer drugacije neces razumeti sta hocu da kazem.
Ti pocinjes da volis nekoga zato sto taj neko zadovoljava uslove osobe koju ti mozes da volis. Zaljubljenost je nesto drugo.
Ok, mozda i ja serem, no sve drugo mi nema nikakvu logiku.
By Sixto
Serijski trovac ribica bi zatekao konjsku glavu u krevetu ujutru pored sebe.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ok, neko zadovoljava uslove osobe koju ti mozes da volis i zaljubis se. onda zavolis tu osobu. onda prodje vreme. i svasta se desi (sto moze a i ne mora da ukljucuje potrovane pse i ubijene ljudi). ljudi se promene. poenta je, po meni, sta god da se desi i sta god da se ispostavi da je ta osoba zaista da je ti i dalje volis. bezuslovno. moze da te npr tretira lose i da je ti ostavis zbog toga ali je i dalje volis. moze da te tretira sjajno a ti je opet ostavis jer si toliko sjeban i ne mislis da zasluzujes tako nesto. voleti nekoga ne znaci obavezno i biti sa tom osobom, zar ne?

mislim da je pitanje pre sta znaci voleti a ne sta znaci bezuslovno.
Korisnikov avatar
By V25
Da, samo jednom. Sada. Već godinu i kusur. Šta god se desilo u budućnosti između nas dvojice, ostaće neponovljivo i nezamenljivo iskustvo.

Ljudi često govore da je svako takvo. Ne bih se složio. Svaki odnos (ako govorimo o ozbiljnim) je intenzivan i nosi nešto novo sa sobom, ali je mali broj ljudi koji vam zaista obeleže život.

Da li sam bezuslovno voljen? Da, na neobičan način, sva tri puta.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595936#p2595936]Kragi napisao:[/url]
Ti pocinjes da volis nekoga zato sto taj neko zadovoljava uslove osobe koju ti mozes da volis.
Pa to, zato sam ja zbunjena kad je ova tema u pitanju.

edit

Piso Emakov.

edit na edit / ups pisala je bb, ja istripovala da je to napisao emakov.

Pa, zavisi koliko se izmenila. Ako se ispostavilo da je mnogo drugačija od onoga kakva je bila kad sam je zavolela, onda ne. Uostalom, ako se desi da se neko toliko izmeni, onda ja nešto nisam dobro videla i zavolela sam neku drugu sliku te osobe ili joj se desilo nešto vrlo life changing. Ako je ovo drugo, i core personality je tu, i nije postala zla, onda je moguće.
Korisnikov avatar
By Pauceti
evo bas bleu objasnila
naravno da uvek postoji uslov za sve ali to je samo kauzalnost

bezuslovna ne znaci bez uslova vec prelazak preko svakog uslova
koje ta ljubavna relacija postavi pred tebe

problem je sto je to stvar srca a ne glave i tesko nam je zamisliti osim ukoliko to nismo osetili

@Hys: u krajnjem slucaju verujem da da, osobe koje te vole se zrtvuju za tebe hteli mi to ili ne, trazili mi to ili ne, sto se tice tako ekstremnih situacija to vec ima veze sa samim instinktom kao sto si rekla
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!