[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574271#p2574271]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Ja ne znam da li treba da se brinem što meni ništa nije perverzno :s Mislim ima stvari koje su mi gadne, ali ih i dalje ne smatram perverzijama XD
Proveo sam dosta vremena na GS chat-u i naisao na razna razmisljanja. Upravo zato sto su mi mnoga od njih poprilicno odbojna zeleo sam da razumem zasto ljudi tako razmisljaju bez da osudjujem iste.
Najveca "potraznja" na chat-u je za onima koji ce korisnika da "rasture" kao zivotinju. Mene je ovaj termin "rasturiti" jako asocirao na englesku rec "decompose" i zvucao mi je jako jezivo. Sex sam uvek dozivljavao kao kreaciju a ne destrukciju, pa sam zeleo da znam zasto neki ljudi vole da su destruktivni impulsi usmereni na njih tokom sexa. Zasto zele da budu "rastureni"?
Zatim, ima jako puno onih koji vole neprijatne telesne mirise ("hocu da ti lizem smrdljive noge, smrdljivu guzu...). Odakle uzivanje u stvarima koju vecina ljudi dozivljava kao neprijatnu senzaciju?
Tu su i oni koji nude da im neko "jebe devojku". Zasto to traze na gay chat-u? Da li je stvar u zelji za probracanjem gay-eva ili kaznjavanjem devojke?
Sto se tice ljubavi prema kitama vecim od 18cm, kapiram da korisnike uzbudjuje prenaglasena muskost, a neki su i mazohisticki nastrojeni, mada mi ni te sklonosti nisu sasvim jasne.
Tu su i "poslusne pickice" i "AirMax pickice" i razne druge pickice...