Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Voleo bih kada bi u ovoj temi neko dao literaturu ili ukratko objasnio psiholoske uzroke konkretnih fetisa, mazohizma i perverzija, po mogucnosti bez iznosenja sopstvenih moralistickih gledista. Dakle, sta konkretno prouzrkuje sklonost ka ovim pojavama? Mozete govoriti i o sopstvenim fetisima i perverzijama u kojima uzivate i izneti razloge zbog kojih vam se oni dopadaju.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Koliko ja znam i dalje se pouzdano ne zna zbog cega tacno ljudi imaju odredjene fetise - ima vise hipoteza. Mislim sada je moguce ubaciti Frojda u ovo ali realno Frojd je vecinom predjen i diskreditovan osim za samu istoriju psihologije tako da to ne bi ni imalo smisla. Pogotovo s' obzirom na to koliko fetisa ima, da se tacno vidi zasto neko ima odredjen fetis mislim da bi bilo potrebno da se ispita i sama osoba (proslost, razliciti uticaji i sta sve ne). Ne kazem da sam psiholog ali to je to neko moje misljenje na osnovu 3 godine psihologije i jedne godine psihijatrije iz dosadasnjeg obrazovanja (kao i citanja knjiga na tu temu).

A o mojim fetisima bolje i da ne pocinjem.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Izvoli ti prvi. :D

Evo jedan gif za motivaciju: Slika
Korisnikov avatar
By Kadmiel
:cekam:

(on-off-topic: upropastismo coveku temu, pa kakvi smo mi ljudi...)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Sigh.

Evo, da ne bude da nisam nista konkretno rekao:

http://en.wikipedia.org/wiki/Maschalagnia" target="_blank
http://en.wikipedia.org/wiki/Foot_fetishism" target="_blank

I ne znam da li se rimming/barebacking (koji nisam do sada nikada radio ali bih voleo jednog dana sa partnerom nakon nekoliko godina veze, whatever) racunaju kao fetish ili kao kink.

Zasto bilo sta od toga? Nemam pojma, samo znam da me to pali. Toliko od mene. :povez:
Korisnikov avatar
By Madonna
Zasto pises to kao da te je sramota? Wtf
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Naprotiv, samo nisam siguran sta se actually racuna kao fetis a sta samo kao kink.

Je li neko ima listu? XD

...mis'im, sta znam, mozda je missionary nekim ljudima egzoticno.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja ne znam da li treba da se brinem što meni ništa nije perverzno :s Mislim ima stvari koje su mi gadne, ali ih i dalje ne smatram perverzijama XD
Korisnikov avatar
By belch
mislim da ne postoji nešto poput psiholoških uzroka što je neko sado ili mazo. to je isto ko da tražiš psihološke uzroke što je neko gej.

jer fetiša ima toliko i javljaju se kod najrazličitijih ljudi, tako da mi se čini da je nemoguće naći neku zajedničku tačku.

baj d vej, http://www.jutarnji.hr/ljubitelji-sado- ... e/1107262/ :bigsmile:
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574271#p2574271]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Ja ne znam da li treba da se brinem što meni ništa nije perverzno :s Mislim ima stvari koje su mi gadne, ali ih i dalje ne smatram perverzijama XD
Proveo sam dosta vremena na GS chat-u i naisao na razna razmisljanja. Upravo zato sto su mi mnoga od njih poprilicno odbojna zeleo sam da razumem zasto ljudi tako razmisljaju bez da osudjujem iste.
Najveca "potraznja" na chat-u je za onima koji ce korisnika da "rasture" kao zivotinju. Mene je ovaj termin "rasturiti" jako asocirao na englesku rec "decompose" i zvucao mi je jako jezivo. Sex sam uvek dozivljavao kao kreaciju a ne destrukciju, pa sam zeleo da znam zasto neki ljudi vole da su destruktivni impulsi usmereni na njih tokom sexa. Zasto zele da budu "rastureni"?
Zatim, ima jako puno onih koji vole neprijatne telesne mirise ("hocu da ti lizem smrdljive noge, smrdljivu guzu...). Odakle uzivanje u stvarima koju vecina ljudi dozivljava kao neprijatnu senzaciju?
Tu su i oni koji nude da im neko "jebe devojku". Zasto to traze na gay chat-u? Da li je stvar u zelji za probracanjem gay-eva ili kaznjavanjem devojke?
Sto se tice ljubavi prema kitama vecim od 18cm, kapiram da korisnike uzbudjuje prenaglasena muskost, a neki su i mazohisticki nastrojeni, mada mi ni te sklonosti nisu sasvim jasne.
Tu su i "poslusne pickice" i "AirMax pickice" i razne druge pickice...
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574473#p2574473]BellyButton napisao:[/url]

Proveo sam dosta vremena na GS chat-u i naisao na razna razmisljanja. ...

Najveca "potraznja" na chat-u je za onima koji ce korisnika da "rasture" kao zivotinju. Mene je ovaj termin "rasturiti" jako asocirao na englesku rec "decompose" i zvucao mi je jako jezivo.
ih, gdje ode ti...

na GS chatu naći češ manji procenat ljudi koji su out (prema sebi, prije svega) i njima je ono što ti vidiš kao fetiš zapravo obilaznica oko sopstvenog odbijanja da su gay. npr, mogu imati seks sa CD osobama, ali ne i sa partnerima koji ne preferiraju krosdresing.

a "rasturanje" nema nikakve veze sa "decompose"... mislim da se prije radi o težnji ljudi da mušku (neoutovanu) apstinenciju isprazne u tom "žestokom" seksu (što žešći to je "muškiji", nježnosti su za pedere i žene!). nakon "žestokog" seksa zaborave da su ga i imali, dok se opet ne napale.

ne tvrdim, naravno, da su svi koji vole CD ili žestok seks, za izbjegavanje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nego, belly, jesi se nekad pitao zasto iko voli fem momke kad ih vecina srbijanaca dozivljava kao nepozeljne? :bljak:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ili mozda zasto je nebo plavo a lady gaga popularnija od tebe
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Proveo sam dosta vremena na GS chat-u
:shtap:
Zatim, ima jako puno onih koji vole neprijatne telesne mirise ("hocu da ti lizem smrdljive noge, smrdljivu guzu...). Odakle uzivanje u stvarima koju vecina ljudi dozivljava kao neprijatnu senzaciju?
Uhm that's not how it works...
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574486#p2574486]Anhedonie napisao:[/url]nego, belly, jesi se nekad pitao zasto iko voli fem momke kad ih vecina srbijanaca dozivljava kao nepozeljne? :bljak:
Pitao sam se zasto neko vise voli fem momke, a neko vise one sa izrazenom maskulinim karakteristikama.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574487#p2574487]Anhedonie napisao:[/url]ili mozda zasto je nebo plavo...
Naravno. Jos kao dete. I dobio sam odgovor.
Hm... cini mi se da celoj temi prilazis sa stavom "Uopste vas ne osudjujem ali me bas interesuje zasto ste bolesni."

Sama rec perverzija baca stigmu na pojedine seksualne prakse i ljude koji u istima uzivaju. Iako uzivam u manje vise iskljucivo vanilla seksu, jedina perverzija za mene je uskracivati sebi zadovoljstvo koje nikoga ne ugrozava.
Korisnikov avatar
By Pauceti
mislio sam da je Kadmiel into fur fandom ^^ guess not
Korisnikov avatar
By gossip
hm...pa volim "igre" sa lisicama i povezom...a zasto? ...pa verovatno totalan gubitak kontrole i dominacija partnera....i guess... :D

volim i ubacivanje odredjene hrane u "igre" tipa whipping cream

ne volim bicevanje,samaranje,lupanja kite po faci,lizanje stopala,pisanje...i ne znam ni ja vise sta :barf:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574760#p2574760]Heavy Metal Lover napisao:[/url]Hm... cini mi se da celoj temi prilazis sa stavom "Uopste vas ne osudjujem ali me bas interesuje zasto ste bolesni."
Ne, zaista. Jednostavno volim da razumem ljude koji razmisljaju drugacije nego ja. Ja znam zasto volim ono sto volim, pa me interesuje i zasto drugi vole ono sto vole.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!