Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Braveheart
Listajuci profile na ovom sajtu iz dosade sam stvorila sebi naviku da prelistam i muske profilie cisto zabave radi (da vidim kakvih vas sve ima ). I da,ja definitivno imam previse slobodnog vremena. :unic:
I ,pored ogromne kolicine kurceva i golih MUSKIH dupeta (zasto zaboga devojke to ne rade :rotflmao: ),koji su me jos jednom ubedili u odluku da sam lezbos do kraja zivota, primetila sam nesto zanimljivo. Ne, nisu to bili inspirativni i vrlo direktni naslovi poput "punime" i slicno,( ne zelim nikog da prozivam taman posla,svako ima pravo da se zove kako hoce i da pise sta zeli,a direktnost sam uvek cenila), i ko mo je kriv sto sam lezbejka a guram se tamo gde ne treba, medju muske profile.Propast je bila neminovna :besimse:

Elem da kazem sta je u pitanju . Zapalo mi je za oko da u 99,99% oglasa momci naglasavaju da NISU fem,kao da je biti gay i fem istovremeno stanje blisko bolesti koja je zaraznija od kuge ili o fizicki nepozeljnom defektu tipa lepre Ili bradavica na nosu.

Pomislila sam kako je to cudno, i zapitala se " Zasto je toliko bitno NE biti fem? "
Ja sam,naivna ,mislila da je to sve jedno.
Da li je to zbog sredine i pritiska u kome zivimo (permutacija namerna ) ,pa je bezbednije za str8 looking tipove da setaju ulicom ,koji razvijaju izgled kao prirodni evolutivni odbrambeni mehanizam neophodan za zivot u pustinjskoj zemlji Balkaneliji,ili je to jednostavno stvar ukusa. Mozda fem looking tipovi jednostano gejevima nisu privlacni? 99.99%.

Naravno ja sam lezbejka i mene bi trebalo da boli dupe za sve ovo,da se tako uctivo i "po naski izrazim", ali kazu da je radoznalost ubila macku i ja sam evo pocela da mijaucem.
A posto su mi do sada govorili da samo lajem ovo je dobrodosla promena.
A takodje i osveta za sve one devojke kojima sam imala naviku da tepam "mace". Mijau. :smeh:

Eto ja o ovom "problemu ' ne znam nista a htela bih da znam.
Gej momci javite se.
Koje je vase misljenje? Zasto je lose biti fem?

A mozda sam pogresila mozda problem ni ne postoji? Mozda je to samo mali uzorak i mozda nema nikakve veze da li si str8 looking,femme,ili nesto trece. Mozda sam sve to umislila.Ma na kraju krajeva svi mi imamo svoj ukus.

Samo sto sam u svojoj radoznalosti, koja vec prelazi granice patologije ,ukucala "gay femme " na googlu i izaslo mi je gomilu tekstova o tome kako su fem tipovi sirom sveta diskriminisani unutar svoje zajednice.

Hmmmm...?

Ajde nek se javi neko ko nema pametnija posla. Kao ja ocigledno. :bigsmile:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije loše biti fem, nego je loše što ima dosta pedera koji su fem, a misle da su nefem. Ima i onih koji su svesni da su fem, ali namerno u svojim profilima za seksualno oglašavanje daju lažne podatke da su nefem, jer je to daleko cenjenija osobina na tržištu, pa računaju da će tako bolje proći u prvom eliminacionom krugu za seks.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Najotkaceniji decko koga ja poznajem i koji uvek moze da me nasmeje je skroz feminiziran. So what?
Meni je skroz kul.

Ali, ja nisam peder. :shrug:
Korisnikov avatar
By ManToy
Ma svi su fem. I ja sam napisao da sam nefem a obicna sam ujna... pardon tetka.
Inace to ti je etiketa koju koriste kako bi ovaj sto ih kontaktira bio siguran da nece svojim fem ponasanjem privlaciti paznju i njih autovati. Neki ormarski trip.
Ja jedva cekam da vidim profil nekog ko je fem i u nesportskom fazonu.
Korisnikov avatar
By Neutron
Braveheart napisao: I ,pored ogromne kolicine kurceva i golih MUSKIH dupeta (zasto zaboga devojke to ne rade :rotflmao: ),koji su me jos jednom ubedili u odluku da sam lezbos do kraja zivota, primetila sam nesto zanimljivo.
Odlucila si da budes lezba? :shock:

Moja teorija: Posto u gay zajednici i dalje vlada autohomofobija, a po nekim tradicionalnim predrasudama gay muskarci moraju biti feminizirani, vecina autohomofobicnih gejeva to dozivljava kao prokletstvo, greh, ili nesto jos besmislenije. Zbog toga sto oni i sopstvenu seksualnost tragedizuju, onda svoje frustracije uglavnom usredsredjuju na odredjenu grupu. Kao sto sam vec rekao posto se gay poistovecuje sa fem onda oni izaberu njih kao olicenje svoje sopstvene nesrece.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Taj gard pedera prema feminiziranosti je direktna posljedica nedovoljno razvijene svijesti o svojoj, i seksualnosti uopšte. Lična i globalna autohomofobija i homofobija takođe utiču na "femfobiju" kod homića.
Otprilike to ide ovako:"Hajde, možda je ok biti gay ali fem gej...FUJ!" Slično kao i stav homofoba prema pederima i lezbama, pederi su odvratni i bolesni ali lezbe mogu proći("Kada bi me djevojka prevarila sa drugom djevojkom oprostio bih joj, jer pobogu, to i nije prevara...")... :lood:
Korisnikov avatar
By bothways
Zašto je loše biti fem? Nije loše. Mada, nažalost, može imati negativnih posledica u zemljama kao što je naša.
Korisnikov avatar
By bern
prvo, nije loše biti fem.

fem momci su prvi na liniji gay odbrane, zato što su često upadljivo gay.

homofobi ne žele da ih iko poistovjećuje sa "pederima", pa tako ne vole ni ove koji se izjašnjavaju kao gay (to su ovi "biseks" homofobi), a pogotovo ne one kojima se "vidi da su pederi".

o tome da je fem "loše" jer je to "kao žena" već je druga bolesna problematika...
Korisnikov avatar
By bas bleu
najvise volim ove sto, kada nemaju nista pametnije da rade, sednu i razmisle i onda izadju sa necim potpuno sasvim totalno sasvim novim i originalnim za podeliti. jebote.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
zbog tripa nekih pedera da im idealan partner predstavlja neko sa svim karakteristikama str8 muskarca..Isti su i oni koji se deklarisu kao top only, musko u izgledu i u glavi, str8-look.. i ni za zivu glavu ne primaju kurac u dupe.. boze moj, to je demaskulinizacija njih kao str8 muskaraca koji samo vole "ortacko vatanje"
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja sam se na odredjenim slikama koje sam postavio namerno odglumio u nekom blago-umerenom femmish fazonu, da vidim shta ce biti..... :wundy: "testiram" neke vode.... i mogu reci da ima tih (auto)fobija, wannabe-izama, kompleksa, transfera kompleksa (ovo pogotovo :giggle: ) ihahaaajjj kod nekih primeraka i na ovom forumu, a nekmoli u profilima josh klozetiranijih...... no, to valjda nije tema, jel'te......

shto se tiche feminiziranih, ja pravim razliku izmedju prirodno, uspelo, otmeno takvih na jednoj strani i blesavo, drechavo, usiljeno, kabare, klovnovski.... takvih na drugoj. needless to say, ove prve volim i poshtujem, dok ovi drugi i meni kao geju idu na nerve.
Korisnikov avatar
By *deni*
Idemo, žene, u odbranu dostojanstva feminiziranosti :

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nije lose.

Fem i nefem su idiotske stvari. Svet nije crno-beli i uzasno mi je ruzno kad neko sili jednu stranu iz homofobije, trenda ili cega god. Takve osobe se vrlo lako provale jer uglavnom razmisljaju o tome kako reci nego sta reci.

Ne razumem zasto je ljudima tako tesko da budu ono sto jesu :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zato što čoveka u velikoj meri određuju i spoljni elementi - pripadnost familiji, naselju, okrugu, gradu, zatim posao koji obavlja.
Džaba što je neko, recimo, rođeni glumac u duši, ako u praksi radi u hemijskoj laboratoriji kao laborant, ili u kancelariji kao knjiška mastiljara.
Što je veći nesklad između unutrašnjeg doživljaja i spoljnih uslova, veće su i šanse da čoveku koža postane tesna i da ne voli sebe. Kako da voli sebe neki autohomofobični peder, sin jedinac, koji je oduvek smatran za porodičnu uzdanicu, naslednika, koji će biti mrak za sve devojke u kraju itd. ? A on peder.
Njega guši i zaptiva u duši ta njegova pederastija, jer ona predstavlja propast za čitav njegov izgrađeni i projektovani, nametnuti identitet.
Korisnikov avatar
By Mars
Još samo niste odgovorili ženi zašto u 99.99% profila (njena procena, ja ne znam) stoji: a) nisam fem i 2) fem stop.

:sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
:neznam: sto sam dosla na ovu temu..
Korisnikov avatar
By HalfJack
A ja sam došao jer sam vidio da je tvoj post zadnji. :kosa: :lol:

OT: Štajaznam. Meni je najdraže kada osoba ništa ne ističe. Jednostavno da se te kategorije niti ne spominju. A ovi ostali... sve je već objašnjeno. (Misle da su nefem a jesu... itd.)
Korisnikov avatar
By mean95
kada bi se prestalo sa tim silnim grupacijama toga ne bi ni bilo, svako je jedinka za sebe i kao takav sa sobom nosi jedinstvene karakteristike..to je sve sto bi trebalo da bude bitno, svidja ti se neka osoba jer ti se jednostavno svidela a ne odmah se ogranicavati na odredjene grupacije..to je, po meni, glupo..
Korisnikov avatar
By Braveheart
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524330#p2524330]Neutron napisao:[/url]
Braveheart napisao: I ,pored ogromne kolicine kurceva i golih MUSKIH dupeta (zasto zaboga devojke to ne rade :rotflmao: ),koji su me jos jednom ubedili u odluku da sam lezbos do kraja zivota, primetila sam nesto zanimljivo.
Odlucila si da budes lezba? :shock:

Moja teorija: Posto u gay zajednici i dalje vlada autohomofobija, a po nekim tradicionalnim predrasudama gay muskarci moraju biti feminizirani, vecina autohomofobicnih gejeva to dozivljava kao prokletstvo, greh, ili nesto jos besmislenije. Zbog toga sto oni i sopstvenu seksualnost tragedizuju, onda svoje frustracije uglavnom usredsredjuju na odredjenu grupu. Kao sto sam vec rekao posto se gay poistovecuje sa fem onda oni izaberu njih kao olicenje svoje sopstvene nesrece.
Dobro rec "odluka" treba shvatiti vrlo uslovno. Kao na primer, kamen je svojevoljno odlucio da padne na zemlju jer ga je zemljina teza povukla.Prirodne sile i ostali faktori . :lol: Ta vrsta odluke.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!