Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nikad mi nije jasno zasto duplo gluplji decki imaju nekog a ja ne.uzas.nije bas da patim za tim ali nije mi jasno zasto mi nikada s nikime nije uspjelo,come on' korpulentan sam visok smedj decko,pametan,uspjesan u karijeri,duhovit,blablabla,nije da se hvalim ali stvarno '
Any ideas?

^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516421#p2516421]Kragi napisao:[/url]Ti nisi korpulentan nego debeo sto neretko u senku baci sve pozitivne osobine koje si naveo. Izgleda da, za razliku od Dusana Maljkovica, nisi skontao da je spas u poligamiji.
:neznam:
:odlicno:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516438#p2516438]Anhedonie napisao:[/url]its coz u r bitch!
jos bolji
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne mozes da nadjes decka zato sto niko ne voli da mu se u lice kaze koji je njegov problem. Mozda kad bi mogao malo da upakujes surovu istinu.
Korisnikov avatar
By Blady
Re: koliko ste partnera promenili u zadnjih masec dana?
OD SRKLET » 01 MAR 2013 11:30 AM

3.

:hmm:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, bas je jadnicak :lol:

Promiskuitetan ustasa :alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
blaky mode on
možda smrdiš?
blaky mode off
Korisnikov avatar
By Galadriel
namazi se vinskim sircetom ispod miske na bogojavljanje. tako mirisna stani u budzak i cim pocne da ti seva u krstima ponavljaj muke mi skrati sad mi se vrati,muke mi skrati sad mi se vrati
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova receptura mi je poznata iz nekog domaćeg filma.. Da je nije patentirala vidovita Antilopa u ostvarenju '' Treća sreća '' ?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Srklet kao grumpy cat

Slika

Deni, toga sam se setila iz neke reklame, jedna bakica je to govorila... Da li je bila Vojvodjanska banka ili nesto drugo ne secam se :) :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Psihički si naporan za svakodnevnu upotrebu. Ako to ne možeš nadomestiti vizuelno-jebačkim kvalitetima, nema ti pomoći. Ili da se viđaš sa nekim samo vikendom recimo, da ima dovoljno dana pauze da se odmori i da možda poželi da ga jebeš u mozak opet.
Korisnikov avatar
By nsc
ne kad je doticni u pitanju
Korisnikov avatar
By *deni*
Praksa demantuje ovde dominantno prisutna gledišta da je prekomerna telesna težina uzročnik problematike iz uvodnog upita. Toliko debelog sveta ima u skladnim, dugim i romantičnim bračnim i drugim vezama, a u nekim od takvih primera je baš ljubav prema dobrom zalogaju značajan generator nepresušne ljubavi i privrženosti. Jedan od takvih harmoničnih primera nalazimo u selu Markovac, nadomak Velike Plane. Imao sam priliku tamo da boravim pre nekoliko godina prigodom seoske slave. Za vreme svog trodnevnog boravka upoznao sam jednu porodicu u kojoj su svi debeli - Mama debela, tata debeo, deca debela, baba debela, deda debeo. Svi, baš svi debeli. I oni svi tako sednu za sto i jedu. Jedu. Jedu.... Pola sata do 45 minuta traje taj obed, a za vreme slava i drugih svetkovina se dnevno ponavlja i više od standardna tri puta ( doručak, ručak, večera ). To su rođaci tog mog prijatelja, koji me je i doveo u to selo na slavu, pa smo jedne večeri otišli kod njih u najavljenu posetu. Dok smo sedeli i pili kafu, majka porodice ( od svojih približno 120 kg ) je odjednom izjavila da je gladna. To je bilo dovoljno da otac porodice pohita u kuhinju i počne da iznosi vozove i vozove pečenja, hleba, salate i druge hrane, koja je uvek spremna na gotovs. Svi su se , kao po komandi, parkirali za sto i krenuli da jedu. Nas su takođe zvali, ali pošto smo mi već večerali, ljubazno smo se zahvalili, na šta su oni rekli - '' Pa šta, i mi smo već večerali, ovo je samo zakuska .. '' Praktično, to im je bilo drugo večeravanje tog dana. Posmatrao sam ih u tom ritualu i zanosu, jeli su sporo, slatko i dugo. Ljubav se širila pogledima i slatkim zalogajima. :curka:

Suština je da je srećan onaj čovek koji nađe sebi odgovarajućeg bračnog druga. Moja drugarica Simona vaga 110 kg, a ima vanbračnog supruga od 78 kg. I sad će i da se venčaju, posle 15 godina vanbračne zajednice života, ja ću da budem kum. :deni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!