Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
eto mozda ti se pruzi prilika da nadjes nekog na forumu.
pokazi slike.
Korisnikov avatar
By bern
"Drowned World / Substitute For Love"

I traded fame for love
Without a second thought
It all became a silly a game
Some things cannot be bought

I got exactly what I asked for
Wanted it so badly
Running, rushing back for more
I suffered fools so gladly

And now I find
I've changed my mind

[Chorus:]

The face of you
My substitute for love
My substitute for love
Should I wait for you
My substitute for love
My substitute for love

I traveled round the world
Looking for a home
I found myself in crowded rooms
Feeling so alone

I had so many lovers
Who settled for the thrill
Of basking in my spotlight
I never felt so happy

[chorus]

Mmmmm, ooohhh, mmmmm
Famous faces, far off places
Trinkets I can buy
No handsome stranger, heady danger
Drug that I can try
No ferris wheel, no heart to steal
No laughter in the dark
No one-night stand, no far-off land
No fire that I can spark
Mmmmm, mmmmm

[chorus]

Now I find I've changed my mind
This is my religion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516277#p2516277]drownedworld napisao:[/url]Nikad mi nije jasno zasto duplo ruzniji decki imaju nekog a ja ne.uzas.nije bas da patim za tim ali nije mi jasno zasto mi nikada s nikime nije uspjelo,come on' zgodan sam visok crn decko,pametan,student molekularne biologije,duhovit,blablabla,nije da se hvalim ali stvarno -.-'
Any ideas? :zacepi:
Vidiš, tako i oni sa velikim kurcem misle da je dosta to što im je veliki da bi se partner raspametio. To što si zgodan, visok, crn, pametan, student molekularne biologije, duhovit i blablabla (ajd da dodam i skroman) možeš slobodno da okačiš mačku o rep ako nisi voljan da uložiš trud u vezu i volju da partnera posmatraš kao nekog sebi jednakog, a ne da misliš da je tvoj partner ubo premiju sa tobom i da treba da bude presrećan samo zato što si ga ti izabrao za partnera.

A opet, nabrojani epiteti ne znače ništa ako si kreten. Kretenizam beats all that.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516286#p2516286]Blady napisao:[/url]mozda si smor
:pucaodsmeha:
drownedworld napisao:Nikad mi nije jasno zasto duplo ruzniji decki imaju nekog a ja ne.uzas.nije bas da patim za tim ali nije mi jasno zasto mi nikada s nikime nije uspjelo,come on' zgodan sam visok crn decko,pametan,student molekularne biologije,duhovit,blablabla,nije da se hvalim ali stvarno -.-'
Mislim da si upravo sam sebi odgovorio :shrug:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Iz onoga što si napisao rekao bih da je razlog tome što nemaš dečka izraženi narcizam. Kada sam pročitao tvoj post bio sam odbijen u startu, jer sam naslutio da se iza toga krije veliki ego trip. Imaj u vidu da to kako ti sebe vidiš ne moran uopšte da se poklapa sa tim kako te drugi vide, a pamet, lepota i sve ostalo uopšte ne znači da ćeš biti uspešan u vezi -- možda pre u pick-upu -- posebno ako si TI jedina osoba koja može da podnese tvoju samozaljubljenost. Dodduše, možda treba da nađeš nekog ko će te obožavati i pristati na takav odnos, što nije retka varijanta, možda ti prosto nije do sada naletela -- u ljubavi uvek neko ljubi, a drugi podmeće obraz.
By Sixto
Bas zato nemas decka, sto cekas da se nesto desi samo iz razloga tvog postojanja takav kakav jesi.

Kao sto rekose pre mene. Potreban je trud. Six pack i index su samo asesoar. Good luck!
Korisnikov avatar
By blenta
mozda zato sto nekako iz tvoje poruke se cini da mislis da si bolji od drugih ljudi

posebice deo ruzniji imaju a ti lepsi pa bi i ti morao imati pre njih

i to sto mislis da ti je jedan od kljucnih kvaliteta sto si student mos misliti molekularne biologije

edit:
pretece me gomila ljudi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516277#p2516277]drownedworld napisao:[/url]Nikad mi nije jasno zasto duplo ruzniji decki imaju nekog a ja ne.uzas.nije bas da patim za tim ali nije mi jasno zasto mi nikada s nikime nije uspjelo,come on' zgodan sam visok crn decko,pametan,student molekularne biologije,duhovit,blablabla,nije da se hvalim ali stvarno -.-'
ako imas takav stav: tj da "ruzniji" ne moraju da imaju decke, onda je jasno zasto nikoga nisi nasao. ti "ruzniji" tipicno su dobri ljudi i imaju nesto vise od fizickog izgleda da doprinose vezoj.

malo vise poniznosti sa tvoje strane...
Korisnikov avatar
By *deni*
Prevelika samoživost, kao i već spomenuta samozaljubljenost, opterećenost samim sobom, velika su prepreka za ostvarivanje sveobuhvatne ljubavno-seksualne veze. Donekle je lakše ako se čovek sa tim pomiri, kad shvati i prizna da je težak kao Trepča, da jedva i samog sebe može da podnese i da je, sukladno tome, iluzorno da očekuje da će bilo ko drugi moći da ga trpi. Ako pri tome nema ni volje, ni želje da se koriguje, sva je prilika da će i strašni sud dočekati kao usamljeni, stari namćor, koji je do tih godina do kojih dogura već dozlogrdio i Bogu i narodu. A uglavnom je pozna starost koju stari baksuzi i namćori uglavnom dočekaju indikator da ih ni Bog neće, pa se i u stotoj godini vuku kao stare senke nalik živim leševima i izazivaju nelagodu kod svakog ko ima tu nesreću da im se nađe na putu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
samosazaljenje ja takav turn off. probaj da se zabavis sa nekim, provodite vreme radeci stvari koje su vam obojici zanimljive bez opterecenja i preispitivanja. probaj da das sansu nekom ko ne izgleda kao model i nema phd. mozda se ispostavi da mozete super da se provodite i zblizite.
Korisnikov avatar
By Srklet
slazem se s blady.

naime, ne bih rekao da je ego trip toliki problem, nego akutna konvencionalnost. mene osoba koja ispuca onaj set kriterija kakav je naveden u uvodnom postu ne odbija, niti me privlači, nego mi je APSOLUTNO NEZANIMLJIVA.

dakle da, smor. ^^
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516338#p2516338]*deni* napisao:[/url]Prevelika samoživost, kao i već spomenuta samozaljubljenost, opterećenost samim sobom, velika su prepreka za ostvarivanje sveobuhvatne ljubavno-seksualne veze. Donekle je lakše ako se čovek sa tim pomiri, kad shvati i prizna da je težak kao Trepča, da jedva i samog sebe može da podnese i da je, sukladno tome, iluzorno da očekuje da će bilo ko drugi moći da ga trpi. Ako pri tome nema ni volje, ni želje da se koriguje, sva je prilika da će i strašni sud dočekati kao usamljeni, stari namćor, koji je do tih godina do kojih dogura već dozlogrdio i Bogu i narodu. A uglavnom je pozna starost koju stari baksuzi i namćori uglavnom dočekaju indikator da ih ni Bog neće, pa se i u stotoj godini vuku kao stare senke nalik živim leševima i izazivaju nelagodu kod svakog ko ima tu nesreću da im se nađe na putu.
Jao deni ja tebe obozavam :lol: Hvala ti sto postojis :kiss:
Korisnikov avatar
By gossip
prekini da trazis decka
on ce sam doci kada bude bilo vreme za to
obicno kada najmanje ocekujes

just relax and enjoy life :)

a i ne bi ti bilo lose da se malo spustis na zemlju i da ne budes toliko povrsan
Korisnikov avatar
By TauCeti
uništiste čoveka, a tek što je došao na forum :D
ali da, malo smanjiš narcisoidnost i previsoke krijterijume za momke koje je ta narcisoidnost verovatno uzrokovala.
Korisnikov avatar
By nsc
ja mislim da je molekularna problem :facepalm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!