Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Biste li ušli u ljubavnu vezu s Albancem odnosno Albankom s Kosova?

da
24
55%
ne
10
23%
možda
10
23%
zamislimo ^^ da se nađete u situaciji u kojoj upoznate osobu albanske nacionalnosti s kosova i zaljubite se. zamislimo ^^ i da se ta osoba zaljubi u vas. zamislimo ^^ da ta osoba želi biti s vama u ljubavnoj vezi.

what would you do? :novinar:
Korisnikov avatar
By Hys.
koliko ti je glupo i odvratno pitanje.

dosadan si vise, pretpostavljam da je i ovo jeftina provokacija da se malo zabavljas ako neko kaze ne.

Ajd nemoj bas da si toliko predvidljiv. Mos ti to bolje.
By Sixto
Boze kako sam imao erekciju na albanca u Tunisu koji je dosao posle nas cetiri dana. Sam non stop, ogromna crna orlusina sa zastave tetovirana na ledjima, a ooooon.... dupe bi mu lizo!
@hys: sumnjam da će itko odgovoriti 'ne' (osim anonimno u anketi, jel ^^), bez obzira sto tako misli.
nazalost, moje provokacije se u cijeloj njihovoj jeftinoci nikad ne uspijevaju spustiti do nivoa bezvrijednosti iskrenih stavova odvratnih ljudi. :drama:
Eto, gazda Sixto je ub'o suštinu, istina ne baš biranim rečima.
Mržnja i netrpeljivost služe više u dnevno-političke svrhe, a u mraku kad dupe zine i genitalije se ovlaže, ne pita niko nikog šta je po nacionalnosti, već - rešetaj koku, što bi rekao stefan, ako se raspale požuda i strast.
:belakapicaizelenatravica:
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509578#p2509578]Sixto napisao:[/url]Boze kako sam imao erekciju na albanca u Tunisu koji je dosao posle nas cetiri dana. Sam non stop, ogromna crna orlusina sa zastave tetovirana na ledjima, a ooooon.... dupe bi mu lizo!
Tako sam ja letos išao vozom iz Milana za Lugano i pored mene je sedeo neki ultracute dečko, svašta bih mu radio... I tek kasnije sam video da ima albanski pasoš. He was so :sweet:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledam ih svakodnevno na poslu.. Ne što su Albanci, al su mi stvarno gadni.
Nezamislivo mi je.
Korisnikov avatar
By Delete
Ako ne govori srpski, ne bih mogla biti sa Albancem/Albankom.
Mada, to vazi i za pripadnike drugih naroda, ciji jezik mi se ne svidja.
Jbg, disktiminatorka sam.
Korisnikov avatar
By gossip
are you serious?
naravno da bih bio u vezi...boja koze/nacionalnost itd su mi totalno nebitni
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Tesko bih se zaljubio, (blisko) istocnjacki look mi je totalni turn off. Al nije nemoguce, za razliku od mongoloidnih ljudi. Sto da ne, i ako bi imali para da zivimo u nekoj zemlji u kojoj ne bi ni njega ni mene ubili jos bolje.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Cemu? :nerd: provera stanja?

edit: i see what u did there
osjećam se pomalo diskriminirano... u mom slučaju ova jeftina provokacija nema jednako značenje... ovdje kanda svi očekuju da se hrvat i šiptar sližu čim se opaze na horizontu... :isus:
i nema nikog da me utješi... tužan sam i sam... ova ruskolika nizina guši i unižava ljudska bića... a daleko, jako daleko, gdje se ponosne planine kupaju u slobodi vedrog neba, leti orao klikčući od sreće... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na sve ti imaš neobičan odgovor 2kune... fasciniraš me.

Što se tiče teme, ne bih uradio ništa povodom toga, jer to nisam radio ni u slučaju X drugih dobrostojećih stranaca sa Zapada. Ako čemu težim, to je doslednost.
Korisnikov avatar
By nsc
ako me sexualno zadovoljavas, bio bih i sa tobom u vezi

ponekad tako cudno asociras na velboja :barf: :bljak:
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, ladno ima ljudi koji ne bi bili sa albancem, jer je 'siptar'.

ne bih mogao da budem ako bi mi prebacivao srpske zlocine i pravdao svoje sugradjane sa kosova u svakom smislu, uoste ako je "nacionalno osvescen" sto je kod svealbanaca trenutno IN... meni bi bio totalni turn OFF!
Korisnikov avatar
By Mars
Ako mu tata drži poslastičaru-UVEK!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!