Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Sve i svasta, ali uglavnom se svelo na to da sam se ponizio, ne samo u tudjim, nego i u vlastitim ocima. I ne zalim ni za jednim ponizenjem. Nema ljubavi bez da prije ili kasnije izdas samoga sebe.

Od ovih benignijih travestija, dao sam zadjih 1000 kuna decku da ide kod nekog jebenog bioenergeticara zbog problema s glavom. :luda: Ali bilo mi je nježnih 17, pa si opraštam.
Korisnikov avatar
By Tarja_Child95
Ja sam,dok je bilo vanredno stanje, cekala moju nesrećnu ljubav vise od 2h na onom snijegu,samo da je vidim :( ^^
Dajte nova sam ođe,nemojte da propadne tema,nije fer :-P
Korisnikov avatar
By Delete
Mene blam da pisem o tome... :doh: a bilo je svega...
Korisnikov avatar
By antibiotic
najvece gluposti u ljubavi su proistekle iz moje nepopravljive naivnosti u takvoj zatecenosti. mnogi ce to da zloupotrebe jer im je prosto moze.
Korisnikov avatar
By Burak
Jednu glupost upravo ovih dana činim..

A od prijašnjih.... izdvojiću jednu onako patetično-kataklizmičnu:
Kada smo raskinuli, u stanju opšteg pijanstva u nekom lokalu je krenula naša pjesma na šta sam ja krenuo da se siječem staklom i gasim cigarete od dlanove. Sreća pa me društvo zaustavi - u protivnom bi bilo krvi na sve strane dovoljno i za vampir parti :opacupa:

Bilo je još ludosti, ali ne žalim ni za jednom - sve su to životne lekcije.
Korisnikov avatar
By ilija f
Umm ja sam razmišljao o nekim suludim stvarima, ali sam uvek racionalno nekako doneo odluku :D
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471308#p2471308]Burak napisao:[/url] ja krenuo da se siječem staklom i gasim cigarete od dlanove. Sreća pa me društvo zaustavi - u protivnom bi bilo krvi na sve strane dovoljno i za vampir parti
bez želje da osporavam tvoja osjećanja, ali primjere kao ove nikad nisam razumio. svrstavam ih u rang "šablonskih strejtaša" (jer to oni rade kao krajnji dokaz "ljubavi"). takvo "premještanje" u gay svijet nekad vidim kao homofobiju, ili, u blažem slučaku - odsustvo mašte.

i zanimljivo kako su emotivno ranjeni sjekači vena i razbijači čaša uvijek u nekom društvu. just do it once on your own, please.
Korisnikov avatar
By gossip
josh uvek nisam pravio gluposti...bar ne velike :D
Korisnikov avatar
By Madonna
jednom mi nije bila uzvraćena... :tužna muzika: ali nisam ništa uradio
a inače, zbog ljubavi ništa, zbog opsesivne posesivnosti svašta :awesome: šalim se nije ni svašta, ali bilo je tu nekih preferencija, ovamo i onamo
By Ding_Dong
Kad osetim tugu, bes, razocarenje, bespomocnost i sl. i sve to zbog osobe koja mi je do skoro bila najbitnija na svetu onda mi svasta pada na pamet, uglavnom se svodi na to da dignem ruku na sebe ili na tu drugu osobu :sekirica:
Ali naravno to je samo trenutak ludila, i prodje :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ja samo da prijavim kako sam se svojevremeno bas lozila na Tarju, a sasvim je izvesno da je u nekom obliku to lozenje opstalo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nisam nikad nista zbog neuzvracene ljubavi.. ali zato milion i jedna kada sam dobijala povratnu informaciju.. nije to mozda bila ljubav, ljubav, ali radila sam gluposti da bi to preraslo u ljubav :nerd:
pisala sam o tome na nekom mestu, provereno ima tema
Korisnikov avatar
By Blady
Jao zivote, nema sta nisam radila :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Za neuzvracenu, ne mogu da kazem da sam nesto jer se toga ni ne secam..

Al za ljubav, jao zivote :drama:
By space_oddity
Možda misli na ono zimus kad nije bilo škole zbog snega.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
potpuno mi se izbrisalo to iz pamcenja :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e baš razmišljam nešto o tome poslednjih par dana

sad sam se setila kad je jedna pankerka rekla da će se udati za osobu koja joj pokloni crnu ružu, a naravno nigde nije mogla da se kupi. dva sata sam se mučila da napravim neku zajebanu origami ružu od crnog papira, namirisala je nekim svojim parfemom koji joj se svidjao i donela sutradan. nismo se udale, ali smo se ljubile.
i dalje je čuva i dalje se ljubimo kad nam dodje.
close enough :grin:

vidiš kako znaš biti patetično divna kad hoćeš jebem ti sad mater izolovanu

nah, ostalo je manje maštovito, nije mi zanimljivo da pišem
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma ne kažem da je ludo, bilo mi je simpatično tad, a mrzelo me da tražim više odgovarajuću temu

inače da, videla sam to posle :') no dobro, onda ne bi bila dugotrajna.
Korisnikov avatar
By moonadorn
Smart move! Sada imas izgovor da je ljubis forever! :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ulazio sam u rupu od sahta da bi mu nasao dtolnjak koji je pao sa drugoga sprata,a?jel da da sam jadnik? :D
A da ono u tri ujutru isao do prodavnice da bi kupio da nesto grickamo...
Ima tu jos ali ne mogu da se setim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!