Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Nemam objasnjenje ovakvog fenomena.
Korisnikov avatar
By antibiotic
razlika izmedju bi i bi curious je valjda u tome sto ovi drugi imaju fantaziju o konkretnom tipu osobe istog pola sa kojim / kojom misle da mogu imati seks u odredjenom momentu. obicno posmatraju samo pripadnike/ce suprotnog pola.

razila izmedju bi curious i latentnog geya je ta sto su ovi prvi sigurniji i slobodniji u svojoj seksualnosti prema istom polu, ali im se to nalazi u vidljivom delu ajsberga, sto znaci na povrsini, ne u sustini, tj. podsvesti.
By Ulix
Zašto ne probati i to?
Korisnikov avatar
By svejedno
ja sam bio bi-curious, se ne lazemo. verujem da je to, izmedju ostalih, jedan od razloga sto uopste dodjoh na ovaj ...hm...pre sajt nego forum, al kapirate.

i da, manje-vise se svede na 'zasto ne probati i to'

..

ali - ipak nije samo 'zasto ne probati'..jer ja npr nisam probao
(iz nekih...subjektivno objektivnih razloga, lol - muskarac me ne privlaci na nacin na koji ne privlaci cistokrvne lezbejke ili na ncin na koji zene ne privlace 100% gej ljude - stoga je moja radozlalost sa licno-iskustvene strane prilicno brzo pala u vodu sa licno-sexualne strane)
...a mrzi me sad da objasnjavam npr. jednu zurku dje sam mogao & dje sam 'bio pozvan', uslovno receno, d imam sex sa jednim gej ortakom & dje sam shvatio da to prosto nije my thing.

..

ali me interesovao koncept, odn hteo sam ga shvatim.

ceo jedan novi aspekt ljudkog postojanja & sexualnosti, za mene.

..

prosto - radoznalost.

(btw - interesuje me i kako je biti zena. i delfin. etc. :lol: )
By Glasnik
Možda je previše lično, ( :lol: ) ali, svejedno, ti si strejt? :D

(Izvinjavam se ako je već obelodanjeno, al nisam ispratio.)
Korisnikov avatar
By svejedno
let me out myself to everybody (jos jednom) - cao, ja sam svejedno & ja sam strejt.

da.

..

dont judge me.

some people are born that way - or god made them that way.
whatever u prefer.

(and let us never speak of it again :lol: )
Korisnikov avatar
By Blady
Svejedno i ja smo bili proglaseni za "nesto" foruma, koliko se secam jer smo str8 :lol:

:kosa:

Ot - nisam curious :kosa:
Korisnikov avatar
By svejedno
^jel? to od lonija, one nagrade, komete i to?
Korisnikov avatar
By Laerem
Okusio sam picku i dva puta mi je ista cura pusila kurac. Jednom i pred kamerom. :superheroj:

Doduse, vec mi je 27, a jos ga nisam uvalio nekoj ribi. Which is kind of embarrassing :shrug:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363540#p2363540]svejedno napisao:[/url]ja sam bio bi-curious, se ne lazemo. verujem da je to, izmedju ostalih, jedan od razloga sto uopste dodjoh na ovaj ...hm...pre sajt nego forum, al kapirate.

..

(iz nekih...subjektivno objektivnih razloga, lol - muskarac me ne privlaci na nacin na koji ne privlaci cistokrvne lezbejke ili na ncin na koji zene ne privlace 100% gej ljude - stoga je moja radozlalost sa licno-iskustvene strane prilicno brzo pala u vodu sa licno-sexualne strane)
...a mrzi me sad da objasnjavam npr. jednu zurku dje sam mogao & dje sam 'bio pozvan', uslovno receno, d imam sex sa jednim gej ortakom & dje sam shvatio da to prosto nije my thing.

..

..

prosto - radoznalost.

Na osnovu jednog decka si shvatio da to nije tvoja thing? Gresis. Mozda nije tvoj tip.

I bre svejedno. pa toliko se divis alfa muzjacima, da je "greota" da se ne omrsis. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363842#p2363842]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363540#p2363540]svejedno napisao:[/url]ja sam bio bi-curious, se ne lazemo. verujem da je to, izmedju ostalih, jedan od razloga sto uopste dodjoh na ovaj ...hm...pre sajt nego forum, al kapirate.

..

..

..

prosto - radoznalost.

Na osnovu jednog decka si shvatio da to nije tvoja thing? Gresis. Mozda nije tvoj tip.

I bre svejedno. pa toliko se divis alfa muzjacima, da je "greota" da se ne omrsis. :lol:

jok.

no sam malo 'jednostavnije' napisao da biste laske shvatili.

ali - u jednom specificnom trenutku sam (u potpunosti) shvatio da to nije my thing, to da.

..

btw - ko zna sta buducnost nosi, jel. mozda se bre i zaljubim nekad u nekog muskarca. staznam. do sada se nije deslio.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
uozbiljite se, kada je FENOMEN toliko neozbiljan. i sulud.
neka me makar neko prozivs zbog manjka saosecanja sa bikjurioznim ljudima.
By Kragi
sudeci po korisniku svejedno, bicurious je isto sto i gay friendly :smeh:
By Paris
Nekim ljudima je jednostavno dosadno.
By Aven
Well, ak' bih se već morala nekako definirati bilo bi to bicurious. :D

To će reći da uopće ne zazirem od fizičkog odnosa s muškarcima, ali mislim da ne bih s njima mogla ostvariti (i) emocionalnu vezu, a da mi u jednom trenutku te veze ne počne nedostajati žena. Dok mi u odnosu sa ženom ne nedostaje muškarac. :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Seks je gimnastika, seksualnost ukljucuje emotivnu komponentu. Ako te emotivno moze ispuniti samo odnos sa devojkom, to mu je to. Fizicka uslovljenost cini da gimnasticki deo prakticno funkcionise I sa tipom, pretpostavljam, onima kojima je do bambusanja.
Ovo naravno ne mora da vazi za tebe.
By Aven
S muškarcem bih se mogla bambusati ( :lol: ) bez emocija, sa ženom ne bih.

Na popisu stanovništva bih zaokružila "lezbijka" da se to u kojem slučaju traži (upravo zbog te cjelokupne privlačnosti). :D

I to me opet dovodi do bi-curious termina kao nečega što mi se čini (neslužbeno) prihvatljivim/zgodnim.

Biseksualnost već podrazumijeva da prema oba spola moramo imati podjednaku emocionalno-fizičku privlačnost. Barem ja tako shvaćam tu terminologiju.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ok, to je lepo. :) Cuvaj se da te neka devojka ne nabambusa. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!