Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Ja da. Bez problema. Do duse, retko to traje duze od pola sata ako mi se osoba izgubi s ociju, ali ipak je mrznja.

Mislim da je to iskonsko osecanje kao i ljubav i da se na njenu pojavu ne moze uticati. Samo na ispoljavanje. Ali s druge strane cujem neke ljude kako kategoricno izjavljuju kako oni NIKAKO ne mogu da mrze, pa mi nije jasno ko tu sad pogresno rezonuje stvari...

Diskutujte!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
mrznja je love samo maskirana...
tako da ja zaista ne mrzim nikoga.. :cigareta:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Morgan Le Faye
mrznja je love samo maskirana...
tako da ja zaista ne mrzim nikoga.. :cigareta:
ako je ovo tacno, plasim se, ni ja...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nije da se osecam prozvanim ali znam da se odnosi i na moj post.

to ne mogu potpuno objasniti, ali je jednostavno tako. kada mi neko uradi nesto lose jedino sto mogu, jeste da zalim tu osobu jer je budala, neznalica...

mrznja je osecanje koje mali broj ljudi moze da izdrzi u sebi. kada kazete da nekog mrzite, to se danas shvata olako.no sto ustvari tada osecate je neslaganje, povredjenost pa cak i bes. prava mrznja je dovela do gay bashing-a,ubistva, rata, holokausta.

vi koji kazete da mozete da mrzite, da li ste sposobni za to?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mogu, obicno ne trpim prisustvo osobe koju mrzim pored mene.
Korisnikov avatar
By colorado
colonia: zar stvarno moram da se ponavljam?? ja pricam o "violence in mind". Ne u spoljnom svetu.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nikoga ne mrzim i ne poznajem to "ose?anje"!
Mrzeti mogu samo jako nesre?ni i isfrustrirani ljudi!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by colorado
colonia: zar stvarno moram da se ponavljam?? ja pricam o "violence in mind". Ne u spoljnom svetu.
a sve lose stvari poticu upravo iz "violence in mind"
Korisnikov avatar
By colorado
ako ne znas kad da se zaustavis. :)
By Ulix
Nemam ni kapacitet ni energiju da mrzim bilo koga.
Toliko korisnijih stvari mogu da uradim u zivotu.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by de_ya_n
Nikoga ne mrzim i ne poznajem to "ose?anje"!
Izvoli, definisi ga bolje.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja mislim da verovatno mrzim nekoga, ali mi sad ne pada na pamet ko bi to mogao biti... :mete:
Takoðe, mislim da ne poznajem mržnju kao konstantno ose?anje, ve? doðe i proðe, ?im taj neko nestane iz vida, ili dok ne napravi novu stvar zbog koje bih ga/je opet zamrzeo na neko vreme :nunchake:
Korisnikov avatar
By tramp
ne mada znam da osetim bes i ljutnju ali to nije mrznja, meni je mrznja ipak dugotrajniji osecaj
Korisnikov avatar
By Rei
Mrzim vishe osoba :)
Znachi da.
Da l' je to emocija kao ljubav ili ne ne znam. U stvari mislim da je to horse shit. Samo pridavanje znachaja 'zhrtvi' pa makar i negativnog, pa ko to voli da protumachi kao maskiranu ljubav, neka.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by tramp
ne mada znam da osetim bes i ljutnju ali to nije mrznja, meni je mrznja ipak dugotrajniji osecaj
:hail2:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by Ulix

bas tako :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Da. Za to su omražene (dve) osobe same krive, i kada bi se maknule iz mog zivota ne bih ih mrzeo,verovatno zato sto ih ni ne bih ni video. :oskar:
By Swanheart
Mogu da ne volim neku osobu,ali ne mogu da mrzim nekog...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by tramp
takodje :pionir:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix
...i da upotrebim tu energiju za pametnije stvari... slažem se...

ako mi se neko u toj meri zameri da bi trebalo tu osobu da mrzim... što re?e tramp, mržnja bi bila dugotrajniji proces, a te osobe obi?no nestaju iz mog života, ili se same sklone, ili ih ja stavim na ignore
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mrznja bi bila ne da zelim da neko nestane iz mog zivota nego da mu se konstantno deshava neshto loshe.

Ovo prvo je jednostavno iritiranje i to da mada se divim sebi kako sam nauchio da bez ijedne rechi iskuliram takve osobe a da one to i shvate, a ovo drugo ne bash, jednostavno takvi ljudi su dovoljno bedni i ljigavi da ne zasluzuju da mislim o njima ili zhelim im dobro/loshe...

Dakle, trenutno ne bih mogao da kazhem da mogu da mrzim
Korisnikov avatar
By colorado
A sta ako nekad nije tako jednostavno otici od osobe koju mrzite? Sta ako jedva sastavljate kraj s krajem, a sef ili kolega s posla vam stalno nesto podmecu i to tako suptilno da im ne mozete nista, a ne mozete ni da odete, i jos se to dogadja svakodnevno?

Ja inacem mogu da mrzim i ljude koje nikad nisam ni video. Slobodana Milosevica i njegovu ekipu, npr, koji mi je unistio pola zivota - i to onu bolju polovinu! Ovi mi dodju kao i primer koji sam naveo, samo sto u primeru te osobe moram i da gledam i da saradjujem s njima, pa to situaciju cini jos gorom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Trazhi novi posao shto pre, i glumi indiferentnost na to shto rade...
Korisnikov avatar
By EYA
ne mogu da mrzim, uzasno mi je naporan taj rad :hekla:
uvek postoji resenje, samo treba biti spreman na trud da se resenje pronadje, pa onda jos i u praksi izvede... ako si lenj da promenis stvari, onda ti, u sustini, prija da te maltretiraju i lakse ti da krivis i mrzis druge, nego da prihvatis sopstvenu odgovornost, i nemas pravo da se zalis :spank:
Korisnikov avatar
By bambola
Mogu da mrzim,i kad kazem mrzim-ne mislim na ljutnju ili bes,vec nesto mnogo dublje i jace.Ljutnja i bes koji su evoluirali vremenom,da se tako izrazim... :flaming: Samo sto jako malo osoba BAS mrzim,izmedju ostalog jedna je ovde na forumu.
Moja mrznja traje ceo zivot i nemam nikakve milosti prema takvim osobama.Bar sam iskrena.Uglavnom ne razmisljam o njima,sem kad me neko ne podseti,ili naletim na njih.Onda ne garantujem za svoje postupke.:eevil:
Korisnikov avatar
By colorado
Aman ljudi, ne desava se meni ovo trenutno!! Samo diskutujem na temu i argumentujem svoje izjave. :)
Korisnikov avatar
By bambola
A sta ako nekad nije tako jednostavno otici od osobe koju mrzite? Sta ako jedva sastavljate kraj s krajem, a sef ili kolega s posla vam stalno nesto podmecu i to tako suptilno da im ne mozete nista, a ne mozete ni da odete, i jos se to dogadja svakodnevno?

Znam da ti se ne desava ova situacija,ali ipak da odgovorim...Onda cutis i u sebi stisavas tu mrznju,dok ne budes u situaciji da i ti nekom ne podmetnes ili jednostavno odes u velikom stilu.
A radis na tome da zapalis cim pre.
Korisnikov avatar
By EYA
Aman ljudi, ne desava se meni ovo trenutno!! Samo diskutujem na temu i argumentujem svoje izjave. :)
ja sam samo zamislila da mi se desava i rekla sta bih mislila o sebi da zamrzim nekoga :zid:

mrznja je zaista duboka emocija, sto samo ukazuje na to koliko cemo morati zasukati rukave da bi rascistili sa svim onim sto nas uznemirava... duboko unutar sebe :astral2:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by EYA
mrznja je zaista duboka emocija, sto samo ukazuje na to koliko cemo morati zasukati rukave da bi rascistili sa svim onim sto nas uznemirava... duboko unutar sebe :astral2:
U pravu si...Ja jesam zasukala rukave i rascistila sa svim tim,postoje osobe koje su me naljutile pa sam samo besna na njih,nekima sam oprostila pa se ponovo druzimo,nekima nisam pa sam samo obrisala njihove telefone iz imenika i pokusavam da ne mislim na njih.
Ali njih,mozda troje mrzim iz dubine duse,i to ne mogu da promenim.To su neki kojima sam dala sansu a ponovo su me izneverili.Jedna od tih osoba nije vise medju zivima,ali toliko me je povredila da ne mogu a da je i sad ne mrzim,iako smesno deluje mrzeti nekog ko je mrtav.U svakom slucaju vrlo je tanka linija izmedju ljutnje i mrznje...pretanka.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!