Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Kada ljubavi dođe kraj... Kako to preživljavate? Šta radite? Da li vam pomažu utehe bliskih?

Eto možda bi ovo moglo da bude mesto gde možete da pričate svoja iskustva i date savete ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
''

"Prvo se dobro isplaces, bas dobro, k'o dete, onda pozoves kuravu, da ti dodje kuci - to nije problem, to ja mogu da ti sredim... Nista sex, samo prica, a onda odes do apoteke, kupis ricinusovo ulje..."
Korisnikov avatar
By Tungi
Sam sa sobom resavam..Na najgori moguci nacin.Posle toga budem sretan i ponosan na sebe..Weirdo.
Korisnikov avatar
By Burak
Prijatelji, kafana, alkohol, muzika - moj način!
Ne podržavam dovođenje kurvi, bacanje u promet i promiskuitet. Mislim, ako nekom to pomaže da preboli raskid svaka čast, meni bi poslije toga vjerovatno bilo još gore.
Korisnikov avatar
By Hys.
Tuzne pesme i :rida:

A onda izlasci i prijatelji i nove zene :pervert:
Korisnikov avatar
By blenta
ako je prvi
sigurno je tesko
drzi se
nije toliko strasno kao sto se sada cini
preziveces
:kiss:
Korisnikov avatar
By blenta
ni slucajno ne radi to sto maka predlaze
big no no posle raskida
Korisnikov avatar
By maka
:marinac:

nikad nesam imala vel'ke raskide. uvek izlazila hepi iz svih odnosa :)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by blenta

ako je prvi
sigurno je tesko
drzi se
nije toliko strasno kao sto se sada cini
preziveces
:kiss:
Nisam ja u pitanju :) Pu pu daleko bilo... :pop:

Nego eto sestra raskinula sa dečkom pa mi palo na pamet da pitam ljude kako to preživljavaju. Čisto iz radoznalosti ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
radim i treniram kao manijak :awesome:

placem, pijem i tugujem :lol:

cekam da me prodje (koliko gođ biloooo potrebno vremena...) :dude:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Mislim da je ok da se bedačiš neko vreme (muzika,npr mene uvek uspeva da izbedači ako sam u down-u). Onda prođe neko vreme i shvatiš da je jedna od velikih životnih istina to da VREMENOM SVAKA EMOCIJA BLEDI.
Korisnikov avatar
By _miki_
Citam knjige koje mogu da izmerim samo na stocnoj vagi.
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
nema tu nekog posebnog saveta, jednostavno treba da prodje neko vreme i da se pojavi neko drugi....

a znajuci nju milsim da je dovoljno jaka i da nece dugo trajati :kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja posle raskida obicno kuliram jedno 2-3 nedelje minumum a cesto i duze u smislu da me tada drugi momci uopste ne intersuju dok prethodnog nekako ne "izbacim iz sistema"

Meni pomaze da uvek radim nesto, druzim se i trudim se biti okupiran sa necim da sto manje mislim na to.

Ne jadam se uglavnom nikome posto vecina gay ljudi ni ne razume zasto bi ja tu nesto kao dramio i patio zbog nekog decka kad mozes drugog nabaciti odmah sutra ali to kod mene ne ide bas tako jednostavno.

A posto obicno i kad se neka moja veza zavrsi ostanem sa tim deckom u dobrim odnosima volim i da mu se javim prvih par dana nakon raskida cisto porukom da vidim jel i on ok i to cini isto da se osetim bolje...ne volim nagle prekide...jednostavno ne volim :(
Korisnikov avatar
By Mage
Evo i ja da odgovorim :D

Dakle, ja kada raskinem (ili generalno prođem kroz neko grozno iskustvo) imam običaj da se u potpunosti izolujem od okoline, izbedačim do maksimuma i mučim sebe pesimizmom i svim ostalim negativnim osećanjima i stavovima dok ne dođem do mentalnog dna :lol: Koliko će to dugo trajati zavisi od date situacije, ali posle određenog vremena, kada već budem toliko izmučen da više ništa ni ne osećam, počnem da dolazim sebi i polako hvatam konce svog novog života :D

U svakom slučaju, po meni je najbolje izmučiti sebe do te mere da ti se više zgadi cela ta situacija i da spontano počneš da se osćeš neutralno.... Kada sebi govorim da će sve biti u redu, onda na neki način samo odlažem neizbežan bol ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Mage-to je zato sto si ti jedan mali sadista :lol:

Nemoj da savetujes ljude da nakon raskida "toliko muce sami sebe dok ne dodju do mentalnog dna" :no:
Tako ces nekoga nagovoriti na suicid jos pa ces ga nositi na dushi :pop:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
uuu...ja nazovem drugaricu "za 10 min na mosticu" uzmemo pivo i kikiriki i sednem i istresem se. besnim i placem, pola naselja me cuje. onda nadjem u skorije vreme neku dobru svirku, po mogucnosti neki metal, odem izdivljam se (sa malo alkohola) i za par dana sam ko nova.
one krizice "nedostaje mi "smrc-smrc" prebrodim sama uz 3 pakle cigara i svima lepo...
:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

Nemoj da savetujes ljude da nakon raskida "toliko muce sami sebe dok ne dodju do mentalnog dna" :no:
Misliš mazohista :eevil:

I to što kažeš, ne mogu svi da podnose mentalnu torturu kao ja. Znaš kako kažu: "practice makes it perfect!" :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

Misliš mazohista :eevil:

I to što kažeš, ne mogu svi da podnose mentalnu torturu kao ja. Znaš kako kažu: "practice makes it perfect!" :rotflmao:
You are in a league of your own :bic: :federi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pesimizam moze da bude ooooooooogromna inspiracija
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
nema tu sta puno da se savetuje svako drukcije reaguje ... ja sam od zadnjeg raskida smrsala 8 kila i zavrsila kod neuropsihijatra, skoro slogirala, evo sad se osecam ok . mada i dalje volim . al sve po zaslugama.
Korisnikov avatar
By tintily
Sati, dani... plakanja , iskreni prijatelji koji prosetaju sa tobom tek 10 min, jer tako trazis , i pricaju o cemu god samo da ti skrenu misli ...I prodje taj period kada zelis da iskocis iz svoje koze , da zaspis i spavas i spavas .... sve do momenta kada ces se probuditi i zaboraviti.Nakon toga dodje mucni period tisine , onaj u kome si zabranio sebi da kukas , shvatio da je gotovo ali ne znas kako da se pomiris sa cutanjem. Pozelis da pricas sa voljenom osobom, nedostaju ti sati razgovora , ne zelis da svoja razmisljanja delis sa nekim drugim ljudima. Ja ne umem da se borim s tim cutanjem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!