Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mythe
Da li pravite razliku izmedju te dve stvari ili ne? Ja itekako, za mene je sex sex, a ljubav je ipak nesto vise i uvijek drzim te stvari odvojene. Tako mi npr. ne smeta da imam sex sa nekim drugim dok sa u vezi, niti branim to svom decku. Mislim nisam jedan od onih egoisticnih psihopata koji zele da decko bude samo njegov i sa nikim ga ne zele podjeliti, pa to je tako sebicno, a i staromodno (kao neki hetero crnogarac sa durmitora od prije 50 godina).

Kako vi gledate na ove stvari?
Korisnikov avatar
By maka
Ljudi su razliciti.
Meni to ne prija.
Ja sam za monogamu vezu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pre sam bio sebican. sada sam sebican, na jedan zreliji nacin - ne branim drugima da to isto budu. dakle, moze seks, a utroje je jos lepse :-) jedina stvar koja me malo brine u celom ovom slucaju jeste koliko se partner stiti, tj, da ne pokupi neki vajrus ili sta god...
Korisnikov avatar
By Tomek
Da sam cekao da se poseksam iz ljubavi, jos uvek bih bio nevin...

A sex s drugom osobom dok sam u vezi nije nesto sto praktikujem...
Korisnikov avatar
By Mars
Egoistični psihopata.
By Kragi
Originally posted by maka

Ljudi su razliciti.
:up: upravo :)

Sex ne mora biti propracen emocijama ali je zato ljubav skoro uvek propracena seksom :D Da, za mene to jesu razlicite stvari ali nikako u kontekstu u kojem ti govoris :D Ne postoji ni u teoriji sansa po kojoj bih delio svog decka sa bilo kim u krevetu ili van njega u sex. smislu (vazi i za mene :D ) Monogaman sam po prirodi i u tom smislu jako posesivan :D
No, svako moze da bira kako zeli da zivi svoj zivot ... :paki: u tom smislu sam extremno liberalan, sve sto me se ne tice licno mi ne smeta naravno :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako idem stariji, sve više sam u fazonu Živadinke Žikić , koja lepo kaže -
" Mene seks ne zanima.":piski:
By mythe
Originally posted by *deni*

Kako idem stariji, sve više sam u fazonu Živadinke Žikić , koja lepo kaže -
" Mene seks ne zanima." :piski:
lol

i kako jos rece "cula sam da volis da nasrces na zene, narocito daktilografkinje, pa nemoj posle da bude da ti nisam rekla" :D
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by mythe

...Ja itekako, za mene je sex sex, a ljubav je ipak nesto vise i uvijek drzim te stvari odvojene...
:up:

definitivno je različito, a to da li je neko ljubomoran i svojem partneru dozvoljava ili brani da se seksa sa drugima, to je druga stvar...
By Kragi
^ ne, to je prvenstveno izbor i opredeljenje pa tek onda sve ostalo :)
(osim ako niste licemerni)
Ne mozete generalizovati i polaziti od pretpostavki da su svi "poligamni", ma kakav osnov imali da tako razmilsjate :)
Korisnikov avatar
By confinatti
kod mene izmedju sexa i ljubavi stoji znak jednakosti.NIKADA nisam imao sex bez emocija niti cu imati!Ali ne zameram ni onima koji dele sex i ljubav.Prosto takav se radjas.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako ćemo iskreno, meni se seks smučio još u nižim razredima srednje škole.
Puna su mi usta bila uvek.
:bljak:
Sad cenim jedino vodjenje ljubavi.
:love:
By Ulix
Razdvajam seks i ljubav, ali to ne znači da nisam u monogamnoj vezi. :sesir:
Originally posted by KgCS3

Ne mozete generalizovati i polaziti od pretpostavki da su svi "poligamni", ma kakav osnov imali da tako razmilsjate :)

Ovo je, mislim, treći put u zadnja dva dana da se slažem sa tobom. :giggle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Razdvojeni jesu, ali se preplicu u velikoj meri.

U idealnom slucaju - veza sa osobom kojoj ja maximalno odgovaram na svim nivoima (tu mislim i sexualno) i koja meni odgovara na isti nacin. Onda nema ni potrebe ni prostora za druge.

Sve ostalo je kompromis, a nisam im sklona.
By Kragi
Originally posted by Ulix

Razdvajam seks i ljubav, ali to ne znači da nisam u monogamnoj vezi. :sesir:
Originally posted by KgCS3

Ovo je, mislim, treći put u zadnja dva dana da se slažem sa tobom. :giggle:
:smeh: :smeh: :smeh:

Sta ces, nekad mi dodje da poed trash zone iznesem i neki svoj stav :lol:
btw meni je ipak najdraze ono nase slaganje da je Vlada Velickovic sjajan slikar :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ja cu samo kratko i jasno napisati da su to za mene totalno dve razlicite stvari. I da, ne bih mogao da budem u vezi koja nije monogamna...

Toliko...

:sesir:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by mythe

Da li pravite razliku izmedju te dve stvari ili ne? Ja itekako, za mene je sex sex, a ljubav je ipak nesto vise i uvijek drzim te stvari odvojene. Tako mi npr. ne smeta da imam sex sa nekim drugim dok sa u vezi, niti branim to svom decku. Mislim nisam jedan od onih egoisticnih psihopata koji zele da decko bude samo njegov i sa nikim ga ne zele podjeliti, pa to je tako sebicno, a i staromodno (kao neki hetero crnogarac sa durmitora od prije 50 godina).

Psihopata sam. I to teski.
Korisnikov avatar
By 2kune
Pričate pizdarije... Sve ovisi samo o tome koliko su vam popovi popili mozak... I sex i ljubav vodica je iz istog izvora... Vodovod i/ili kanalizacija samo su ljudski načini distribucije ovisni o razvoju tehnologije baš ovog društva... :balerina:
By Kragi
Korisnik iznad mene, video si " ^ "

Originally posted by just_me

a to da li je neko ljubomoran i svojem partneru dozvoljava ili brani da se seksa sa drugima, to je druga stvar...
ne mislim da je poenta u ljubomori i u dozvoljavanju tj branjenju partneru sex sa drugima, a posto alternativa nije ostavljena jedini logican zakljucak mi je da osoba just_me polazi od pretpostavke da su ljudi poligamni (uslovno receno).

OK a sad sto me napadas? :lol:
Korisnikov avatar
By blabla54380
zato sto ne vidim da su ljudi ista generalizovali i pretpostavljali, svako je davao svoj licni pogled na stvar a to je bilo i pitanje.
By Kragi
da, nego je ljubomora iskljucivi razlog zbog kojeg ti trazis monogamnu vezu :lizalica:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Narvno da se ljubav i sex mogu razdvojiti, s tim što je meni jaaaako veliki problem da mi partner ima sex sa strane dok je sa mnom "u vezi". Treba li da napominjem da ni ja to ne radim?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!