Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Desilo mi se da sam upoznala ženu na netui već posle nekoliko poruka sam osjetila nešto posebno,nešto drugačije i novo za mene....iako ne mogu reći da se do tad nisam pisala sa mnogo njih ali u ovu sam se definitivno zaljubila na prvu.
Da malo skratim,toj ženi je bilo prvi put da dođe na net,nebi li upoznala ženu istih sklonosti i iz straha,opreznosti,predstavila se kao slobodna...željela je avanturicu ali desili se nešto daleko više.
U par navrata ,kroz priču me je pokušala približiti situaciju na razne načine ali pošto sam ja uvijek govorila da ne bih podnjela da ima momka,ona je odustajla i posle 3 mjeseca je rekla da ne želi više samnom da nastavi(u tom periodu smo trebale da se vidimo).
U među vremenu,ja sasvim slučajno nailazim na osobu na netu koja nju poznaje i sasvim slučajno saznajem da je ona udata.......tada mi je sve postalo jasno jer cijelo vrijeme sam cijelim bićem osječala da joj značim i zato mi ništa nije bilo jasno..šta se dešava,zašto ne želi više.
nazvala sam je i rekla sam joj šta sam saznala....to saznanje je među nama srušilo sve barijere,ona je priznala ,rekla je da joj je bilo užasno teško i da me je hrjela ostaviti prije viđenja jer je tako lakše za mene da mogu da nastavim da si tražim neku slobodnu ženu.
Bilo je kasno,jer sam već tad željela samo nju.......naša veza je trajala 2 ipo g uz razne uspone i padove.....nismo se razišle niti zbog njenog braka,niti zbog daljine...razlog je u ovoj priči nebitan.

Ono što me zanima je to,da li neko od vas ima sl. iskustvo,da li ste imali vezu i voljeli osobu koja je u braku i kako ste se nosili sa tim?
Korisnikov avatar
By Rei
Ne vezu. Sex shema mozhe. :lizalica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by REI
Isto.

Stavise, to bi mi bila idealna shema. Znam da mi nece praviti neka sranja. :D
Korisnikov avatar
By Modesty
OK ljudi,ali nije riječ bi li se kresnuli sa udatom-oženjenim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by REI
Isto.

Stavise, to bi mi bila idealna shema. Znam da mi nece praviti neka sranja. :D
Tachno tako.
I vuk sit i ovce na broju, stono kazu.
Ne znam zasto mnogi bespotrebno prave problem oko vidjanja sa ozenjenim macanima.
Pa, tu su svi na dobitku. I mi dobijemo sta nam dusa ishte, i on takodje, pa se posle vrati zeni i deci rasterecen frustracija i bude mnogo bolji muz i otac.
Tako da je i njegova porodica u svemu tome na dobitku.
:yes:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam da li bih mogao da budem u vezi sa nekim ko vec ima porodicu koja voli. Previse bi tu sujete i posesivnosti verovatno bilo, bar sa moje strane.
Korisnikov avatar
By Dirrty
No no! :neto:

A sto se tice sexa... pa svaki drugi je bio ozenjen... :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
da...mogla bih da odrzavam takvu vezu sa zenom....

....i sama imam momka i bila sam u slicnoj situaciji kao sto je ta koju si opisala...s tim da je devojka od pocetka znala da ja imam momka....to je iz nekog razloga tek kasnije postao problem....meni i dalje izmice, kako i zasto...

.....idealno, volela bih da njen muz/momak/stagod zna za mene, ali iako ne zna...jbg....teze, ali izvodljivo...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by hlaefdige
da...mogla bih da odrzavam takvu vezu sa zenom....

....i sama imam momka i bila sam u slicnoj situaciji kao sto je ta koju si opisala...s tim da je devojka od pocetka znala da ja imam momka....to je iz nekog razloga tek kasnije postao problem....meni i dalje izmice, kako i zasto...

.....idealno, volela bih da njen muz/momak/stagod zna za mene, ali iako ne zna...jbg....teze, ali izvodljivo...
ja sam tek pred kraj upoznala njenog muža i da sam bogdom prije,bilo bi manje ljubomore....ostavio je takav,vrlo lijep utisak na mene ali ona ne može da podnese da on zna iako je svjesna da je ne bi ostavio zbog toga......
Ustvari ona je ta koja je bila previše ljubomorna,valjda misli,ja slobodna pa mogu kud hoću i nikad nije vjerovala do kraja da moje srce želi nju i da ono nije slobodno.
Uglavnom,njen brak nas nije rastavio,nego njena nesposobnost da se nosi sa situacijom.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kod nas je bio problem, sto je ona vremenom zakljucila da joj je malo da me, kako kaze, nema celu....ja nisam imala protivargument na to....ako se gleda iz te persprektive, onda je u pravu....cak i da smo samo nas dve na svetu same...i da nikada ne budem ni sa kim drugim do kraja zivota osim sa njom....nisam lezbejka, pa nisam...mos' me ubiti.....

inace, sto se tudjih muzeva tice, do sada imam samo jedno, takodje vrlo prijatno iskustvo sa upoznavanjem...cak mislim da patimo od slicih depresija :P
Korisnikov avatar
By Modesty
Ko,ti i ja?

ma,da prostiš,hebe me što volim starije,a rijetko koja je slobodna u tim godinama :mete:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne, ne, ne...taj muz i ja....mislim da nas instinktivno bira tak'e depresivne!! a zena puna zivota!
Korisnikov avatar
By Modesty
ne, ne, ne...taj muz i ja....mislim da nas instinktivno bira tak'e depresivne!! a zena puna zivota!

hahahaha jadni vi
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa ja sam udata, na to mozda bolje moja zena da odgovori. Ali to sto je Hlevdija pomenula "nemanje cele" sigurno bar negde podsvesno su sve moje zene osecale, mada se nikad nisu na to zalile. Uglavnom su oma upoznavale mog muza, i uvek su super komunikaciju ostvarivali, i valjda to kakav je on im je vecinu tripova otklanjalo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma jadna ona....mi imamo super zenu u zivotima....
Korisnikov avatar
By Hys.
Iako ne mislis na mene, i ja se ovde prepoznah :smeh:

Moji partneri su skloni depresivnim stanjima, dok sam ja bila depresivna jednom, u julu ove godine, cela 3 dana (prvi put u zivotu).
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne biH,ni ljubav,a ni vezu sa udatom zenom...nikad ne reci nikad jel...:)
Korisnikov avatar
By starsailor
da, nikad ne reci nikad....desilo mi se, bilo lepo dok je trajalo i to :D
Korisnikov avatar
By Modesty
Bilo je i meni lijepo i sad mi je lijepo i pomalo prazno u duši kad se sjetim koliki dio mene je zauzimala.......inače jesam ljubomorna ali sa njom to nisam osječala tako jer sam znala ,takođe,koliko mene ima u njoj.
By Swanheart
sex da, veza ne.
Ako sam u vezi onda je to samo moje ( znam, zvuci sad jako sebicno ali tako je ) i ne volim da delim. :deda:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Swanheart
sex da, veza ne.
Ako sam u vezi onda je to samo moje ( znam, zvuci sad jako sebicno ali tako je ) i ne volim da delim. :deda:
Nije to sebično,to je normalno ali ja sam nju zavoljela neznajući da je udata a između ostalog,srce bira a ne mozag.
Npr.
desiti se ili odlučiš napraviti kres varijanticu sa udatom ženom i desi ti se klick,obostran...kužiš?
Šta onda......na jednu stranu srce i tijelo,na drugu mozak???!!
By Swanheart
moj problem je sto vise postupam po razumu a ne po emocijama.
Dosta toga propustim, ali opet, ko zna zasto je to dobro.
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Swanheart
moj problem je sto vise postupam po razumu a ne po emocijama.
Dosta toga propustim, ali opet, ko zna zasto je to dobro.
tako nekako,svaka medalja ima dvije strane....bitno je biti dobro sam sa samim sobom.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

izgleda da vas samo tak'e volEm...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ti si znači,kraljice u mojoj grupi :shake:
što bi ovde u Bosni rekli:takav nam grah pao :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne bih mogla da budem u vezi sa udatom zenom,cak kad postoji dogovor izmedju supruznika da su takve stvari dozvoljene,opet se tu ne bih petljala,jer imam utisak da neko tu uvek bude povredjen.
By Ulix
U principu, ne volim komplikacije u zivotu, nisam drama junkie. Stoga, ne lozi me pomisao da upropastim neciju porodicu, niti mi je simpaticno skrivanje i laganje, i sve ono sto nosi veza sa ozenjenim muskarcem. Ne nalazim nikakvo zadovoljstvo u takvim rabotama, mislim da bi me to suvise zamorilo.

Zapravo, sam karakter takve osobe (doticnog ozenjenog muskarca) bi meni bio neprihvatljiv za vezu, pa cak verovatno i za prijateljstvo. Volim principijelne osobe i hrabre ljude. Meni ne treba mekusac i kukavica, niti mi mogu biti dragi licemeri, a ozenjeni muskarac koji trazi nekog drugog za "vezu" (ako se to uopste moze vezom nazvati, kada je u pitanju, recimo, seks na brzaka i mozda po koji nezniji sms koji, zatim, treba obrisati sto pre, kako ga zena ne bi videla) je upravo to. Kako bi to adekvatno opisao jedan forumas - picka.
Korisnikov avatar
By Modesty
Vidiš,Ulixe...mene je moja žena ostavila iako sam pristajla na njen brak,poštovala njene osobe,čak je mogla i mužu reći,taj je nebi ostavi niti pravio gluposti ali ona je toliko,recimo karekterna i žderalo ju je svo vrijeme što ne može tražit od mene ono što ne može dati,a htjela je dati sve...ubijala ju je ta laž i licimjerje a bilo joj je sramno priznati mužu..odlaziti samnom u krevet a da zna da on zna i ostavila me je između ostalog i zbog toga.
By Ulix
Originally posted by Modesty
Vidiš,Ulixe...mene je moja žena ostavila iako sam pristajla na njen brak,poštovala njene osobe,čak je mogla i mužu reći,taj je nebi ostavi niti pravio gluposti ali ona je toliko,recimo karekterna i žderalo ju je svo vrijeme što ne može tražit od mene ono što ne može dati,a htjela je dati sve...ubijala ju je ta laž i licimjerje a bilo joj je sramno priznati mužu..odlaziti samnom u krevet a da zna da on zna i ostavila me je između ostalog i zbog toga.
To je ne cini nista manje slabom. Griza savesti je, ako je moguce, jos odvratnija od samog cina prevare. Jer pokazuje da ne ume da se nosi sa posledicama onoga sto radi. Tj. da nije dovoljno jaka, dovoljno resena, sta li. Posle tebe, trudice se da bude uzorna zena i/ili majka narednih sest meseci ili godinu, ali ce u jednom momentu opet uciniti istu stvar - naci ce nekog kao ti, pa ce se to tako razvlaciti, i ona ce se opet pokajati, itd. itd. itd. To vodi svugde, samo ne ispunjenom zivotu.

Uostalom - zasto bi ti zelela da budes u vezi sa nekim ko ne moze u potpunosti da ti se posveti? Da se razumemo, pod posvecenoscu, podrazumevam prvenstveno emocionalni aspekt veze, onaj najvazniji. Porodica, naravno, uvek bude vaznije od tebe. To je mozda i ok privremeno, ali u svakom momentu kada prolazis kroz nesto, a da ti je potrebna njena podrska, dobila bi je u malim kolicinama i u stotinu doza, jer uvek postoji neko preci od tebe. Ne znam kakvu srecu mozes da dozivis sa nekim ko dok lezite u krevetu i mazite se razmislja o tome da li je muz zakazao kontrolu ko kardiologa ili da li mozda sluti gde je ona, i sl. Da ne pominjemo potencijalne ljubomorne ispade, sa svih mogucih strana u tom bizarnom trouglu, ko sta sumnja, kako, ko vas je video, gde, kako da uhvatite momenat da budete zajedno, itd. itd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!