Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Uvek sa oprezom, ali dzabe... Posle nekog vremena samo poletim i ne mogu da se zaustavim, imao sam slucajeva gde potpuno svesno u nesto sto ce biti kobno po mene. Cak sam i malo naivan :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je u pochetku rezervisan (ko nije)...a onda neki prekid prisebnosti i racionalnosti...Afrodita podjebe Atenu i Morgan pochne da daje 110% sebe....obichno tada veze pucaju.:slinavko:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne znam da kontrolisem emocije... znam samo da ih ne pokazujem... :(
By Ulix
Retko se desava da neko u meni moze da probudi toliku lavinu emocija da ne mogu da je sakrijem. :)

A sto se odgovora na pitanje tice - nema pravila. Ali, ako vec mogu da biram, biram racionalniji pristup, sa manje emocija.
Korisnikov avatar
By Dina
Zavisi sta mislis pod "kontrolom". Ne mogu da odredim u koga cu biti zaljubljena, a u koga necu. I zaljubljenost se na meni vidi, tu nema sanse da se ne vidi. Ali mogu da usmeravam osecanja i trudim se uvek da upoznam osobu sa kojom sam pa da joj moje ispoljavanje osecanja bude prijatnost a ne teret. I ne volim ni sa druge strane nikakve drame, koje se nazivaju osecanja, pa da me zbog toga nesto sputava ili se ugrozava moja sloboda licnosti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Ulix
Retko se desava da neko u meni moze da probudi toliku lavinu emocija da ne mogu da je sakrijem. :)

A sto se odgovora na pitanje tice - nema pravila. Ali, ako vec mogu da biram, biram racionalniji pristup, sa manje emocija.

to je otprilike to...

...samo sto mi je dosadilo...volela bih da tako malo odlepim..
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sakrivanje emocija kod mene je maltene nemoguc dogadjaj...

Mozda se desi.. jednom u milion.. i to nekako traljavo,
da uspem da se iskontrolisem... ali su me kroz zivot
uglavnom vodile emocije... racio je bio tu samo da ne dozvoli
bas da nastradam i da se bacim sa mosta..
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Ulix

to je otprilike to...

...samo sto mi je dosadilo...volela bih da tako malo odlepim..
da...

mos-kva
By Swanheart
ja sam emotivni debil i ne voilim da pokazujem emocije,uvek biram racionalni pristup
Korisnikov avatar
By starky
pokusavam...ali mi ne polazi za rukom...ne samo u ljubavi,nego u svemu...preemotivno gledam i dozivljavam sve... :jbg: ...takav mi sklop...
Korisnikov avatar
By lez from bg
Do sada ih nikada nisam kontrolisala,i ne znam da li je to dobro ili loshe.
Ustvari kada se malo dublje zapitam i osvrnem oko sebe shvatim da sam bolje prolazila dok nisam pokazivala emocije,ali mislim da tada i nisu bile toliko jake...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Pokazujem preterano, iako ne napadno.
Ustreptalost se verovatno lako provaljuje, volim da pokazem da volim, iako nisam neshto vidno nezna osoba.
Medjutim, chim shvatim da je idealizacija uzela maha, isto tako se lako vidi i da sam se u potpunosti o'ladila.
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Vidim ima ovde i "kamenih"!!! Blago vama, kad ne gubite glavu...
A mozda ipak i nije! ;)

Ni ja ne mogu i necu da ih kontrolisem. Jednostavno imam potrebu da ih pokazujem, osecam se lose ako pokusam da ih kontrolisem.
Lazem pri tom i sebe i partnerku, a cemu to vodi...???

Volim da se zaljubim i da me osine onako doooobro svo to ludilo, ali se brzo prizemljim, pa se dalje stvari resavaju pricom...
Korisnikov avatar
By lez from bg
Angel83,Angel83,jel smo rekli da nema previshe razmishljanja? :p
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by bigirl
Glavom kroz zid.
u zid. retko kad prodje kroz nejga.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Swanheart
ja sam emotivni debil
:lol: :lol: :lol:

me too, me too...
Korisnikov avatar
By Zoe
Glavom kroz zid, u nadi da sledeci put necu.....

Naravno, bezandezan sam slucaj.......:nope:
Korisnikov avatar
By decko
Nekad sam kao kontrolisao i onda ukapirao - cemu to? Radim sta mi prija, ako nekom smeta - smeta, ako ne uzvraca istom merom - jbg, i meni ce dosaditi posle i to je to. Lepse mi je tako nego da se kasnije kajem sto nisam nesto rekao ili uradio a tad sam zeleo.
Korisnikov avatar
By sofia
ja sam sampion u nekontrolisanju emocija:cupakosu:
By Swanheart
Originally posted by zbunjena
Originally posted by Swanheart
ja sam emotivni debil
:lol: :lol: :lol:

me too, me too...

udaj se za mene :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Na meni se nasposobnost kontrole ne primecuje. Trudim se da zdravorazumski (ne znam zasto ovu rec toliko cesto koristim u poslednje vreme....) pristupim svemu. Ali, da se ne lazemo- ja sam idiot. :D
Korisnikov avatar
By olgic
Uglavnom ne kontrolisem ali ako vidim da ima potrebe za tim itekako umem da ih obuzdam i kontrolisem.:lukavi:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Samo jednom nisam skrivao emocije,nego je bilo bas onako,ludo i nenormalno:) ali obostrano:)

nakon toga,u svakoj situaciji kontrolisem emocije...plasim se da njima ne oteram drugu osobu,a s druge strane ne zelim ni da taj neko gusi mene...

medjutim,to je sve u stvari zbog toga sto nisam naisao na nekog prema kome bih nenormalno pokazao emocije i obratno,tada tu niko nikog ne bi gusio....

hocu da volim i bidnem voljen....
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by the1whowished
Na meni se nasposobnost kontrole ne primecuje. Trudim se da zdravorazumski (ne znam zasto ovu rec toliko cesto koristim u poslednje vreme....) pristupim svemu. Ali, da se ne lazemo- ja sam idiot. :D
:up: ...to sam u stvari htela da kazem...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!