Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa to i nije velika razlika! Ali nisi morao da otvaras novu temu, imali smo bar 2 vezane za godista u zadnje vreme.
Korisnikov avatar
By leobg
Sorry, nisam video.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne mora da utice.

Medjutim, ja sam kod sebe primetila da izbegavam dosta mladje devojke.......
Nekako, malo je toga o cemu mozemo da razgovaramo, a JOS MANJE oko cega mozemo da se razumemo i usaglasimo.
Mladje su pa i neiskusnije (nije uvek tako, ali vecinom), samim tim nemaju izgradjene stavove o mnogim stvarima. Meni, opet, kao nekom ko je zakoracio u 30-tu, treba dobar, zreo, iskustveno bogat sagovornik, koji ne samo da ce da shvati i razume o cemu ja govorim, nego i o cemu cutim, i da me mozda cak i necemu nauci.....
Ne kazem da je to pravilo, ali ja jako retko srecem tako mlade osobe koje su bogate i duhom i emocijama i iskustvima....
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ovako otprilike kao Zoe, deca su deca.
Samo za seks i ništa više.
By Dragonite
Ne mora da utice, posto mislim da godine nisu indikator zrelosti. Prosto, ako ti se momak svidja, sto da ne probas? He who dares, wins ;) .

Moj momak je stariji 5 godina od mene (dobro, to nije toliko strasna razlika, obojica smo tad bili studenti i nismo ni osetili razliku) i nikad nismo imali problema sa tim. Izmedju dve drugarice koje su skoro 5 godina u vezi su 9 godina razlike, ali nisam primetio da nemaju o cemu da pricaju ili da ih interesuju razlicite stvari.

Dakle, go for it!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by leobg
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Svakako da utice. Imam prijatelja koji ima 28 godina i stalno juri klince od 17, 18, 19...I svaka veza mu se zavrsi njegovim "razocarenjem" i pitanjem zasto mora uvek da nadje "idiote". Davno sam mu rekao da ti klinci uopste nisu idioti vec su ono sto jesu...17-godisnji klinci i da se ponasaju upravo onako kako se od njih u tom uzrastu ocekuje. A to sto njemu nije jasno da se od njih ne moze ocekivati da su na istoj ravni sa njim, da imaju ista interesovanja, da zele isto, da su u istoj zivotnoj fazi (jer nisu) itd...e to je druga prica.

Cini mi se da je dosta retko da takve veze opstaju iole duze vreme.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dragonite
Ne mora da utice, posto mislim da godine nisu indikator zrelosti. Prosto, ako ti se momak svidja, sto da ne probas? He who dares, wins ;) .

Moj momak je stariji 5 godina od mene (dobro, to nije toliko strasna razlika, obojica smo tad bili studenti i nismo ni osetili razliku) i nikad nismo imali problema sa tim. Izmedju dve drugarice koje su skoro 5 godina u vezi su 9 godina razlike, ali nisam primetio da nemaju o cemu da pricaju ili da ih interesuju razlicite stvari.

Dakle, go for it!
Ha...pa nije bas ista stvar razlika od 5 ili 12 godina. Drugo, nije toliko ni bitna razlika koliko sto je retkost da neko sa 17-18 godina zaista i jeste zreo. Mislim da se recimo razlika od 10-tak godina mnogo vise oseca kad se radi o situaciji kad je jedan u vezi jos uvek u tim osetljivim i, ipak, nezrelim godinama nego kad obojica(obe) udju u neke zrelije godine.
Korisnikov avatar
By HARP
Ako si dosadan i nisi mlad duhom ne ocekuj uspeh...
Za mene se uvek zalepe klinci misleci da sam mladji, ali ja sam ipak za varijantu 20+
:nokti:

Klinci vole sex, imaju strah od roditelja da ih ne provale, suvise slobodnog vremena i puno drugara i drugarica... U prevodu on ne moze biti tvoj, moze biti privremeno zauzet tobom :D
By Dragonite
Originally posted by M M and I
Ha...pa nije bas ista stvar razlika od 5 ili 12 godina. Drugo, nije toliko ni bitna razlika koliko sto je retkost da neko sa 17-18 godina zaista i jeste zreo. Mislim da se recimo razlika od 10-tak godina mnogo vise oseca kad se radi o situaciji kad je jedan u vezi jos uvek u tim osetljivim i, ipak, nezrelim godinama nego kad obojica(obe) udju u neke zrelije godine.
Naravno da nije, ja sam rekao 'ne mora da znači'.

Ja sam sa 17 godina imao vezu od cirka dve godinei nisam bio nešto neozbiljan po pitanju ljubavi i seksa.

A što se tiče ljudi koji traže nekoga duplo mlađeg od sebe (recimo, 36-18, slučaj koji lično znam) - mislim da su tu stariji ljudi nezreliji od mlađih. Then again, it is wrong to generalize :angel:
Korisnikov avatar
By m..
Ja nemam problem s razlikom u godinama, dok god sam ja ta mladja, lol.
jebiga, mene lozi samouverenost, iskustvo i sve to, a do sada to nisam pronasla u mladjoj devojci, stavise one su htele da ih drzim za rucicu. Tako da... Ne znam, moje godiste do +10, bez problema.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ti to zoveš razlika u godinama? :lol:

Cico, kada budeš bio sa nekim u vezi ko ima +- 20 godina u odnosu na tvoje, javi mi se :) 12 godina nije ništa :) Go for it, ako je dete dovoljno zrelo da može da prihvati tvoje zrele stavove i shvati sve tvoje potrebe :) Godine su zaista nebitne!
By RACABG
mico draga kako bi sprecio josh jedno ludilo tipa ON me je ostavio .....
reci CU TI samo jedno
KO SA DECOM LEZE UPISHAN SE DIZE
Korisnikov avatar
By hlaefdige
k'o s babama leze, upisan/a se budi...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Zoe
Ne mora da utice.

Mladje su pa i neiskusnije (nije uvek tako, ali vecinom), samim tim nemaju izgradjene stavove o mnogim stvarima. bogat sagovornik, koji ne samo da ce da shvati i razume o cemu ja govorim, nego i o cemu cutim, i da me mozda cak i necemu nauci.....Meni, opet, kao nekom ko je zakoracio u 30-tu, treba dobar, zreo, iskustveno
Ne kazem da je to pravilo, ali ja jako retko srecem tako mlade osobe koje su bogate i duhom i emocijama i iskustvima....
jbg, tesko gde ces naci bash mladu osobu koja ima sve gorenavedeno....to je, naravno, normalno, ipak treba ziveti u skladu sa svojim godinama....a i sve varira od osobe do osobe, sta je kome bitno.
mladje osobe su chak "tehnichki" i iskusnije, ali im nedostaje neka emotivna zrelost, a to je ono sto ja trazim u bilo kojoj osobi (tj buduci da sam i sama mlada, verovatno cu to traziti za 15-20 godina)
Korisnikov avatar
By Sutekh
On je stariji od mene 20 godina. Tako ne izgleda (upoznale su ga kittrie i 'chelica), tako se ne ponasha, vodi rachuna o svom izgledu i zdravlju.. Skroz okej funkcionishemo, razlika u godinama se ne osecja toliko.. Umnogome zavisi koliko su vam karakteri fleksibilni.

Dodushe, ipak sam ja u pitanju, a mladji me bash i ne privlache (desilo se par puta:) )
Korisnikov avatar
By ns.happy
hehe, raco i hlae... odlicne izreke ;)

leo, on je na pocetku svoje gay karijere, u startu znas kako ce se to sve zavrsiti...
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by RACABG
reci CU TI samo jedno
Bas sam zato i postavio temu, da vidim iskustva.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by RACABG
reci CU TI samo jedno
Ako je neko još uvek dete u 18toj, mala je verovatnoća da će se do 30te promeniti ... Ko do tad ne sazri, jednostavno sporo zri ... Verovatno bi i za osobu od 25 isto rekao da je dete ...
By Sixto
Lepi su, mladi, zive punih pluca, spavaju 10h nedeljno, izlasci, provod, bezanija sa casova i sa faxa, otkrivaju svoju sexualnost, zive je 200/h, uzivaju u neobuzdanom sexu bez da pitaju za ime, po mogucstvu bez obaveza u danima posle...
Sto rece Mima, zive zivot 17godisnjaka sto je sasvim normalno!
Pitanje je da li to tebi odgovara i da li to zelis?

Mislio sam da cu biti prvi al vec su rekli pre mene: KO SA DECOM LEZE UPISAN SE BUDI!

Taj ti san lepi moj i nije san, vec prevrtanje po krevetu kad nije pored tebe vec u izlasku.

Izbor je na tebi... sve najbolje!
By RACABG
Originally posted by Kiwi
Ako je neko još uvek dete u 18toj, mala je verovatnoća da će se do 30te promeniti ... Ko do tad ne sazri, jednostavno sporo zri ... Verovatno bi i za osobu od 25 isto rekao da je dete ...
ajde malo da preteram ali da budem plastican .
ti imas 25 godina tvoj decko ima 60 godina , ti ga vucesh uvece u klub a on sutra ima zakazan ultra zvuk prostate, ti ga terash da pije sa tobom a njemu lekovi ne dozvoljavau da konzumira alkohol, on hoce da idete na pijacu u 7 ujutru a tebi se spava .... mislish li da i pored ljubavi koja postoji izmedju vas dvojice ovo moze da uspe ?

znaci za vezu iskljucivo nekog vashih godina kako bi vam se interesovanja poklapala ili makar bila slicna
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Sixto
Lepi su, mladi, zive punih pluca, spavaju 10h nedeljno, izlasci, provod, bezanija sa casova i sa faxa, otkrivaju svoju sexualnost, zive je 200/h, uzivaju u neobuzdanom sexu bez da pitaju za ime, po mogucstvu bez obaveza u danima posle...
Sto rece Mima, zive zivot 17godisnjaka sto je sasvim normalno!
Pitanje je da li to tebi odgovara i da li to zelis?

Mislio sam da cu biti prvi al vec su rekli pre mene: KO SA DECOM LEZE UPISAN SE BUDI!

Taj ti san lepi moj i nije san, vec prevrtanje po krevetu kad nije pored tebe vec u izlasku.

Izbor je na tebi... sve najbolje!
Pa budio sam se ja vise puta upisan, zato sam hteo da podelim sa vama moj dozivljaj kad ti se ponovo desi ista stvar, kako obuzdati strast i kako ukljuciti razum? Mali je vrh, najzgodniji i najlepsi decko kog sam upoznao, a opet razum kaze drugo. Zato sam trazio vase misljenje. Usput, evo veceras sam upoznao vrsnjaka koji ne izgleda lose i koji je skroz ok decko, ali nije kao ovaj mali. kuku ja sada imam pet otvorenih varijanti, tesko da ce meni saveti pomoci :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
[Hallmark]
Slušaj svoje srce, ono će ti pomoći da odabereš pravog.
[/Hallmark]

Elem, lepo je to, pet na tanjiru, preporučujem da izabereš dvojicu najprikladnijih kandidata, da vidiš sa kojim ti bolje ide i da otkačiš ovog drugog. Tako imaš minimum 40% posto šanse da izabereš pravog, ukoliko si potpuno neodlučan :)
Korisnikov avatar
By leobg
Ma moj problem je sto kad izaberem dvojicu, pojave se jos tri lika, jbt-e posle duge veze, ne znam kako da se odbranim od likova, zaboravio sam to.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ih ih leo... da ovo nije samo nacin da nam kazes da te muva pet likova istovremeno? :merlinka:
;)
Korisnikov avatar
By HARP
Ma moj problem je sto kad izaberem dvojicu, pojave se jos tri lika, jbt-e posle duge veze, ne znam kako da se odbranim od likova, zaboravio sam to.
Drs'te coveka rastrgose ga pederi :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle...
prvo napraviš spisak poželjnih osobina. Najbolje je da ih ima npr. 100 ili 57, tako neki lep broj.
Onda napraviš Excel tabelu koja sabira poene i farba u crvenonarandžasto ono polje koje ima najveći zbir
Onda ih sve propustiš kroz upitnik
Važno je da ideš pitanje po pitanje a ne osobu po osobu (ne mogu sad da objašnjavam zašto ali pogledati knjigu Tests and measurements in the classroom od Harcourt-Brace-Jovanovic izdavača)
Kada završiš sa poslednjim pitanjem pored jednog imena će ti crvenonarandžastim sjajem sijati jedan broj
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa nije da nije bitna.
Ja sam u vezi u kojoj je razlika u godinama +6 za moju devojku. Neko bi rekao da to uopste nije neka razlika u godinama, ali nas dve smo i po karakteru i temperamentu prilicno razlicite, tako da nam se cesto misljenja sukobljavaju i cesto ulazimo u neke rasprave koje ne vode nikuda.
Recimo, ja ni sa svojih 30 ne zelim da zrtvujem sopstveni komfor, sopstvene ambicije i fix-ideje zarad nekog drugog, posebno deteta, a ona je to uradila sa svoje 22... Meni je svojstveno da o svemu mislim prilicno vatreno, da hvatam krajnosti, dok je ona po pitanju svega, a posebno onoga sto direktno ne utice na nju prilicno flegmaticna.
Ali ipak, sve se to uci i vremenom prevazilazi.
Vazno je ne upadati u svadje. A posebno je vazno ne zauzimati stav 'ja sam stariji, ja znam, a ti :cookie: '
Korisnikov avatar
By KiWi
jukie, ti si jedan praktičan dečko :)

Raco, zar zaista ne veruješ da je takva veza održiva i moguća???
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ako ti ne smeta to sto ne moze da izadje ceo vikend zbog dvojke iz biologije, onda je u redu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!