Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Disadvantages:

Kada ostaneš sam i počneš da razmišljaš....nazovu te telefonom da te smaraju ili ti pošalju poruku...

Kada ti trebaju...imaju mahom pametnija posla...

Kada imaš para... grebu se da ti slucajno ne ostane neki dinar u džepu...

Advantages:

Kada ti je teško.... povedu te negde da pijete... ili dozvole da im otvoriš srce uz malo vina...

Kad je tebi loš dan... nazovete ih da i njima pokvarite dan...

Kada im poklonite nešto ... znate sa sigurnošću da je to ono što već dugo žele... (isto je i u obrnutom slučaju)

Kada se smejete... smejete se zajedno...

Kada nemate novca... znate ko ima, jer i vi date svoj...

Kada ih častite... radite to od srca..

Kada napravite slatkiš... uvek će ga pohvaliti...

Nikada neće odbiti vašu ljubaznu molbu. (da se razumemo, nećete ni vi njihovu)

Pored njih ste dobri zbog dobrote....

Znaju da cene i vaše vrline i mane i različitosti....

Kada je njima teško... puno ti je srce kad im popravis raspoloženje....

Kada se svadjate... svadjate se jer samo vi znate zašto i sa strane vas niko ne razume...

Kada ste zajedno... uvek imate zajedničku temu... pa čak i kad se raspravljate...

I kada niste zajedno... opet imate o čemu da pričate...

Kada čitate... zamišljate ih kao likove knjige...

Kada gledate film... setite se njihovih gegova i ponasanja...

Kada slusate muziku... sigurni ste da ste je zajedno slušali negde, ili ste je dobili od njih...

Kada vas svi zaborave... vraćate se njima u najtopliji zagrljaj....

Kada nekog volite... i oni ga-je vole...

Kada ste na koncertu... uživate u muzici na sličan način...

Kada se u ledenom vozu vracate sa koncerta.... ne daju vam da spavate terajuci vas na smeh...

Kada otvorite oči pomislite da su oni tu negde i dovoljno je da započnete dan srećni!

P.S. Ako imate nesto vi dodajte...

http://www.myexit.org/node/37517
Korisnikov avatar
By Hys.
...da te razumeju kada si i sebi nerazumljiv
...da te podignu kad padnes
...da te ne osudjuju kada napravis glupost i vec sam sebe izjedas
....
By Swanheart
...da te pozovu kada grmi jer znaju da se plasis grmljavine
...da se smrzavate zajedno u setnji do Terazija secajuci se prethodnih godina
...da ih nikada ne ostavite a ni oni vas kada im ode neko najrodjeniji preko Stiksa
...
By polarlicht4.1
Originally posted by ns.happy
Kada čitate... zamišljate ih kao likove knjige...
E baš sam skoro pričao sa nekim o ovome. Zanimljivo je da baš nikada nisam zamišljao svoje prijatelje (a ni "neprijatelje") kao likove iz neke knjige koju trenutno čitam. A ispalo je da je to malo čudno, bar mi se sagovornik iznačudio.. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
da placu umjesto vas, kad vam je tesko a ne mozete da se zaplacete...
Korisnikov avatar
By Khons
...da te zagrle ne cekajuci da im zagrljaj zatrazis
...da mogu da cute zajedno sa tobom
...da se jave na telefon u 3 ujutru krmeljivi kada zatreba i ne jadikuju sto ste ih probudili
...da te ubedjuju da je to samo bubica i da ste coravi iako ste sigurni da je pauk koga se najvise na svetu plasite
...da postuju cak i kad ne razumeju
Korisnikov avatar
By decko
Prijateljska (Ana Stanic)

Ja poklanjam godine tebi
i ne trazim uzalud spas
i stim sto ti dajem
ja kupujem vreme za nas.
Kad pogledom uhvatim suzu
u dnu oka kad vidim kap
ja ruku ti dajem
i vucem za coveka bar.
Ceo svet meni je mali
kada svoj osmeh mi das
ja znam, mozda sam malo sebicna,
dobri lik tvoj mi se javi
kad sa dna bi pobegla
on zna ne treba da se nacrta.
Mozes mi bas, bas sve reci
kad glupa il' pameta sam
ti imas to pravo da cutis i podignes glas
i ne reci mi nikada zbogom
jer rastanci nisu za nas
ja osmeh ti dajem
on stize u poslednji cas.
Ceo svet meni je mali
kad svoj osmeh mi das
ja znam, mozda sam malo sebicna
dobri lik tvoj mi se javi
kad sa dna bi pobegla
on zna ne treba da se nacrta...
Korisnikov avatar
By mili86
ne mogu da se setim naziva pesme, ali znam da je sa poslednjeg albuma Tap 011 dok si ivana i goca pevale u grupi

sta ja to cujem, opet me zoves, da pomoc pruzim ti
sta ona misli da s'mojim drugom moze ko bilo s'kim
mnogo si dobar i ti da patis, ja necu da dozvolim,
ma neka boli, al stisni zube, nemoj da je ja dohvatim

ja mogu da ti pruzim sve, ja mogu da stignem bilo gde
jer ljubav je motor sto me pokrece....
jer ja mogu da ti osvetlim put i osmeh donesem kada si ljut
jer ljubav je motor sto me pokrece...
Korisnikov avatar
By svichky
ja bih bez svojih prijatelja skapao...nekad me nerviraju i posvadjamo se i kazemo svasta jedni drugima, ali samo saznanje da imam nekoga ko ce me uvek razumeti cak i onda kad sam nerazuman, neko ko ce razumeti moje iracionalne strahove, neko ko ce uvek verovati u mene i kad drugi to ne cine, neko ko ce uvek saslusati moje gluposti i reci svoje iskreno misljenje cak i onda kad se ne slazemo, neko ko ce me uvek voleti pa cak i ako jednog dana ne budemo prijatelji vise iz nekog razloga...sve to potire bilo kakve svadje i nesporazume...tolerancija, iskrenost i ljubav...
Korisnikov avatar
By Manon
ja nemam prilatelje

sve u zivotu lose sto mi se desilo poteklo je od mojih prijatelja, nekad svesno , nekad nesvesno
Korisnikov avatar
By Dina
Manon,
tuzno ako je tako. Mada uvek mozes pronaci nove prijatelje, a ti raniji tesko da su to bili...

Ja sam vise puta pisala na ovu temu, sto valjda govori o znacaju prijateljstva za mene... Imam prijatelje, nove, stare, glavni mi je problem nedostatak vremena, sto ne mogu da ih vidjam koliko bih zelela... Inace, svako moje prijateljstvo je prica za sebe... sa nekima se razumem na jednom planu, sa drugima na drugom, sa nekima sam slicna kao osoba, sa drugima sasvim razlicita, sa nekima se cesto i intenzivno cujem, sa drugima retko... Ali sam zbog svih srecna sto su u mom zivotu.
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Deksi
Da budu s tobom kad je sve super i ostanu s tobom kad nista nije u redu.
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Dina
Manon,
tuzno ako je tako. Mada uvek mozes pronaci nove prijatelje, a ti raniji tesko da su to bili...

Ja sam vise puta pisala na ovu temu, sto valjda govori o znacaju prijateljstva za mene... Imam prijatelje, nove, stare, glavni mi je problem nedostatak vremena, sto ne mogu da ih vidjam koliko bih zelela... Inace, svako moje prijateljstvo je prica za sebe... sa nekima se razumem na jednom planu, sa drugima na drugom, sa nekima sam slicna kao osoba, sa drugima sasvim razlicita, sa nekima se cesto i intenzivno cujem, sa drugima retko... Ali sam zbog svih srecna sto su u mom zivotu.
:grouphug:
i ja ih naizgled imam puno, ali ogoljena istina je upravo ovo sto sam napisala. Nisam bez volje za druzenjem zbog toga
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Zelela bih zivot novi
al` nece me zelja
Kad se nadjem u nevolji
nema prijatelja
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
... da podelite uzinu sa njima
... da kada vas vaspitacica grdi kazu da su i oni krivi
... da kada neko prebije tebe oni prebiju njega.
... da nam pomognu oko domaceg zadatka jer bolje znaju matematiku.
... da cuvaju strazu dok kradete cokoladice
... da ogovarate onu malu sto ima novu barbiku
... da vam obrisu nos kad ste slinavi i poprave frizuru kad ste cupavi
... da nas zagrle i obrisu suze

... da vam saspu istinu u lice i kad ne zelite da je cujete
... da pogledom kazu vise od milion reci
... da imate za kim da placete kad se odselite negde daleko...
Korisnikov avatar
By Dina
Manon,
Ja opet nemam neke posebne zahteve sto se istine tice kad je prijateljstvo u pitanju. To mi se odnosi na emotivne odnose, oni za mene moraju biti zasnovani na istini. Sa prijateljima ne delim zajednicki zivot pa da se moramo ne znam koliko poklapati i znati najdublje istine jedni o drugima. Ali minimalni zahtev koji prijateljstva, pa cak i bliska poznanstva, moraju da ispunjavaju je da zelimo jedni drugima dobro. Zato sam reagovala na ono sto si ti napisala. Da mi od bliskih ljudi dolazi lose, radije bih izabrala samocu sto se njih tice, a pocela da trazim neke druge ljude.
Korisnikov avatar
By Hys.
Dina :up:
osnovno je da mi zele dobro kao i ja njima:mazi:
By жњ
Originally posted by Korisnica
Sluze da bi im sluzili

:lol:

Krenula sam da kucam odgovor, a onda sam procitala post iznad koji je odgovorio i u moje ime :radosnice:

Iako mnogo volim svoj mali krug prijatelja, prijateljstva su stvari za bezbrizna vremena. Kakvi crni prijatelji u problemima?? Jedino da vas utesi nakon sto vas ostavi devojka i tako te sitnicarije, a za sve ozbiljnije.... Tesko! Cim nastupi neka veca frka i prijatelji dizu sidro. Tu sam lekciju prosla nekoliko puta, a posledicu uzdanja u "prijatelje" osetila na svojoj kozi. U se i u svoje kljuse... i nema problema :snob:
By Çâðê_DUP
Jedan zemljoradnik, cije je zito uvek dobijalo prvu nagradu na lokalnom sajmu, imao je obicaj da najbolje seme deli svim seljacima u okolini. Kad su ga upitali zasto to cini, odgovorio je:

"To je samo pitanje interesa. Vetar nosi polen s jedne njive na drugu. Kad bi moji susedi uzgajali zito losijeg kvaliteta, unakrsno oprasivanje umanjilo bi kvalitet mojih prinosa. Eto zasto mi je stalo da uvek sade najbolje seme".

Sve sto dajemo drugima dajemo sami sebi.
Nemoguce je pomoci drugome, a da istovremeno ne pomognemo sebi, kao sto je nemoguce naneti zlo drugome, a da istovremeno ne nanesemo zlo sebi.

Ali, svaki mozak radi na gorivo koje odgovara njegovoj sopstvenoj prirodi.
By Çâðê_DUP
Originally posted by жњ
Kakvi crni prijatelji u problemima?? Jedino da vas utesi nakon sto vas ostavi devojka i tako te sitnicarije, a za sve ozbiljnije.... Tesko! Cim nastupi neka veca frka i prijatelji dizu sidro. Tu sam lekciju prosla nekoliko puta, a posledicu uzdanja u "prijatelje" osetila na svojoj kozi.........
:jankovicka:

te resila da nastavim njihovim stopama.
Korisnikov avatar
By HARP
... da ne idete prevozom, vec trcite 3 stanice po najvecem pljusku do kuce jer tako prijatelj zeli...

... da mu drzite glavu kada povraca na sred ulice, jer se napio zbog nesrecne ljubavi...

... da slusate o njegovom poslu i ako vas ne zanima :D

... da vam plati picu i sok kada ste bankrot, a da ne trazi nista zauzvrat...

... da vam kaze svasta ali da se ne naljutite, jer nije zlonamerno...

... da prespavate u istom krevetu a da vam ne padne na pamet sex...

... da vam kaze da vas voli dok izbrijavate delove gde je promasio, a da misli na drugarstvo...
Korisnikov avatar
By Markiza
Ne služe apsolutno ničemu. U mom slučaju ja služim njima. Jedna me davi svojom vezom sa oženjenim likom, ne pita me ništa, ne sluša me ništa (mislim, ja pa kao stignem da govorim i teško i da me čula ko sam i šta sam) nego samo govori i kuka i govori i kuka. Druga se porađa. Treća je starija i kao 'voli me i dalje' ali ne može da prihvati moju orijentaciju. Prvoj sam poželela da se oženjeni nikad ne razvede , drugoj da se konačno porodi i da joj se odbegli muž kog neizmerno voli a koji je pobegao odavnou nepoznatom pravcu, nikad ne vrati a trećoj- da joj jedna od već odraslih kćeri bude lezbejka. :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ene čuj.
POZITIV ENERDŽI!

ps opet neko ko kune настраном decom, pomozite mi da shvatim, molim vas.
želim da shvatim.
zašto baš LG deca (s oproštenjem)
pomozite mi, prijatelji.

jebote mene kad neko nervira ja mu poželim da mu padne sistem, kurac, ruka ili se rasplačem
ruka da otpadne, jasno
Korisnikov avatar
By Madonna
da mi postave lopovski kad ne mogu da dohvatim nešto
Korisnikov avatar
By Markiza
[quote="ultraviolet"]ene čuj.
POZITIV ENERDŽI!

ps opet neko ko kune настраном decom, pomozite mi da shvatim, molim vas.
želim da shvatim.
zašto baš LG deca (s oproštenjem)

Ja tako strašno kunem!
Korisnikov avatar
By bern
neki u ovoj temi su pobrkali prijatelje, drugove i poznanike.

ne znam čemu "služe", ali znam da je uz njih život lakši... nekad su neizostavni dječić onog društvenog dijela koji nam je potreban.
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ a to drug bi bilo nesto izmedju prijatelja i poznanika?
Korisnikov avatar
By badu
da budeš uz njih kad baš nisu dobro
i obrnuto
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!