Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam sigurna da li je ovakva tema bila, ukoliko jeste, molim moderatore da je spoje :)
Naime, citajuci temu u estrogenu "sta ne biste volele da cujete na prvom sastanku" primetila sam da je dosta ljudova imalo neverovatno hororicne dejtove, koji se manje vise (bar sada, iz ove perspektive) mogu gledati kroz neki crnohumorni okvir.
Pa, imate li neko takvo iskustvo?
Licno nemam :hvalaBogu: ali koliko citam, na svasta moze da se naleti :iskolacen:
Korisnikov avatar
By decko
Uhmm...ne smem da se prisecam... :lol:

Mislim da su bila samo dva u toku koji sam u sebi pozeleo da izgovaram "Oce nas koji si na..." :kosach: (to ti je kad verujes ljudima koji ti kazu da je blind dejt super)

Kao i uvek, uz malo truda, sve se da 'potisnuti' iz secanja :lol:
Korisnikov avatar
By decko
p.s.

U jbt, da ne izbaksuziram [nikad se ne zna sta sutra nosi] ne zalim se! :angel:
By Snow_Crystal
Hvala bogu samo jednom mada sam vise u tom trenutku razmisljala o filmu koji smo gledale nego o tome sto sedi pored mene...:povez:
By жњ
ja sa pocetka lezbo karijere...

dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".

magla!!

a oglasi - nikad vise!
Korisnikov avatar
By Hys.
ta tvoja anegdota mi je i bila jedna od inspiracija za postavljanje teme :smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa nije bilo baš za scenarije horor filmova (na svu sreću), ali bilo je totalnih promašaja. jedno vreme sam baš imao seriju loših blind date-ova, a vrhunac je kad sam ih imao četiri u istom danu. to je bio i kraj moje blind date karijere.
Korisnikov avatar
By Hys.
sta tacno podrazumevate pod blajnd dejt?
tipa poznavanje preko neta, a niste se nikad uzivo videli? mada, ima tu stepenovanja, blajnd dejt bez slike (ko to radi???) blajnd dejt lazna slika ili od pre 20 dina, blajnd dejt prava slika (ali samo slika i spika preko neta), i najnovija verzija, pricate preko kamere i sluski ali se niste jos uzivo upoznali.
Mislim da je poslednja varijatna trenutno najpraktikovanija skorije.
Sem rizika od autovanja i prepoznavanja, negde je ipak najsigurnija.
Bar znas da je veca verovatnoca da ce se pojaviti on/a i izgledati bas tako.
:neznam:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by жњ

dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".

magla!!

a oglasi - nikad vise!
:smeh:

gledaj to sa pozitivne strane - bar iams fenomenalnu pricu da nasmejes nekoga na sledecem date-u. :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
svojevremeno, podjem ja na jedan date, sa likom koji se preko neta cinio savrsenim. Kad smo se vidjeli, sedeli so par minuta na klupi, i pobjegao sa glavom bez obzira, posto je lik u setnji (10 min) do klupe, i tih par minuta uspio da mi isprica svoje porodicne jade, i to kako ga komsija u kog je ludo zaljubljen tuce svaki put kad ga vidi....
a bio je strasno sladak, i na netu nije zvucao tako.

btw,u toku tih par minuta na klupi, maznuo mi je cigarete i naocari:doh:
By Snow_Crystal
Originally posted by devokICA
blajnd dejt bez slike (ko to radi???)
Evo ja evo ja...To uradila one time ali pre toga smo razmenjivale mailove i pricale preko fona (bar sam cula glas) i eto sad mi je postala curica.... :hvala: Mada vise mislim da sam imala LUDU srecu u svemu tome...
Korisnikov avatar
By ns.happy
upoznam lika, popijemo pice, rastanemo se, i meni stigne poruka ''stvarno me se ne secas? pa bili smo u vezi'' :roflmao: jao majko moja... ocito sam imao romansu ali sam toliko demenciozan da sam zaboravio sa kim...
:lood:
Korisnikov avatar
By Hys.
ns., ja na tvom mestu bi' se zabrinula za svoju memoriju debelo :wow:
:giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: jedno vreme sam imao trip da se predstavljam drugacije (to je bilo na samom pocetku moje gay karijere) pa se tako posle nekog vremena ispalim sam hehe... jednom sam u toku seksa rekao nesto tipa ''ajde ugrizi svog happy-ja'' a on me pogledao i rekao sav shokiran ''zar se ne zoves blabla'' i sokci kao oparen i poce da se oblaci...
eh, da... to sam vam ja... zaboravni srecko ;)
Korisnikov avatar
By Insorcer
off:@ns.happy:...da nisi bio i "Ivan" mozda?

on: ...."blind-date"=otishao da se po dogovoru nadjem sa nekim dechkom na SPENS-u, i on se ne pojavi.. to mu dodje "blind" da ne moze vishe :smiling:

U "verovali ili ne" ga ubrajam jer je to jedini put da sam pokushao ogovoriti "date"...niti pre, niti posle ljude nisam upoznavao sa "predumishljajem" takve vrste!:marinac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Armand
off:@ns.happy:...da nisi bio i "Ivan" mozda?

sto, da nismo mi nesto.. hmmmm??? vidis da sam zaboravan ;)
Korisnikov avatar
By Insorcer
:sweet: ..nismo, nismo.. osim onog kafenisanja nishta! Nadam se da nisi i to zaboravio :giggle:
Nego svojevremeno (2000/2001/2002) u NS-u beshe popularno da se dechki predstavljaju kao "Ivan"..pomislih da nisi i ti :evilkiss:
Korisnikov avatar
By svichky
jaooo...ja sam jednom tako pristao da se vidim sa tipom na slepo, miki entuzijastican, u fazonu ma bice super...kad ono ja vidim na mestu gde smo se dogovorili stoje dva decka, zapravo jedan decko presladak i neki srednjovecni covek...i bio sam u fazonu kao hmm...daj boze da je onaj frajer...medjutim kako prilazim mestu, vidim jedan od njih vadi mob i zove kad ono meni poziv na telefonu...e pa radilo se o o tom dediiii...bilo je kaooo zivote, ima li teee??!!a pritom navodno je imao 28...ja sam bio u fazonu decenija mozda???ali sam ispao ipak pristojan decko i popricao sa njim i ubrzo smo se rastali...od tada, uvek trazim sliku....hahahah
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahaha... alis ta takviljudi misle. da se nece primetiti. da ce se pojaviti neko slep i gluv? :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by жњ

magla!!

a oglasi - nikad vise!

Ista prica, samo smo se nasli na Trgu Nikole Pasica. Jos ako mi kazes da je tip bio klinac, onizi pubertetlija..... :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Egon
o boze ... (ponavljam se) ....

imao sam slichnu akciju ... mada svi su manje vishe imali slichne akcije sa blind dateovima ....

ne znam zasto ali meni je to toliko traumatichno ... jednom sam se nashao sa nekim tipom (dodushe prvo smo preko mailova i telefona razmenili mishljenja, stavove itd detaljno sam ispitao situaciju) i kao ... koanchno se vidjamo ... i chak i nije bio losh tip ....

ali ...

on je pola tog sastanka samo samo i iskljuchivo prichao o sexu ( a jel si pasivan ili aktivan? a ti i ribe volis,a? a jel si skoro jeb`o nesto,a ?) ... onda je krenuo da pricha svoje pozamashno sexualno iskustvo od Kulina Bana naovamo .... "e vidish ... ovog sam jeb`o kod njega na gajbi, nije bio losh, a ovaj ...."

ja gledam, ne verujem i mislim se .... AMAN CHOVECHE!!

posrkao sam onu kafu i zapalio glavom bez obzira ...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam još i dobro prošao... :misli:
Korisnikov avatar
By IriS
hit susret no1.
dopisujem se ja dugo dugo sa jednim likom preko ICQa, i pričamo isključivo o filmovima, ukusi nam se poklapaju, sve super... i on predloži da odemo zajedno da gledamo neki film.
dogovorimo se mi za Dom Sindikata, nisam videla sliku, naravno, nisam ni tražila, jer nisam zapravo ni htela da se spandjavam sa njim. ali opet, zanimljivo mi je i to iskustvo.

pojavljuje se tip, koji izgleda tačno onako kako sam ja zamišljala likove koji iskaču iz žbunja u parkovima i pokazuju narodu svoje donje pipe.

odgledali smo mi taj film, a ja sam ga sa toliko pažnje gledala, da se uopšte ne sećam koji je bio :shrug:
krenuo on posle toga da me muva (kako nije osetio moju energiju, sunce ti, nije mi jasno), ali sam ga maximalno iskulirala. no, nastavili smo dugo posle toga da pričamo o filmovima, ali samo preko ICQa :D

hit susret no.2
kuckam se ja preko cheta i foruma sa jednom forumašicom, i sve super, ma fenomenalno... zaljubimo se ko tetrebi, a ni slike ne razmenismo, to je neki osećaj koji ja ne mogu da objasnim.
razmenimo u medjuvremenu slike, šacnem ja da je to jedno super simpa stvorenjce, po spiki i slici, i odlučim da prihvatim live upoznavanje, ali opet, bez nekih prevelikih očekivanja, iako sam se zaljubila, ali ipak sam toliko racionalna, da mogu neke stvari da iskontrolišem :alikako:
i tako, dolazim ja na dogovoreno mesto, a ono tamo žensko čeljade sa kosicom od 2 cm dužine (skoro pa ćelavo izgleda), ženska majica, narandzasta, bez brusa (na šta sam ja, malo je reći, alergična), šorc, sa nekim medama, koji je više izgledao kao donji deo bebi-dola, nego kao šorc, neke božemesakloni patike, sedi na klupi, tj. poluleži, sa podignutim nogama. a ja snob, koji je jednostavno snob (tu nema šta da se objašnjava). krenemo mi jednim putem, a ona priča o nekim kriminalcima, o bivšim ljubavima (alergična na n-ti stepen kad mi neko o tome priča pri prvom susretu)brblja 300 na sat, skakuće okolo dok priča (a sise skakuću u istom ritmu ispod one uske majice,meni žmarci podilaze)... a ja se sve vreme pitam: o majko mila, šta sam ja bogu zgrešila da me ovako kažnjava :rida:

no, takav um, tako osećajna i mazna osoba, puna razumevanja, zrela, dobra, jednom rečju divna. moja osećanja su nadvladala moj snobovski razum, mislim, prvi put u životu.

danas, posle dve godine, pitam se: čime sam ja zaslužila tako divnu osobu koja će me toliko voleti i poštovati :love: :maca: :love:
Korisnikov avatar
By decko
@ kiss addict - hehe..bas je ispao na kraju simpa hit susret br 2 :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj, ja tek sad videla adiktushinu prichicu koja je diiifffnaaa :love:
A ja kada sam krenula da citam opis /majica, sorc sa medama, kratka kosa, pocupkivanje dok hoda/ pomislih "joj pa to je bas swatko i pwiwodno :maca: "
Nego, jel ima neko da podeli sa nama iskustvo sa nekog horor dejta:D?
Korisnikov avatar
By leobg
Evo ja sam imao jedan horor od susreta. Chetovao sa jednim likom, razmenili slike, sve ok. Nasli se na Slaviji, otoslo do mc-a, a ja nista lose nisam prometio na njemu, cak mi je bio simpatican. Posto je padala kisa,a bilo je i prohladno, predlozim mu da idemo kod mene na gajbu. U bus-u osetim ja neki klosarski smrad, ali povezujem to sa autobusom i prljavstinom u njemu. Dodjemo kod mene i u hodniku osetim ja ponovo taj isti smrad. Skine lik jaknu, a ono katastrofa, dukserica nekad bila bela, smrad se rasirio po stanu. Ja iz pristojnosti nisam hteo da mu kazem da ide kuci. Skuvam mu ja kafu, pricamo tako i on ode do WC-a, kad vrisak. Ja otrcim u WC, a on sav bled i pokazuje mi ruku na kojoj je krpelj. Histericno je dohvatio mobilni i pozvao hitnu pomoc. Jedva sam ga smirio i izvadio mu krpelj iz ruke. Nakon dva sata on jos sedi, ne ide kuci, ja u panici, kako da ga pustim da prespava kod mene. Onda sam poslao poruku drugarici da me zove. Slagao sam kako moram da idem hitno kod nje i ispratio ga na bus. Od tada vise nikad ne dovodim nikog kuci na prvom susretu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Krpelj?!?!?!? :shok:

Odvratno, mrzim krpelje iz dna duse.... :bljak: :avalon:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam jednom prilikom kao klinac imao na sebi kada sam otisao u selo 60 krpelja (jednog ispod kapka)

Vodili me u bolnicu.

Doktori nisu mogli da veruju, gledali me ko da sam svetsko cudo.

Ali eto, ja ne mogu ni normalno krpelja da imam nego sve teatralno :lol:

Mali off sorry
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam isto na chatu uhvatio jednog momka koji izgleda jako lepo i po priči je delovao jako fino. Bilo je to početkom 2004te. Seli smo u jedan kafić i počeli priču. Iskreno, dečko izgleda lepše u prirodi nego na slici koju je poslao i po vokabularu bi se reklo da nije neka gluperda. Ne mogu da kažem da sam se zacopao, ali sam bio zagrejan. Tokom svog našeg chatovanja nikada mi nije pomenuo da je u vezi i da voli da ima sex sa strane. Tokom te večeri mi je ispričao toliko prljavština i grozota da se i meni ovako nemoralnom zgadilo. Bio sam razočaran.

Te večeri mi je poslao mail da me poziva na grupno jebanje ispod nekog nadvožnjaka i da povedem ako mogu bar još dvojicu aktivnih. Posle toga jedno vreme nije slao poruke a onda odjednom traži od mene neke silne pare na zajam i pita me da li može da prespava par dana kod mene. Napominjem, video sam ga samo jednom u životu i o njemu znam samo kako se zove, da ima dečka sa kojim živi i da se jebe s kim i kad stigne (koliko sam shvatio, svakodnevno).

Danas bih možda i pomislio "OK, dečko je malo slobodniji. Neka radi tako ako voli ..." ali tada je to za mene bio šok!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!