Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Dakle, kada biste morali da birate, kakvu biste vezu izabrali?

Onu, koja je isključivo sekusalno zasnovana, i gde to zaista dobro funkcioniše, ali nema nikakve emotivne razmene, ili biste se opredelili za drugu varijantu: nema baš puno žara i strasti, ali vas ta osoba ispunjava na svim ostalim planovima. Reč je naravno o dugoj vezi, ne nešto uspotno, dakle minimum da traje šest meseci ili godinu dana.

Odgovor "izabrao bih i seks i ljubav" se ne priznaje, naravno, stoga ga nemojte pisati. Prosto, takva su pravila igre: suočeni sa ovim hipotetičkim izborom, za šta ćete se odlučiti i zašto?
Korisnikov avatar
By Manon
Tesko je odluciti se. Kad bi mogla da biram ljubav, zar i strast a da iz odredjenih razloga nema seksa, to bih odabrala
ali posto to ne moze
biram dobar seks bez ljubavi, jer druga opcija je nekako nedorecena. Veza a "nema baš puno žara i strasti, ali vas ta osoba ispunjava na svim ostalim planovima" hmmm pa toga imam u svom okruzenju na pretek a i traje godinama
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ok da preciziram, mada sam mislio da je iz naslova jesano: dakle, ako je u pitanju ljubav, onda je seks isključen i obratno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Moja prva reakcija je bila da napisem seks.
Hm.
Medjutim, apsolutno ne moze da me privuce neko na prvu loptu ko mi ne deluje inteligentno i od koga ne osecam neki vajb plemenitosti. Ma moze da bude alfa i omega butch, ako to ne osetim, nist...
E sada..recimo nema ljubavi, a ima tog vajba...uh...pa verovatno bi preslo u ljubav..posebno ako je strast tako jaka, ima da je zavolim tako pametnu a dobru j....
A bem mu sunce kako ne umem da odgovaram na hipoteticka pitanja, kada sam prakticna realna devica :smeh:
Ma..
Seks.
Sto kaze Manon, ono prvo je nedoreceno i imam ljude koji me ispunjavaju na druge nacine.
Korisnikov avatar
By Hys.
samo opet postoji izuzetak....ako se odnosi na partnere koji realno postoje, izabrala bih da se i dalje volimo bez seksa nego da nasa ljubav predje samo u seks.
Uvek postoji mogucnost da partner zbog zdravstvenih problema bude onemogucen da ima seksualni zivot...
Realno i hipoteticki...uvek drugaciji.
Korisnikov avatar
By Rei
Ljubav bez seksa. Za sex bih nashao ljubavnika, to je makar lako :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ljubav bez seksa. Kao i Rei - za seks je lako naci ljubavnika. A pronaci da me neko razume, prati, bliski smo itd itd - za mene, vrlo tesko.
Korisnikov avatar
By V25
Ako već biram onda ljubav bez seksa. Ali Dudo, zašto ne i seks i ljubav? Ja sam ti živi dokaz.
Korisnikov avatar
By Manon
e DevokiCE kako se ti dvoumis hehe i jedno bi i drugo kao i ja, ali ipak ako moze samo jedno onda:
ljubav ah ljubav , ona traje i bez seksa i ne mozes sam da odlucis da li ces imati taj sjaj u ocima , tu knedlu u stomaku, tu setu u dusi.....
a za seks ce se naci vec neko ko nam je drag i sa kim to moze da bude dobro i bez ljubavi kako kaze Dina :love:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Beogradjanin18
Ako već biram onda ljubav bez seksa. Ali Dudo, zašto ne i seks i ljubav? Ja sam ti živi dokaz.
Aman bebice, pa zato što bi to svako izabrao. Onda ne bi bilo ove igrice... Dakle, još jednom: seks ili ljubav!?:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By V25
Ljubav:paki:
By RACABG
sex bez dodira naravno:))
Korisnikov avatar
By DarkAngel
da li u vezi imati ljubav bez seksa, ili seks bez ljubavi...........uhhhhhh za mene je tesko odabrati izmedju te dve opcije, JA TRAZIM LJUBAV ONOGA KO JE DOBAR U SEKSU, puno trazim zar ne , ali puno i dajem....:slezeramenima:
Korisnikov avatar
By M M and I
A njemu je veza od 6 meseci-godinu dana duga veza??? :kokice:

Pa mislim ako je u vezi od 6 meseci ili godinu dana vec doslo do stadijuma kad je fizicka privlacnost izumrla onda je pitanje sta nije u redu sa tom vezom. Takve stvari se desavaju nakon 3, 5,10 ili vise godina. I kad se dese nakon npr. 13 godina ljubavi onda ima smisla izabrati ljubav bez seksa...a za seks naci ljubavnika/-cu.

Ako ce on meni tu da bude neprivlacan ili da bude frigidan nakon 7 meseci...onda tu nema ni prave ljubavi...i tu bih vezu menjao...cak i za seks bez ljubavi.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by M M and I
A njemu je veza od 6 meseci-godinu dana duga veza??? :kokice:
Čitaj Mimice... Rekoh MINIMUM šest meseci odnosno godinu dana! Znam da ti je srpski malo zaribao u rasejanju, no nisam znao da te i mentalna pažnja pomalo napustila... No dobro, stari se, fakat... :maljkovic:

S obzirom da neki kažu da su bili u vezi čitava dva sata, bio sam prinuđen da postavim ograničenje...:dropdead:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ljubav. Za sex bih se snasla. :setnja:
Korisnikov avatar
By coka
Ljubav sa njom uvek... mi nemamo sex... mi vodimo ljubav...
Korisnikov avatar
By colorado
Zavisi od perioda. Ako je taj od 6 meseci - godinu dana, onda seks. Ali ako je nesto visegodisnje, onda ljubav.
Korisnikov avatar
By HARP
Duso, nova knjiga ili samo radoznala anketa?
Korisnikov avatar
By deželaš
hm.. voleo bih da mogu da izaberem seks-a-ne-ljubav varijantu pošto su mi (u izvesnom smislu) suprotne opcije već dozlogrdile.. :lol:

ali opet... ne znam da li bih se mogao heftati šest meseci sa nekim ko me ič ne tangira :ves:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ne ide ljubav bez seksa... Kao shto su i tvrdnje da je fizichki izgled najcheshcje nebitan nebulozne... Ipak treba da postoji neka fizichka privlachnost.

Postavljeno je izuzetno glupo pitanje, tj. ponudjena su samo dva odgovora... Necju odgovoriti.

Jer je bitno i jedno i drugo, so...
Korisnikov avatar
By unic0rn
seks bez ljubavi...

ono prvo kod mene na ovom stadijumu zrelosti ne bi funkcionisalo...

nekako ne vidim poentu da mi pored nekog "ko me ispunjava u svakom smislu" jurim ljubavnike, fak badije i slicne zivuljke.

s izabranom opcijom bar nema frustracija, problema u odnosu i sl. a ljubav dodje kad tad. (sa nekom drugom osobom)
Korisnikov avatar
By Lunja
Ljubav.

Tenis je bolji od sexa! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Seks bez ljubavi.
Dovoljno volim sam sebe :P
Ali već kad je seks u pitanju, neke stvari ne mogu sam :D
Korisnikov avatar
By Skyen
s
e
x

ionako redovno predje u vezu :iskusenje:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ljubav....sex je tako prolazna stvar...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!