- 30 Jan 2007, 19:19
Sta mislite o zivotu sa partnerom odnosno partnerkom? Da li to ima vise prednosti ili mana?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by nbgd26Gledano mojim očima, prednost bi bila ta što bi se viđale mnooogooo češće i svaku noć provodile zajedno. A mane... Verovatno bi se svađale oko nekih budalaština, tipa "aaaaa.... opet tvoja muzika!!! gasi to sranje..." ili "ma ne pada mi na pamet da gledam taj film". Ili, ja sam npr alergična kada mi neko mrda stvari po sobi. Mada, opet, tada bih tu sobu doživljavala kao "našu", stvari kao "naše", pa ne bih imala taj trip... Ajoooj... Ne znam... Ne verujem da sam spremna za tako nešto... Mislim da bi mi prvo bila potrebna neka proba...
Sta mislite o zivotu sa partnerom odnosno partnerkom? Da li to ima vise prednosti ili mana?
Originally posted by nbgd26Ok sam po celom telu:D
Lakiboy_ns tebe sam zaboravio da stavim tamo u rubrici koga zelim da upoznam jer mi se cinis OK lik!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!