Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja već 6 meseci živim sa partnerom. E sad, da li u zajedničkom životu ima više prednosti ili mana, individualno je. Za mene svakako ima više prednosti, jer je zajednički život sa osobom koju volim i cenim nešto što sam oduvek želeo. Dakle, zavisi šta želiš u životu.
Korisnikov avatar
By HARP
Tek kada pocnete da zivite zajedno dolaze do izrazaja vase osobine za koje niste znali... oprezno...
Zivot sa partnerom se ne preporucuje afektnim i razmazenim osobama koji toleranciju ne mogu da ispolje zbog gusenja prve dve osobine. To dolazi do izrazaja u zajednickom zivotu...
Moras imati veliko srce i biti jako dobar, apsorbovati tudje mane i umereno ispoljavati svoje i biti ludo zaljubljen u partnera...

Preporucujem experimetalni oblik zajednickog zivota, cisto da se oseti atmosfera, pa ako funkcionise, zasto da ne...
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ovo nije za folder Trač arena nego valjda za Brak i roditeljstvo
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Zivot u dvoje sa partnerom, je u Morganovom umu jednako sa brakom.
A Morgan je vec odabrao brachnog partnera, u pitanju je Jupiter. Sada Morgan ochekuje potvrdu tog braka.

Sve u svemu Morganu je potrebno par sati samoce dnevno da bi pravilno funkcionisao. Sama pomisao da neko ukljuchi bilo shta elektrichno u stanu dok Morgan radi energetske vezbe ili je u meditaciji je jeziva.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Treba probati pa videti, sve varira od osobe do osobe... Generalizacija je nemoguca. :smug:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by ForeverYoung
Ja već 6 meseci živim sa partnerom.
Tacno toliko je prošlo od mog rodjendana kada sam ih upoznao i Forev'rovom sadašnjem partneru bez pitanja dostavio njegov broj.
Ah. Posle kažu da nisam pravi vilenjak.
:)
Korisnikov avatar
By jukie
Baš si vilanjak, vilanjače
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by ForeverYoung
Dakle, zavisi šta želiš u životu...
Mislim da je to problem vecine sto ne znaju sta zele u i od zivota.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by nbgd26
Sta mislite o zivotu sa partnerom odnosno partnerkom? Da li to ima vise prednosti ili mana?

:fuckbed:
Gledano mojim očima, prednost bi bila ta što bi se viđale mnooogooo češće i svaku noć provodile zajedno. A mane... Verovatno bi se svađale oko nekih budalaština, tipa "aaaaa.... opet tvoja muzika!!! gasi to sranje..." ili "ma ne pada mi na pamet da gledam taj film". Ili, ja sam npr alergična kada mi neko mrda stvari po sobi. Mada, opet, tada bih tu sobu doživljavala kao "našu", stvari kao "naše", pa ne bih imala taj trip... Ajoooj... Ne znam... Ne verujem da sam spremna za tako nešto... Mislim da bi mi prvo bila potrebna neka proba...
Korisnikov avatar
By V25
To je jedna od mojih najvećih želja, i nadam se da će mi se ispuniti. Opet, ništa se ne zna dok se ne proba. Ima i mana i vrlina, pitanje je na šta više obraćate pažnju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa lepo je to ako nadjete zaista nekog ko vam odgovara i sa njim provedete duzi period u vezi... i kada oboje bez nametanja druge strane odlucite o tom koraku, onda je to to!
Korisnikov avatar
By Hys.
da.
mada trenutno zelim da osobu sa kojom zivim izbacim kroz prozor koliko me nervira.
al proci ce :sigh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by devokICA
da.
mada trenutno zelim da osobu sa kojom zivim izbacim kroz prozor koliko me nervira.
al proci ce :sigh:

To si postala lezbaca? :D
Korisnikov avatar
By coka
uf naravno da podrzavam :venchanje:

samo naravno potrebno je pronaci pravu osobu jer jedno je biti sa nekim samo u vezi a vec je druga stvar ziveti sa nekim... to znaci deliti sa tom osobom kuhinju, kupatilo i otkriti neke svoje mozda do tad svom partneru nepoznate navike.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne josh, nema shanse...mozda za koju godinu
Korisnikov avatar
By nbgd26
Ja sam prezadovoljan odgovorima. Da budem iskren mislio sam da ce se mnogi buniti na temu koju sam postavio, ali vidim da su reakcije uglavnom pozitivne. Moje misljenje je da je zivot u dvoje vrhunac jedne veze kad se dve osobe vole. Ja bi jako voleo da zivim sa mojim sadasnjim deckom i nadam se da ce mi se to ostvariti.

:rock:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja takodje smatram da je zajednicki zivot vrhunac jedne veze ali takodje mislim da prethodno treba dobro upoznati osobu pre nego shto se usudis na taj korak:kissass:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Lakiboy_ns tebe sam zaboravio da stavim tamo u rubrici koga zelim da upoznam jer mi se cinis OK lik!
Korisnikov avatar
By Mortis
Da malo mracim... (u karakteru mog nicka)

Svi preskacu ociglednu prednost zivota u dvoje - smanjeni troskovi. Postoje sumorne prakticne vrednosti koje mrace te prelepe pricice... Znam tone veza koje opstaju na toj karakteristici. Licno, zivim sam i zelim sebi da dokazem da to mogu da isteram pre nego sto dopustim misao zivota sa nekim.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by nbgd26
Lakiboy_ns tebe sam zaboravio da stavim tamo u rubrici koga zelim da upoznam jer mi se cinis OK lik!
Ok sam po celom telu:D :bye:
Ali i prilicno polazem na vernost a ti imas dechka tako da....:leviathan:
Korisnikov avatar
By KiWi
Mane se lako prevaziđu kada su ljudi dovoljno savesni da ne stavljaju uvek lični interes ispred zajedničkog. Prednosti ima toliko da je nemoguće nabrojati ih sve. Mnogo više nego mana, u svakom slučaju.

Vezu treba održavati, kao što se kaže za brak. Ako se veza održava i osvežava, zajednički život je pun pogodak.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ^RAY^
Laki,nemam ja :pickme:
Shta nemas? :google: :alikako: :lol: :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Zivot u dvoje je zahtevan... a ljudi su prokleti, ako zive s nekim obavezno ce ubrzo pozeleti "slobodu" i "prostor"... Jedina prava / puna veza je ona u kojoj dvojica (dvoje, dve, dva) zive zajedno, sa svim sukobima, histerijama, neuralgijama & ostalim sto suzivot sa sobom nosi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!