Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By muzika86
Da li se vasi partneri i partnerke ljute kada im kazes da mislis da je neka osoba koju sretnete ili znate sladak ili slatka?
Mislim oci su za gledanje, pa ako sam u vezi ne mora da znaci da ne smijem gledati i govoriti ko je kakav! Sta mislite?
Korisnikov avatar
By Allkey
Мње... Ако се пратнер/партнерица љути због такве глупости или је превише љубоморна особа или је једноставно несигурна у љубав свог партнера/партнерице... :)

Мислим, мој стил облачења је базиран на узимању ситних форица од свих редом које срећем на улици, сад сам у вези и не смем да снимам никога? Јеа, рајт... :drama:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pa i da se ljuti dZabe bi mu bilo...
Mada volimo zajedno da promatramo ljude i ocenjujemo njihovu "lepotu".
Moje ochi, ovako corave, nisu slepe :)
By Ulix
Ne, naravno da se ne ljuti.
Korisnikov avatar
By coka
Koliko ja znam ne ljuti se tj nije se ljutila samo me malo zeza tipa kao gledam druge c c c... u slucaju da joj to smeta ja bih gledala okolo (jbg volim lepe ljude) al bih se suzdrzala od toga da ih komentarisem :kokice:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemam partnerku, ali kontam da nema potrebe da to ikom smeta.......a sa druge strane, ako ja vec znam da bi to nju pogodilo, ne bih naglas to govorila........
Korisnikov avatar
By Morpheus
Naravno da se ne ljuti,niti se ja ljutim kad usledi takav komentar normalni smo ljudi i sasvim je ok da za nekog kazes da je lep,da dobro izgleda :bouncy:
Korisnikov avatar
By muzika86
Heheh il' ste svi tako dobri il' svi glumite finoću. Ja poznajem dosta parova i gej i strejt kojima su takvi komentari najveći trn u oku...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Joj pa meni to ne da ne smeta, nego mi je fun...

Na kraju naglas konstatujem da je partner posle mene totalno izgubio ukus i vratimo se ostalim dnevnim aktivnostima :lol:

a to sto je dosta veza na klimavim nogama pa ljubore ima na izvoz ne znachi da je nas par super i extra, nego naprotiv, da u nekog imamo dovoljno poverenja i prema nekome dovoljno iskrenosti i prijateljskog odnosa da takva pricha moze da prodje

mislim, izmedju toga i komentara u prodavnici sta je ruzno sta ne u stabilnoj vezi i nema vecih razlika

kenj kenj :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Uni, again :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne vidim nista lose u tome, meni to bas simpa....
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa sad... Opet zavisi generalno od nekog mog trenutnog raspoloženja i od toga koliko sam zadovoljna onime što dobijam u vezi.

Ako sam zadovoljna (ako me grli, mazi, ljubi, voli, pazi...) može da komentariše bilo koga, ali nikako, NIKAKO ne sme da uporedi tog nekog za koga kaže da je kjut sa nekim svojim bivšim ili nebitno, nekim drugom/drugaricom. To u 50% slučajevima može da startuje neko moje tripovanje.

Ako sam utripovana i nezadovoljna... Onda bolje da ćuti i gleda samo u mene jer će totalno da me ubije bilo koji lep komentar na račun persone other than me.
Korisnikov avatar
By mary
ljuti se samo kad preterujem tj kad mi je svaka druga slatka. :lol:
a to mi se ranije cesto desavalo, sad znatno manje.
Korisnikov avatar
By Galateja
Naravno da to nije problem. Uglavnom sam ja ta koja više komentariše. Nekad imamo običaj da dajemo ocene od 1-10 za lepotu prolaznica.:lood:
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by Galateja
Naravno da to nije problem. Uglavnom sam ja ta koja više komentariše. Nekad imamo običaj da dajemo ocene od 1-10 za lepotu prolaznica. :lood:
hehe i ja to praktikujem sa drugom :smeh:
kad kazes "harem" prolaznik je prejebao lestvicu :lol:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ma tako me boli, ja komentarišem lepe ribe UVEK....al kad oa prokomentariše....uf pucam...(kad prokomentariše tipa, a devojke volim kad komentariše.... ;) ;) ma čudna sam ja)
Korisnikov avatar
By Galadriel
nikad mi ne bi smetalo da komentarise tipa, cak ni da je bi. ja ionako mislim da to ne postoji.
Korisnikov avatar
By donquijote
Meni je moj dečko najlepši na svetu tako da ne obraćam pažnju na druge.
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, retko kd sam zalazila u vode gde je to uopste bitno. kad se zatelebam niko drugi ne postoji, medjutim durenje zbog toga bi bio poprilicno jak razlog za shut kartu.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Naravno da ne. Obicno komentarisemo zajedno.:bouncy:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by m..
kad se zatelebam niko drugi ne postoji
:up:
eh da,bash tako je i kod mene
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by muzika86
Da li se vasi partneri i partnerke ljute kada im kazes da mislis da je neka osoba koju sretnete ili znate sladak ili slatka?
Mislim oci su za gledanje, pa ako sam u vezi ne mora da znaci da ne smijem gledati i govoriti ko je kakav! Sta mislite?

Da se ljuti? A shtoooo? Mislim...

Ne, nema potrebe da se ljuti.
Inache mi retko kada "neka" zapne za oko. A i kad zapne...obichno padne konstatacija koliko nam se ukusi razlikuju i to je to. :hug:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Originally posted by muzika86

Inache mi retko kada "neka" zapne za oko.
primetila sam:smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Ma nemash ti bre pojma. Tebi svaka druga zapinje za oko. A tek ona VESHALICA u restoranu. :bljak: Eto, chak i sa prijateljima diskutujem o "ukusima". Al' ti ga zheno bash pretera! Pa da nije bilo tebe, ja ne bih primetila da je pored nas proshlo najmanje 1000 zhena! :roll:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Ma nemash ti bre pojma. Tebi svaka druga zapinje za oko. A tek ona VESHALICA u restoranu. :bljak: Eto, chak i sa prijateljima diskutujem o "ukusima". Al' ti ga zheno bash pretera! Pa da nije bilo tebe, ja ne bih primetila da je pored nas proshlo najmanje 1000 zhena! :roll:
:pucaodsmeha: "VESHALICA" :lol: :lol: :lol:
Val,ja sam shokirana,ona je definitivno bila najlepsha:drama: od tih 1000 zenskica!!!
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
a ne,malo sam se preshla,ona iz metroa je ubedljivo bila najlepsha:love:

on:i kao shto rekoh,kada se zaljubim,ne primecujem nishta osim devojke u koju sam zaljubljena:leviathan:
Korisnikov avatar
By m..
Ja samo kad mi je uzvraceno. Inace...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja stalno obracam paznju na ljudsku lepotu. I to je to, obracanje paznje na ljudsku lepotu. Pod time ne mislim da bi bilo ko od tih ljudi mogao da postane moj sledeci partner ili ljubavnik/ca. Prija mi oku da vidim lepe ljude. I tacka.
I jako mi smetaju ti izlivi posesivnosti, pre svega jer su u potpunosti bezrazlozni.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne ljuti se. Zasto? Zato sto nemam partnera. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!