Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Koje su bile najbolnije reci koje ste culi od voljene osobe, i kako su te reci delovale na vas........?
Korisnikov avatar
By Myself
"Ne mogu da se u potpunosti "ostvarim" sa tobom..." mislila je na brak i decu.
Kako su delovale?! U momentu sam se osvestila (otreznila, dosla k' sebi etc.) i skinula ruzicaste naocare koje sam nosila (pazi sad!!!!) godinama...
Nikad vise sa biseksualkom. Ne mogu da se borim protiv muskarca i protiv balkanskog mentaliteta. Mogu samo da odem, a pripremam se....
Korisnikov avatar
By tramp
par stvari koje je rekla su toliko strasne da se bojim ako ih prekucam pasce forum :ruzan:
Korisnikov avatar
By IriS
da sam COLD BITCH :lol:

(a na mene su delovale u po?etku :no: a posle, kad sam skontala malo bolje ko ih je izgovorio :lol: )
Korisnikov avatar
By KiWi
Da smo i ja i on pravi ali da nije pravo vreme!! ... to je bio zadnji put da sam plakao zbog nekog tipa ... i hvala mu, mnogo stvari sam nau?io od njega ... bile su najbolnije, ali i najpou?nije :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Izvini sto sam te sutnula nogom u jaja, ali si zasluzio!
Korisnikov avatar
By Bole
uh bilo ih je mnogo ali poslednja koje se secam je

odvikavam se od tebe

Sta sam bre ja da se neko odvikava od mene????
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... Pa recimo: " Delujes nezdravo na mene, ponasam se odvratno prema svojoj devojci kad god te vidim... Dozivljavam te kao bolest koju ne mogu da izlecim kod sebe"....
I sve to posle 4 godine od nase veze, posle 2 godine prijateljstva i posle 2- godisnje njene veze sa svojom devojkom...
Korisnikov avatar
By tramp
mada mislim da je cutnja ponekad bolnija od reci ... no ko ce sad da se smara i time kad kasnim na posao :putnik:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
"Mogao si da spasis vezu, da si to zeleo".
Veceg kretenizma u zivotu nisam cuo. Kretenizma koji je uzasno boleo.
Korisnikov avatar
By weatherman
Pa...hm...

"Slusaj mali,postoje decki za setanje i postoje decki za jebanje..."

Recenica koja se zasniva na tome,sto se decko za setanje izvede u grad,proseta se,zeza se ali se vrati kuci u dogledno vreme,poljubi se za laku noc,sedne se u kola kaze se "Idem i ja kuci..." i ode se kod decka za jebanje...

Sta jos reci?

:jbg:
Korisnikov avatar
By tramp
a reci nekom "ej, znas sta ja tebe ustvari vise ne volim" u sred seksa?
davno je to bilo i tad je bilo straaaasno - sad je :smeh:
Korisnikov avatar
By spark
nemam muda za ovu temu...

:rida: :mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
da sam COLD BITCH :lol:

(a na mene su delovale u po?etku :no: a posle, kad sam skontala malo bolje ko ih je izgovorio :lol: )
pa malena, to ti sama prichash :lol: :lol: ...mnogo si neozbiljna....

:hekla:

govorili su mi svasta, a i ja sam njima...

;)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by avalon
Najbolnija je tisina.
Jes`` vala.

Ja sve ruzno zaboravljam, pa tako stoje stvari i sa ruznim i najbolnijim recima.
A upucivali su mi u zivotu takve reci, nije da nisu...
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By zboO
Najbolnija je tisina.
u pravu si ...to je neshto sto me NAJVISHEEE na ovom svetu nervira!!!! Reci mi bilo sta, oteraj me u K*** ali nemoj da cutish...! Mada i ja kada se iznerviram cutim, ne progovaram.. :D ( baksuz sam priznajem)
Korisnikov avatar
By ciceron
"Ipak mi je bilo bolje sa bivsim. Suvise si mracan"
Korisnikov avatar
By Zooey
Mene je najvise boljelo, kada je osoba za koju sam znala da me ne voli, rekla da me voli.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by spark
nemam muda za ovu temu...
:rida: :mazi: :meda:
Macak, imas ti muda za sve i svasta, hajde ne izvodi besne gliste! :kiss:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kiwi
Da smo i ja i on pravi ali da nije pravo vreme!!

Ovo je stvarno sranje od izjave. Uzas! Bolje da je rekao: decko skini mi se s kurca.

:evil:
Korisnikov avatar
By Tot
Najbolnija je tisina.
Nije bitno o kom odnosu se radi ali ovo je zaista metod par exellence. Kad me neko užasno povredi prekidam bez objašnjenja.

Ne znam da l si na to mislio ali svejedno.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Neodoljiva
Koje su bile najbolnije reci koje ste culi od voljene osobe, i kako su te reci delovale na vas........?
Mnoge reci mogu da oprostim; posto sam kolerik po prirodi desava se i meni da kazem neke ja?e re?i ali to je samo na?in pražnjenja momentalnog besa i posle toga na uvredu ako je uopšte i bilo ne razmišljam.

Meðutim stvar može biti komplikovanija. Ako mi je neko vrlo blizak, de?ko ili blizak prijatelj -nije važno- odnos je malo intenzivniji i ta osoba zna prili?no dobro šta je ono što me boli. Onda mi namerno ispri?a neku pri?u za koju zna da ?e da me zaboli ili mi na neki na?in stavi do znanja da me na ovaj ili onaj na?in prezire.

Na to reagujem ?utanjem. Tim pre što osoba koja me poznaje ne bi trebalo da me povreðuje tamo gde zna da sam osetljiv. Zatim pokušam da preðem preko toga... meðutim ako je povreda bila ja?a, dalji prag tolerancije je niži...do onog trenutka kada kazem...cao lepi/a moj/a...
By majcebg
najbolnije....
posle 7 godina veze: '' vise nisi zgodna, mislim da ne zelim vise da budemo zajedno''
:wtf:
Korisnikov avatar
By EYA
Najbolnija je tisina.
tacno. najbolnije je kad te izbaci is svog zivota iako ste bili prijatelji i pre veze.
nikad vise necu uci u vezu sa nekim sa kim sam vec prijatelj.
Korisnikov avatar
By Dina
`Ti si odlican muskarac i nikakva zena`. U to vreme me je jako bolelo ali kasnije sam shvatila da je ukoliko je mislio na neke klasicne uloge muskarca i zene mozda i u pravu. Ne znam do duse da li sam bas `odlican muskarac`ali pouzdano znam da ne tezim nekom uobicajenom ponasanju zena koje me okruzuje (i koje je on pretpostavljam ocekivao). Mozda sve kreativno sto sam uradila nakon toga (a mislim da je bilo prilicno toga, dosta sam izmenila moj zivot od tada) mogu da `zahvalim` tim recima i bolu koji sam tad osetila (a koji uvek mogu da `prizovem`).
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Tot
Najbolnija je tisina.
Nije bitno o kom odnosu se radi ali ovo je zaista metod par exellence. Kad me neko užasno povredi prekidam bez objašnjenja.

Ne znam da l si na to mislio ali svejedno.

Apsolutno...Sve dok postoje emocije (a tu pre svega mislim na ljubav) prolaze rasprave, svadje... Kada toga nestane, sledi tisina... kao neki vesnik indiferentnosti ili cak mrznje.
Korisnikov avatar
By Seaman
"Ti si kao OPEN BOOK..." u fazonu da sam previse otvoren, iskren i da nisam tajanstven. To me bas zaboljelo...
Korisnikov avatar
By juliet
"Sa tobom sam se smuvala samo da bih te pojebala. Pogledaj kako si kuckasta, to niko ne moze da voli."

Trebali su mi meseci i meseci da stanem na noge posle toga. A onda sam joj pokazala kakva sam kucka.:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ZvezdasBG
"Mogao si da spasis vezu, da si to zeleo".

bio sam u toj situaciji ... ali sam ja rekao to :eevil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!