Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahoney
6 meseci specijalnog rata.
i na kraju - poraz.

to se tesko podnosi.

prvi put sam zaveo jednog muskarca, korak po korak, pazljivo, vrlo suptilno i perfidno, mudro, pomalo drsko.

upoznao sam ga slucajno i svojim izgledom, ponasanjem i ponajvise pogledom bio najpriblizniji onom tipu muskarca koji meni sada, u ovom periodu zivota treba.

jak, stabilan, cvrst, vedar, seksipilan.

ozenjen, dva sina.

o, koliko sam samo snage i noci ulozio u sve to.
koliko brizno sklepanih sms poruka, koliko kafa i kafa i kafa i kafa.

i sve te njegove reci: "imas tako lepe oci", "bio bih presretan da sam tako lep kao ti", "nemas pojma koliko si mi drag, tako si bistar, zivahan, tako brzo i lepo pricas".

pozivao sam ga i kuci.
priguseno svetlo, upaljena sveca, mirisljavi stapici, bademi, belo vino i najsuptilnije pesme koje sam imao.

i razgovori, satima. po 5 sati.

izludeo me je taj rat.
svaki put sam pomislio da je to to, ali sam ga prateci kuci shvatio da se nisam pomerio ni milimetra, da su ovo sve samo pripreme terena, jebeni uvod.

on je prvi spomenuo granice slobode i odnose zena i zena, muskaraca i muskaraca.
pa je opet, posle par nedelja, dao neko saljivo opazanje o musko-muskim odnosima.
vrlo pazljivo, vrlo smireno.

ja sam, ispostavice se, sve pogresno shvatio.
bademi i so.

pre 10 dana je bio kod mene, od ponoci do svitanja.
sedeli smo i pricali.
on je jeo kikiriki i pio pivo, ja sam pio vino. obojica smo se napili.
na mom zidu je stajala umetnicka fotografija muskarca i zene.
pitao me je ko mi se vise svidja, pokazujuci prstom cas na zenu, cas na muskarca.
i smesio se.

ja sam rekao: oboje, mada mi je taj desno vise drag.

nocas je opet bio.
posto sam ga 10 dana bombardovao porukama da bih voleo da se vidimo.
bilo mi je krivo sto sam se outovao, plasio sam se njegove tisine.
on je obecavao da ce doci, sutra, ili sutra, ili sutra.

najzad, danas je dosao.
tj. nocas.

rekao sam mu:

"znas... nije te bilo 10 dana, malo sam se uplasio. bilo mi je nelagodno, jer sam ti prosli put rekao jednu svoju veliku tajnu. nadam se da ce ona ostati nasa tajna. i jos bih ti nesto rekao. pitao si me da li sam pozeleo da budem sa nekim tipom ili sa nekim konkretnim tipom. pozeleo sam da budem sa nekim konkretnim tipom. tobom.

video sam te pre 2 godine. i kao i nocas, srce mi je lupalo, bio sam izbezumljen od emocija koje su se rodile.

ti si se meni priblizavao, a ja nisam znao povoda. sta si zeleo od mene? i ti nasi razgovori, i ti tvoji komplimenti. te nocne posete. i tvoje vrludanje prstom "on ili ona".

sada mi reci, iskreno i otvoreno. budi hrabar. kolike su moje sanse, tj. kolike su sanse da ti ostvaris deo mojih zelja. da me samo jednom zagrlis. da li su one nula odsto?"

on je rekao (posle nesto mrmljanja): da, one su nula odsto. ne bih da te zavlacim i lazem.

nakon toga je otisao sa naramkom knjiga i monografija koje sam mu poklonio.

i to je to.
moj prvi put.
moje prvo jutrenje sa ocem.
moj prvi promasaj.
moja pogresna procena.
moje jebeno druzenje sa strejterima.
moj jebeni zivot.

ah... idem da se napijem.
Korisnikov avatar
By weatherman
Hm...jedan si od mnogih koji dozive tako nesto,nekad nas necije ponasanje navede da pomislimo da je to-to ili da taj neko savrseno skriva to sto jeste ali cemo ga mi slomiti i bice nas,i dok ni ne primetimo pocnemo da u sebi gradimo nesto sto jos ne postoji ili sto nikad nece ni postojati...ali,verujem da je to ljudska priroda i ne kazu dzaba da je boriti se sa svime i svakim mnogo lakse nego boriti se sam sa sobom.
Na neki nacin je verovatno i on kriv sto ti nije rekao da ti ne moze pruziti ljubav kad je primetio tvoje ponasanje prema njemu a na neki nacin i ti si mozda trebao reci mnogo ranije,bar dok jos nisi imao vremena da izgradis sve to u sebi sto jesi...
U svakom slucaju iza sebe imas jedno iskustvo vise,mada mislim da ne treba da imas neku "mrznju" prema str8 ljudima jer i oni znaju biti i prijatelji i saslusati cak neki znaju i prihvatiti...on te je prihvatio po nekom mom zakljucku ali ti ne moze uzvratiti ono sto bi mu ti pruzio...

Glavu gore...
Korisnikov avatar
By jukie
Iskreno re?eno, meni je drago što se nikad nisam doveo do takve situacije (mada ih jesam unapred proživljavao u glavi, pa sam odlu?io da ih ne doživim i u stvarnom svetu).
Korisnikov avatar
By waterlily
Nakon cele tvoje price, ispada da svima nama omrazeno pitanje " Jesi li u fazonu?", zaista treba postavljati cim skontas da ti se neko svidja :nazalost:
Korisnikov avatar
By weatherman
Mislim da ne treba bas odmah postaviti pitanje jesi li u fazonu cim ti se neko svidi ali definitivno treba reci kad se oseti neki prelomni trenutak,koji je doduse bio prisutan i u gore navedenoj prici samo je vec onda bilo malo kasno za povratak jer je jedna strana vec u svojoj glavi izgradila neka osecanja...skoro potpuno ubedjen da ce mu to biti uzvraceno... :(
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ko ti je kriv kad se petljas sa latentnim homicima. Ti su najgori. Gori su cak i od nas biseksualaca - mi makar znamo sta sve zelimo.

BTW, mislim da bi zanimljivo skretanje bilo da si umesto postavljanja pitanja da li imas sanse poceo da mu obradjujes kitu dok je pijan, pa sta bude.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa jbg, baš mi je žao. Kako si to lepo opisao.

E sad, kao prvo, ne preterivati s koštunjavim plodovima, u ve?im koli?inama se teško vare i imaju previše kalorija.

Kao drugo, ne petljati se više sa strejterima.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by AngraMaina

E sad, kao prvo, ne preterivati s koštunjavim plodovima, u ve?im koli?inama se teško vare i imaju previše kalorija.

Upravo tako...Badem je ina?e poznat po tome što u sebi ima (relativno) veliku koli?inu cijanovodoni?ne kiseline...Kod divljeg badema ta koncentracija je još ve?a....A i u opisu cijanovodonika, kaže se da ima bademasti miris.
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by avalon
Originally posted by AngraMaina

Upravo tako...Badem je ina?e poznat po tome što u sebi ima (relativno) veliku koli?inu cijanovodoni?ne kiseline...Kod divljeg badema ta koncentracija je još ve?a....A i u opisu cijanovodonika, kaže se da ima bademasti miris.
A amigdalin?
Korisnikov avatar
By Bole
Meni to sve deluje malo neverovatno zasto bi neko toliko dolazio i bio po celu noc sa tobom...mozda ja gledam drugacijim ocima...ali mislim da nije bas on kod tebe dolazio samo zbog caskanja...

Stvarno mi je zao...ali nikad i ne pokusavaj sa ozenjenima jer ce te kad tad razocarati.....
By fencysmurf
ljudi su cudne zivuljke i zato sto mahom ne znaju da uzivaju u momentu ... nego imaju te agende u agendi u agendi....
By argentum_inf
bademi i so?delotvornije bi bilo-orasi i med..:smirk:
Korisnikov avatar
By Dina
Preziveces :) Meni se cini da on mora da je osecao nesto ali to nije bilo ono sto ti ocekujes, pa se odlucio da ti oduzme svaku nadu. Mozda si ga podsecao na mladost, verovatno si mu bio lep kako je govorio, bili su mu prijatni vasi razgovori... da si postupio kako je napisao Njuskalo mozda... ali opet mislim da bi to bilo za jednu noc, u pijanom stanju.

Po mom misljenju ne mogu se zavesti ljudi ukoliko imaju drugi plan u zivotu, ako se i uspe to je kratkotrajno i mnogo je manji rezultat nego ulaganja. Ja sam nekad imala slicne situacije ali sad cim vidim nesto sto nalikuje - povucem se... Bolje je stupati u ratove kad je pobeda izvesnija ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bole
Meni to sve deluje malo neverovatno zasto bi neko toliko dolazio i bio po celu noc sa tobom...mozda ja gledam drugacijim ocima...ali mislim da nije bas on kod tebe dolazio samo zbog caskanja...

Stvarno mi je zao...ali nikad i ne pokusavaj sa ozenjenima jer ce te kad tad razocarati.....
:nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!