Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nestao
Postoje ljubavi u kojima volimo samo ljubav....a postoje i one,mada retke u kojima se voli sam covek.....

kada prvi talas zaljbljenosti prestane...prve nestaju....kao da se nikada nisu ni desile....a ove druge....ostaju zauvek....

To je ta teorija prave ljubavi!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by Hefaistion
Postoje ljubavi u kojima volimo samo ljubav....a postoje i one,mada retke u kojima se voli sam covek.....

kada prvi talas zaljbljenosti prestane...prve nestaju....kao da se nikada nisu ni desile....a ove druge....ostaju zauvek....

Ja se nadam da sam pravilno shvatio ovo sto si napisao,i po meni postoji diferencijalna razlika izmedju zaljubljenosti i ljubavi.Zaljubljenost je nesto sto se desava na samom pocetku necega kad je u opticaju mnogo vise strasti,uzbudjenja,novina izmedju dvoje ljudi nego same ljubavi.

A ljubav je vec nesto sasvim drugo,kad se te strasti smire i pocne da se voli na drugaciji nacin kad pocnes da postujes svog partnera i prihvatas ga onakvim kakav jeste,bez neke potrebe da ga menjas da ga ostavis samo zato sto ne zadovoljava neke tvoje "kalupe" u fizickom izgledu ili tako nesto...kad pronadjes neku nit koja te povezuje sa tom osobom i koju u sustini nece videti ljudi na ulici,nego za to znas ti i on...kad mozes svoju voljenu ososbu smatrati prvenstveno najboljim drugom u koga imas max.poverenje pocinje ljubav...

Uvek sam se divio,ma koliko glupo zvucalo,starijem bracnom paru od 60-tak godina koji se setaju u parku ruku pod ruku a na njihovim licima se vidi da su jos uvek srecni jer imaju jedno drugo,nisu vise lepi,naprotiv,nisu privlacni cak ni sex im vise nije prisutan u zivotu ali nesto lepo zraci iz njih,oni se jos uvek vole...
Svi cemo ostariti i biti vremenom neprivlacni,onda necemo zeleti da nas neko voli i da nekog volimo?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Hefaistion

:misli: A sta je pisac hteo da kaze?

:puzzle: Ovo mi zvuci kao...volimo, kako bi mogli da kazemo, da volimo. A u stvari smo zaljubljeni i u istrazivackoj fazi. Kada dodjemo do "zakljucka", da nam ta osoba daje mnogo vise nego sto smo ocekivali...volimo je za sve te osecaje koje emituje. U stvari, reci ti meni u sta se ti zaljubljujes? U samog coveka ili u svoj osecaj?

A sad, kad smo vec krenuli sa komplikovanjem...sledeci molicu! :lol:
By argentum_inf
hm..nisam bas kompetentna..mada vise mi se svidja da me vole,nego da volim..;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Tachno je da ljudi vole da vole, da imaju okupaciju, fiksaciju, zanimaciju, pa ukljuche i oisvajanje i patnju (normalno, jebeni mazohisti) i tako u krug, nemaju pojma shta rade bitno je da se zanimaju.
Prava ljubav, ukljuchuje i ove gore navedene zajebancije (u odredjenoj rafiniranoj meri) ali i josh jednu dodatnu a to je SLOBODA KOJU DASH. Ko razume shvatice.
By argentum_inf
ajmo da budemo ozbiljni?prava ljubav ne postoji,osim one bezuslovne izmedju mejke i deteta.A ostalo..Koliko,molim vas traje ljubav?dan,nedelju,mesec,godinu?Kad sve to prelazi ili u naviku ili u netrpeljivost?
dakle..opusteno..ovo je samo moje misljenje..:cool:
Korisnikov avatar
By Myself
Ne slazem se...ljubav postoji . Sve ljubavi su prave, samo su osobe drugacije, pa samim tim i poimanje ljubavi kao prave ili ne... Kada volis, onda volis. Ne razmisljas da li je ljubav prava ili ne. Uzivas u tom osecanju i radis na tome da u "predmetu" tvoje ljubavi probudis ljubav....

Marks lepo kaze: ".....Ako voliš a ne podsti?eš ljubav, to jest, ako tvoja ljubav kao takva ne proizvodi ljubav, ako kao osoba koja voli životnim ispoljavanjem ne postaneš voljena osoba, onda je tvoja ljubav nemo?na, ona je nesre?a."

Ah, da...po jednoj od definicija ljubavi (ne secam se autora) kaze se...Ljubav je ostajanje u stalnoj zaljubljenosti... (ovo mi se bas dopada)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Najveca ljubav je kada voljenu osobu napustis zato sto ne moze da bude srecna sa tobom.
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by argentum_inf
ajmo da budemo ozbiljni?prava ljubav ne postoji,osim one bezuslovne izmedju mejke i deteta.A ostalo..Koliko,molim vas traje ljubav?dan,nedelju,mesec,godinu?Kad sve to prelazi ili u naviku ili u netrpeljivost?
dakle..opusteno..ovo je samo moje misljenje.. :cool:
U potpunosti se slazem sa tobom da ljubav,ne traje dugo u nekoj toj pocetnoj formi kao kad se pojavi...jer jednostavno,na pocetku su mnoge stvari pomesane,tu mislim na strast,na uzbudjenje,itd...ali svaka ljubav moze preci u jednu drugu vrstu ljubavi,npr.ako se izgubi ta tolika strast,i uzbudjenje ali ljubav moze ostati u postovanju,poverenju prema toj drugoj osobi...

Ili sam samo preterano optimistican?:hypno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!