Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Greg
... U PROCENI DA LI JE NEKO GAY ILI NE?

Sta vas je to navelo da pomislite da jeste, a ono on nije?
Da li su to bili simboli koji su vas naveli da pomislite?
Da li je to bio gaydar instinkt?
Koliko vam je tesko da prihvatite da neko za koga ste sigurni da je gay, a jos vam se i veoma dopada, ipak na kraju, to nije?
Korisnikov avatar
By *deni*
Nit` gledam, nit` procenjujem.
Uopste se ne udubljujem u analize nepoznatih ljudi, niti im prebrojavam prstenje na rukama, ogrlice oko vrata i druge tzv. simbole.
A ako mi se neko svidja, onda se potrudim da ga u cetiri oka pitam otvoreno da li je gay.
Ako nije, nikom nista, sve je receno u cetiri oka, bez svedoka i `ajd` zdravo !
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne mogu re?i da to radim ?esto, pa da se iz toga mogu izvu?i nekakvi generalni zaklju?ci, ali ako mi neko zapadne za oko, taj je sigurno u fazonu i tu nema šanse da ?u promašiti.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
svi su gay, dok se ne dokaze suprotno, slichna je tema bila, ali radar mi savrsheno funkcionishe, primecujem gay muvu na 500m
p.s. nikada nisam omanuo /do sada/ neko mora biti savrshen:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Gde nadje ovo pitanje :doh:
Nisam mushko,nisam gay,ne posedujem gaydar...
Omanula par puta u suprotnom smislu,nije str8 vecj gay... :zid: :zid: :zid:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by gothrose

lagi lagi, nekome ... nesto raste.... ccc
:kosa:
Korisnikov avatar
By Mars
Jednom sam procenio i bio u pravu.

Znaci-100%.

"Iznenadjeni smo. Mislili smo da je to prosto nemoguce, ali-posle odmora Marsovo dupe jos bolje izgleda."
(dr. Slavoljub Dimitrijevic, direktor Zavoda za mere i dragocenosti)

http://www.burj-al-arab.com
Korisnikov avatar
By tramp
omanula verovatno - ja tako sedim u metrou i pogadjam ljudske zivote - jos ako se zaglavimo pod zemljom satima uuuu romane im napisem - a sigurna sam da nisu svi tacni :)

e, da jednom sam mislila za jednu profesoricu da je lezbejka jer je stalno govorila "my partner" ovo i ono ... i onda se ispostavi da je zena udata za mog kolegu na poslu (dosla jednom po njega na posao) :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tramp
... i onda se ispostavi da je zena udata za mog kolegu na poslu (dosla jednom po njega na posao) :smeh:
Tamo je brak pokazatelj heteroseksualnosti?!! :nerd:

"Iznenadjeni smo. Mislili smo da je to prosto nemoguce, ali-posle odmora Marsovo dupe jos bolje izgleda."
(dr. Slavoljub Dimitrijevic, direktor Zavoda za mere i dragocenosti)

http://www.burj-al-arab.com
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by gothrose

lagi lagi, nekome ... nesto raste.... ccc
Don't understand...Kome?Shta? :plavuso:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By HARP
Doðe samo po sebi...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Mars
Originally posted by tramp
... i onda se ispostavi da je zena udata za mog kolegu na poslu (dosla jednom po njega na posao) :smeh:
Tamo je brak pokazatelj heteroseksualnosti?!! :nerd:

hm.. pa ako je hetero brak onda valjda je :) doduse mozda je bi ...

a mislim znajuci njene stavove o zivotu ne verujem da to koristi kao pokrice
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Kad vidim nekog ko je jako sladak obichno kazhem suvishe je sladak da bi bio str8. Promashim u oko 10 % slucajeva.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by xgirlx_bg
Cesto gresim :doh:
join the club :doh:
Korisnikov avatar
By EYA
ja gresim saumo u koucanju :D
By Greg
Da!
JEDNO DA RAZJASNIMO!
Kada pitam za prepoznavanje, ne ukljucujem gay ljude kojima se po ponasanju lako vidi sta su, nego pitam koliko ste OBAMUNILI ako je neko potpuno muskog - straight ponasanja, a bez simbola prepoznatljivosti.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne opterecujem se brojanjem, niti svakoga strpavam u gay ko mi je iole sumnjiv da je "that way" ;)
By argentum_inf
popijem kafu sa doticnom,popricam o vremenskim prilikama i odem da se nikad vise ne vratim..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da sam omanula, omanula sam i previse puta! Na srecu, bez vecih posledica na mene i tu osobu.
A koliko je puta toliko njih omanulo u proceni da li su str8 ili bi, ili, Boze moj, gay?
Korisnikov avatar
By SouthSide
Pa vrlo cesto gresim, u principu i ne procenjujem mnogo,
uglavnom idem na sigurno, jedino ako mi se neko basna prvi pogled zasvidja...ono...bas, bas, onda mi dodje neko procenjivanje, ali stalno se zajebem, bre, necu vise ni
da pokusavam. :zid:

-
Korisnikov avatar
By Sutekh
Retko kad pogreshim... Tj, ja u vecjini sluchajeva primetim neku osobu samo onda kada osetim njen pogled na sebi... A takav pogled, opet, nosi specifichnu frekvenciju..
Korisnikov avatar
By Seaman
Bas sam skoro omanuo na nudistickoj plazi kada sam prisao tipu za kojeg sam bio siguran ga je gay.Gledao me danima i odlucio sam da mu pridjem, medjutim omanuo sam. Sve je dobro proslo, osim sto sam ja ostao kratkih rukava.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Omanuo sam samo jednom kada sam mislio da je covek gej, a on ipak nije bio.

Bilo je to u X - u...
Korisnikov avatar
By Bole
Retko kada proveravam svoje procene i verovatno bih ko zna koliko puta pogresio do sada...zato uvek na sigurno preko nekoga.... :mazi: :dancing:
Korisnikov avatar
By spark
pa ne znam... ne razmisljam toliko o tome... a valjda mi nije ni bitno... ne mogu se bas pozaliti da nisam imao uspeha kod str8 osoba... mislim, ako ga bas zelim, onda se potrudim... pa ga na kraju obicno i dobijem... sva sreca, pa ih sad bas i ne zelim... dobro, mozda zelim jednog... tako da nije toliko ni bitno da li sam omanuo ili ne, mislim, nebitno je da li je gay ili nije, ako ce zavrsiti pored mene...

:bicikl:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by spark
pa ne znam... ne razmisljam toliko o tome... a valjda mi nije ni bitno... ne mogu se bas pozaliti da nisam imao uspeha kod str8 osoba... mislim, ako ga bas zelim, onda se potrudim... pa ga na kraju obicno i dobijem... sva sreca, pa ih sad bas i ne zelim... dobro, mozda zelim jednog... tako da nije toliko ni bitno da li sam omanuo ili ne, mislim, nebitno je da li je gay ili nije, ako ce zavrsiti pored mene...

ovo zvuci bas naduvano. ali nije.
Korisnikov avatar
By spark

ovo zvuci bas naduvano. ali nije.
bas je cool kad citiras samog sebe!!! :pickme: ovo nisam odavno radio... covece, bas mi je zabavno! :D :smeh: :smeh: :zid: :lood:

:pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!