Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Dugo nisam mogao da razumem biseksualce, a jos manje njihove "zvanicne" devojke.

Nije mi nikako ulazilo u glavu kako devojka mog dobrog prijatelja moze sa osmehom na licu da caska uz kafu sa pederima, njegovim "ad hoc" ljubavnicima.

Onda sam pomislio na mogucnost da je ona sigurna u sebe toliko da je svesna da je "prva i jedina", a da je ljubav ka kurcu njenog momka nesto sto, kao mudra zena, u pocetku mora tolerisati, sa tendencijom da tu anomaliju kasnije iskoreni....

Ne znam, nisam pametan...

Sta vi mislite o ovakvim pojavama?
Korisnikov avatar
By Oziris
Well, kao sto si i sam rekao, what the hell, jedan je zivot :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da i riba nije nešto preterano zagrejana, pa i ona kulira frajera. ili je baš jako glupa.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja pre mislim da je rec o velikoj ljubavi... i u tom smislu zasto je se odricati... Njoj ostanu trenuci sa njim i caskanja sa ljubavnicima:smilegrin: za secanje (ukoliko se rastanu) a onoj koja se odrekla secanje na odricanje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jako ste mi social - romanticne, Sanjalice i Hipatija....:zen:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by deni
Jako ste mi social - romanticne, Sanjalice i Hipatija.... :zen:
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa mozda je razvila fetish-bi frajeri, pa je pali da zamishlja njega sa dechkom :) (meni nijedan nije hteo da ispuni zelju da bude sa dechka kmeee)
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja bih volela da moj de?ko ima de?ka... :blush: Gledala bi ih kad god mogu.

Ali... što se ose?anja ti?e. Ne verujem da bi moja ose?anja prema tom de?ku bila jaka, jer da su jaka... ne bih mogla da ga gledam sa nekim drugim (a kamoli da to i priželjkujem). Dakle, takva veza kod mene bar, bi bila osuðena na propast jer bi bila zasnovana na sexualnim "stvarima"...
By argentum_inf
uzasavam se neodlucnosti i likova :barf:
do tada.. :mete: ispred svog praga,iako sam savrsena..
By Deni5
Oženjeni sa decom su posebni alučajevi, na fb uopšte ne gledaju da li je neko gej ili ne, samo ako im se dopada odmah pišu ne bi li izvukli informaciju da li je gej. Bitno im je samo jedno.
By Kragi
A ti se jadan na to jedno zgrazavas k'o Irac na abortus? :smeh:
By Deni5
Sobzirom da su me smarali iz čista mira, znam kakvi su kreteni pa pretpostavljam da su svi isti, vi ili ste takvi ili vas niko ne smara, šta ću vam ja.
Korisnikov avatar
By Madonna
Mislim sve najgore, ali dok god ja nisam ucesnik u nekakvom takvom ili slicnom govnjivom odnosu, sve kul
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!