Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ukljucujuci i emocionalni i erotski/seksualni aspekt onako iskreno napisite kako vi procentualno 'vidite' odnos vaseg dozivljaja suprotnog i istog pola.

Evo da se ja prva izjasnim - biseksualna sam i mislim da je taj odnos aproksimativno jednak. Dakle,
MUSKARCI - 50%
DEVOJKE - 50%
Korisnikov avatar
By Oziris
Auuu, tesko pitanje... Pa, moracu da razdvojim emocionalni i seksualni aspekt:

Emocionalni:
MUSKARCI - 20 %
ZENE - 80 %

Seksualni:
MUSKARCI - 40%
ZENE - 60 %
By spf 3000
bravo galateja, odlicno pitanje.

emocionalni:
muskarci 30%
zene 70%

seksualni:
muskarci 70%
zene 30%
By SUNNY B
emocionalno:

muskarci - 0%
zene- 100%

sexualni:

muskarci - 20% (zavisi da li sam u datom momentu u vezi i koliko sam pijana)
zene- 80%

ah, da, moram da naglasim da ja nisam bisexualna ali sam nasla za shodno da i ja odgovorim...
By Paris
emocionalno :love:

m-1% (sorry guys)
f- 99%

sexualno :fuck:

m-30%
f-70%
Korisnikov avatar
By Sutekh
Emocionalno:

zhene: 10 %
mushkarci: 90%

Seksualno:
mushkarci: 95 %
zhene: 5 %

:sladoled:
Korisnikov avatar
By zboO
emocionalno:

zene: 86%
mushkarci: 14%

sexualno:

zene: 69%
muskarci: 31%

:lukavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
emocionalno:

zene: 75%
mushkarci: 25%

sexualno:

zene: 25%
muskarci: 75%

P.S. Do rezlutata sam došao prostom ra?unicom..
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by electra

emocionalni:
muskarci 30%
zene 70%

seksualni:
muskarci 70%
zene 30%
Isto i kod mene. Mislim da je to najgora mogu?a kombinacija...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
emocionalni:
muskarci 2%
zene 98%

seksualni:
muskarci 10%
zene 90%
Korisnikov avatar
By Kittrie
zanimljivo pitanje i jos simpaticniji odgovori...
mada bi manje ZANIMLJIVO bilo kada bi mi TACNO mogli kategorizovati kvalitet i izmeriti kvantitet medjuljudskih, u ovom slucaju sexualnih, odnosa it.
for the sake of fun, let it be:

emocionalno ____
m: 25%
f: 75%

sexualno ____
m: 40%
f: 60%
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
emocionalni:
masculinum- 1% (ovo je samo za Dekija!)
femininum- 99%

seksualni:
femininum- 100%
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Zasto svi (tacnije svE) dozivljavate muskarce kao ne emotivne?

Meni je
emocionalno 50/50

a sexualno
muskarci 70%
zene 30%
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Sutekh
Emocionalno:

Seksualno:

Moram njega da citiram jerbo je jedini muskarac koji mi se iole svideo.A procenti su isti i kod mene.
Korisnikov avatar
By IriS
Emocionalno:

m: 50%
ž: 50%

Seksualno:

m: 90%
ž: 10%
Korisnikov avatar
By Draco
emocionalno & sexualno

M/Z trenutno <i naglasavam trenutno> nula, ravna crta, koma, kako god.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dušica
Originally posted by Sutekh
Emocionalno:

Seksualno:

Moram njega da citiram jerbo je jedini muskarac koji mi se iole svideo.A procenti su isti i kod mene.
Da ovo dolazi od nekog ko nije Dushica, bio bi ogroman kompliment, a poshto dolazi od nekoga ko poseduje neverovatno jaku spoljashnju i unutrashnju lepotu, onda mogu recji da ove rechi za mene imaju veoma jaku emotivnu vrednost. Hvala Duco :grouphug:
Korisnikov avatar
By mary
muskarci - 0%
zene - 100%

e da, ni ja nisam BI :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
a drustveno? ja pretopstavljam da bi sad Glateja rekla .. pa dodaj tako da ja uz njeno zamisljeno odobrenje dodajem :)
inace odnosi su zene+transrodne osobe: ne trans muskarci
drustveno 50-50 (vise ima veze sa politickom, umetnickom, itd. nego rodnom odredjenoscu pojedinca/ke)
emocionalno recimo 70-30 (tu racunam one muske osobe koje su mi dragi dragi dragi prijatelji i za koje gajim dublja osecanja ali ne i sexualnu zelju)
sexualno 97.5-2.5 (da me se stavi negde gde su samo ne-trans muskarci moguci sexualni objekti i da me se tu drzi dugo dugo verovatno bi se upustila u hetero sex po onom fazonu kad stave str8 ljude u zatvor pa oni ulete u homo sex)
e sad emocionalno i sexualno kombinovano 99.9%-0.1% (nikad ne reci nikad)
Korisnikov avatar
By HARP
Opet procenti...
Sveš?emo se na brojke i prora?une...
Dobro znam da je to statistika,ali ipak zavisi od osobe bez obzira na pol...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Eh, zajebancije....

Kako mislis da izvedem ovu racunicu!?

Vid' vamo i 'vako:

Ako gledam broj partnera, onda zene cine 4%, ali ako gledam procenat seksualnih odnosa, onda cine 80 - 85%. Ako sad izracunam prosecnu vrednost onda dobijem sulud prosek koji nista ne znaci 42 - 44,5%!!!

Ako gledam broj osoba u koje sam se zaljubio do besvesti, onda je to 100% zena, ali ako gledam osobe koje su me privukle i seksualno i emocionalno, onda je to 50% i za jedne i za druge.

Onda nije ukljuceno intelektualno privlacenje koje je kod mene jako bitno za emocionalnu privlacnost (izvin'te me, ali ne moze da me privuce neki glupak/ca), gde i zene i muskarci imaju jednake sanse.

Ako gledam verovatnocu da me neko privuce na prvi pogled, onda je to 10% muskaraca i 5% zena, a na drugi (tj. kad progovori), oba procenta padnu tamo negde na 0.5%.

I sta sad ja da radim sa ovom tvojom anketom kad sam se upetljao kao Sundjer Bob!?!?!?
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Njuskalo
Eh, zajebancije....

Vid' vamo i 'vako:

Ako gledam broj partnera, onda zene cine 4%, ali ako gledam procenat seksualnih odnosa, onda cine 80 - 85%. Ako sad izracunam prosecnu vrednost onda dobijem sulud prosek koji nista ne znaci 42 - 44,5%!!!

Ako gledam broj osoba u koje sam se zaljubio do besvesti, onda je to 100% zena, ali ako gledam osobe koje su me privukle i seksualno i emocionalno, onda je to 50% i za jedne i za druge.

Onda nije ukljuceno intelektualno privlacenje koje je kod mene jako bitno za emocionalnu privlacnost (izvin'te me, ali ne moze da me privuce neki glupak/ca), gde i zene i muskarci imaju jednake sanse.

Ako gledam verovatnocu da me neko privuce na prvi pogled, onda je to 10% muskaraca i 5% zena, a na drugi (tj. kad progovori), oba procenta padnu tamo negde na 0.5%.

I sta sad ja da radim sa ovom tvojom anketom kad sam se upetljao kao Sundjer Bob!?!?!?
Ala ga ti zakomplikova... Izvrsi racunicu u glavi, pronadji srednju vrednost i otkrij nam rezultat.:D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by GALATEJA
Originally posted by Njuskalo
Eh, zajebancije....

Vid' vamo i 'vako:

Ala ga ti zakomplikova... Izvrsi racunicu u glavi, pronadji srednju vrednost i otkrij nam rezultat. :D
Ahm. To zlkobono pokoravanje...

Evo odokativno:

Seksualno privlacenje:
zene: 23%
muskarci: 30%

Emocionalno privlacenje:
zene: 8%
muskarci: 3%
Korisnikov avatar
By m..
drustveno m:f = 70:30, u zg 20:80 (opet psiho trip)
emocionalno m:f = 50:50
seksualno m:f = limx(x>0):~99,9999

Bas pre neki dan sam pricala o tome sa curicom jednom, tu na sred price sam joj ljubila stomak i prepone i tako to, i onda sam pokusala da zamislim kako to radim tipu, i ono kao bljak...Mislim napasla bih se samo tako... Mislim cak ni ta kita nije toooliki problem, ali kako cu dodjavola da ljubim musko telo sa sve onom kozom i sve to uopste nije nikakav turn-on, onako, vise je kao kad moras da naseces drva ili tako nesto. Nekako, daj mi golu zenu, moze i da spava, ja cu svejedno veoma uzivati, daj mi tipa koji ce da se bakce oko mene, bicu krajnje pasivna i jos se truditi da uopste pokusam da uzivam u tome sto mi radi... Mislim imala sam ja sex sa tipovima, nego sam se uvek osecala kao da postoji ta neka barijera izmadju, kao stakleno zvono ili nesto slicno, moze on meni da digne libido i sve to, nego to nema ama bas nigde da se isprazni, pa je teska frustra... Tipovi mogu da me grle i ceshkaju i to je to...
Korisnikov avatar
By Dr. M
:fuck: sexualno:

muskarci 75%
zene 25%

:love: emocionalno:

muskarci 90%
zene 10%
Korisnikov avatar
By * NajS *
emocionalni:

muskarci 100 posto
zene 0 posto

Seksualni :

muskarci 100 posto
zene 0 posto!

:neznam:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by * NajS *
emocionalni:

muskarci 100 posto
zene 0 posto

Seksualni :

muskarci 100 posto
zene 0 posto!

:neznam:
Aj ne lazi, bilo nam je tako lepooo!
Korisnikov avatar
By reveal
EmOcIoNaLnO :love:
-------------------->

ZeNe: 100 % :love:
MuSkArCi: 00 %

SeXuAlNo: :fuck: :zastita:
---------------->

ZeNe: 99 %
MuSkArCi: 01 %

sto je najlepshe, ja se uopste ne zezam. ne mogu da se zamislim sa muskarcem u bilo kakvom emocionalnom odnosu. ON moze da mi bude: prijatelj, drugar, poznanik, brat, stric, ujak, otac, drug iz klupe, profesor.... itd. nista vise od toga.
dok zene imaju privijegiju da budu i ono ostalo. :cool:

sto se tice sexualnog odnosa... hm... stavila sam jedan posto zato sto bih mogla da upraznjavam sex sa muskarcem na nekim sasvim uvrnutim osnovama gde nisam pri svesti, silovanje iitd... znaci, sve sto nema veze sa mojom licnom zeljom koja glasi: jednostavno ne zelim, niti imam potrebu....

eto ga. simple enough.
By argentum_inf
emocionalno
m-0%
f-20%
sexualno
m-0%
f-100%:smiling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!