Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Intro:
Vidim da na forumu u poslednje vreme nice tona nekih tema o ljubavi, o nesrecnoj ljubavi, o izgubljenoj ljubavi, o neuzvracenoj ljubavi...

'Jedan zivot, jedna ljubav', procita negde grafit jedna od radnica u toliko spominjanoj A. Licno sam ovo smatrala neopisivom gluposcu zato sto sam i sama VOLELA xyz puta u zivotu. A onda me je, negde u raskoraku, objasnjenje drmnulo po sred tintare.

Tacno, jedan zivot, jedna ljubav. A kljucna rec je ZIVOT, a ne ljubav. JEDAN ZIVOT. A sta vecina nas radi? Kako ga provodi? Zaleci za necim/nekim koga nema, koga je izgubio? Proslost inhibira uzivanje u SADASNJEM trenutku. Sve sto je bilo, sto se desilo, divno je zato sto se desilo sa razlogom<koji ne moramo uvek odmah jasno da sagledamo>. Ali ne treba zbog toga da ostanemo da zivimo u tom nekom trenutku.

I dok spavamo sa nekim, mi smo sami, sami sanjamo. Mozemo da DELIMO trenutke, osecanja, misli...sta god sa tim nekim drugim, ali i dalje su to NASI trenuci, osecanja, misli...

Dakle, poenta, ljudi, volite SEBE najvise, jer je ovaj zivot jedini koji <trenutno> imamo i glupo je pustiti ga da prodje mimo nas zbog nekoga ko nije u njemu.

:kiss:

[offtopic]
Izvadite zimske stvari iz ormana, provereno ce pasti sneg zato sto sam ja postavila temu :)
[/offtopic]
Korisnikov avatar
By EYA
ajmoooo u zivot, jos mlada je noc, ajmo polako... :D
By fazza
Kako lepo recheno, svaka ti se pozlatila! :kiss:

Moracu ovo shto si napisala da chitam dok ne nauchim na pamet... :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Lepo je sve to... ali je ipak lepše deliti taj život sa nekim...
Korisnikov avatar
By waterlily
Stoji to da smo svi sami, da nema smisla traziti sigurnost u necemu drugom sem sebi, da ne treba trositi vreme na stvari ne koje se ne moze uticati, ali su, za razliku od tvojih, moje ljubavi retke, i kada i ako ih izgubim, treba jako puno vremena da mi rane zacele.

A ko govori da ne voli sebe, jaaako puno se laze. Jednostavno, stvoreni smo sa nagonima za samoodrzanjem i to je nepromenljivo.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kazem ja lepo onima shto patetishu da ce da crknu jer su ostavljeni, da nema nove ljubavi, da dizu ruke od svega..jebesh ga potroshoshe mi maramice plachuci.

PONADJI PRVO SEBE DA BI TE DRUGI PRATILI
By SUNNY B
ja tako ne mogu. i ti to znas.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ko bre najvise samog sebe da voli?! Jel' ja?
Samo da umem... ali ne, ne funkcionisem tako...
I taj JEDAN zivot nece mi toliko prolaziti u zajebavanju i cudima, koliko ce mi proci u mastanju o JUGU i jednosobnom stanu sa gomilom sveca i susenog cveca. Ne zbog sebe, niti zato sto sebe toliko volim, vec zbog deljenja, podele, upliva, voljenog uzurpatora... mmm...
By Paris
Umesto sto ovoliko kuckamo i filozofiramo o ljubavi, uvek iznova ubedjeni da smo spoznali nesto novo, mogli bi smo za promenu da pocnemo da je upraznjavamo, jer ocigledno da kad je rec o ljubavi nesto tu debelo ne funkcionise.
A ono o "samoljublju" je lepo...Prvo treba voleti sebe, pa onda..i tako dalje...vrlo je tesko izvodljivo.
Verovatno zato sto je covek tako nesavrseno stvorenje pa ima tu glupu potrebu za drugim. :whatever:
Korisnikov avatar
By Galateja
@Draco - :hail: Ovo je tako lepo receno. Teorijski je sasvim na mestu, ALI ljudi su nepopravljivi (sado)mazohisti tako da u zivotu svaka teorija gubi smisao.
Korisnikov avatar
By Tweety
Volim sebe, ali zato obozavam svog blesavog voljenog deckonju..... najbolje je voleti sebe, voleti svog deckonju i jos kada on voli vas....... :love:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma ja bre volim kad me neko voli! :trep:
Korisnikov avatar
By Zuzy
ebiga, upisite me na spisak nepopravljivih romanticara i teskih naivaca... :love:
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
Originally posted by Zuzy
ebiga, upisite me na spisak nepopravljivih romanticara i teskih naivaca... :love:
SAME HERE...:mazi:
Korisnikov avatar
By Bole
Odlicno napisano i sve bi trebalo da bude tako ali..... :B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!