Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

o Bitnosti koja cini ili ne Ljubav vrednonosnim Osecajem koji nas ceo zivot ima Objedinjavati, odnosno Ostvarivati...te bih tom prilikom pozeleo da nam se u raspravi naovu Temu pridruze svi koji imaju 1/2 smisla za humor i redovno konzumiraju strast sa svakim koga vide bar jednom.
Jer, takvo sam misljenje stekao Poznajuci Je i zaista mi je tesko palo sto nismo ostvarili bar neko Interesantno Udruzenje ...tipa mi kontrolisemo one koji pucaju na njih a oni to cine i nama...

Igre su vazne Draga Prijateljice.
Jos samo jedna Zena tvog ranga ima taj odnos sa mnom, ali niti je ikada bila blizu mene niti je ovde n aovom Forumu, a jeste u Beogradu.

Stoga bih da zapocnemo temu Zajedno, da primetimo kako ce se stvari odvijati, sta sve iz toga moze proizaci, te potom da vidimo mozemo li preuzeti Kormilo u nekim aspektima Kreacije koji mogu nastati ovim Postupkom?

LJUBAV, DOK ME U KREVETU VODE, JE MOJE IME.

Please continue...

:icequeen:
Korisnikov avatar
By The Muse
Slazhem se da su Igre zaista bitne, neizostavne chak.

Nazhalost, tema koja se dotiche Ljubavi nije bash moj fah trenutno.

Strast, potreba, instinkt, zanesenost, zaljubljenost, opchinjenost, opsednutost, zadovoljenje chula i estetskih vrednosti - to je more along the lines of my familiar ground.... Osecjanje Ljubavi je trenutno u mom zhivotu u fazi preispitivanja. Time naravno ne porichem faktor Bitnosti, nasuprot, ali se bojim da je taj sistem u mom zhivotu bio poprilichno poremecjen. Pochevshi od Ljubavi prema Sebi (pritom ne mislim na egocentrichnost niti narcizam bilo kakve vrste) pa onda i Ljubavi uopshte gledano. Ne zhelim ovim da kazhem da ne umem da Volim (mada moram priznati da mi je CHAK i to padalo na pamet u nekim momentima opshte rasejanosti) vecj smatram da sam chesto Volela pogreshno. Ne pogreshne Ljude, ali na pogreshan Nachin. Pritom verujem da sam i Sebe chesto Volela pogreshno.

Ipak, Budim se....

:zen: :zen: :zen: :zen: :zen:

Trenutno se bavim sledecjim pitanjima: Da li je krug u kome se nalazim, u kome chinim vreme, zashticjen, vatrom mojih misli i vechnim ledom moga daha? Ili cje me nocj odvesti, nezadrzhivo, u 33cji krug pakla, u kome cju postati sve ono shto ne zhelim i chega se uzhasavam? Da li cju postati vuk ukrocjeni, od sile nezadrzhive, a ne vishe divalj, gladan i slobodan? Koliko sam vecj uronila u takvo stanje, u kome se boje moje dushe vishe ne razaznaju, a jarke nijanse stapaju u sivilo? I shta je uopshte antipod tome? Da li cju morati pricji choporu ili cju mocji ostati jedna dusha, u vremenu nepromenljivom i pomerenim prostorima? Mogu li ostati nishta u nichemu i sve u svemu, poput onoga koji u svome plesu chini postojanje?

Pitam se da li sam spremna da stvaram i da nakon postojanja odrzhim, i u ponovnom rodjenju unishtim, i na taj nachin zatvorim okvir sopstvene kreacije, magichne...

Da li sam sposobna da magiju delim i nauchim da krotim ukrocjena?

Da li...

Dakle, Dragi Prijatelju, pozheli mi Dobro Jutro a onda bismo mogli i da drmnemo neshto (nudge, nudge, wink, wink) ne bih li se doista razbudila.... Nema smisla da raspravljam o bilo chemu ovako pospana...
Korisnikov avatar
By The Muse
Hocje li se ova rasprava ovako zavrshiti?

Pre nego shto je i pochela?
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
Ti sad znas sta je Vuku ciniti:) a i Mackama... Ja znam samo da cu uvesti rigorozne i drakonske mere prema svima koji su te potcenili a i onima koje sam morao slusati bez ikakvog smisla, kako mi sole pamet...moju retku i raritetnu Performansu Izraza:)

Zabranicu posete mnogim bednim fosilnim ostacima Kreacije, a mislim da smo se razumeli kako ti fosili izgledaju i koji Muzeji su spremni da ih prime;)

Usput, sta Tigrasti Pitoni jedu?
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
:komp:

Radje mi je s tobom Razgovarati na otvorenom ili pak sa ostalim Plesacima, u nekoj sobetini( Plavi Salon, zasto ne ? ! ) nego pisati. Jer, pisati tebi, meni ce biti uzivanje, kad uvidim da ti i vise nego je potrebno, shvatas da shvatanje doprinosi Prisnosti, i da ce nestati kao Nacin, bilo koji onaj oblik poznavanja - susretanja = vidjenjshtva, koji nas remeti, ako budemo bar svesni smisla prisnosti. Jer, ja i ti, mora da uradimo neke mnoge stvari, koje se u ovoj zemlji nisu desile, a trebale su.
Takve stvari ne radim niti mislim da neko moze raditi sa Partnerom. Takve stvari se rade sa Drugarom.
Swaka "Jane" koja ti se svidi naravno da je "tvoja". Ja ne tishtim odvec sebe Zeljama ka zheni. A ni prema muskarcima, odaaavno vec. Jer nema te Milosrdnosti koju sam Rad, ljubiti, a da je od Zhezhenog Zlata, Srce vecma vriskom bilo! A i treba uciti nocima, sastavljanje srca...a i treba pamtiti i Mashinu Pamcenja, obistinjavati, udarima po zidovima Velegrada! Kakve su tek sublimacije potrebne, za Prizore prilikom izlaska Zore?A saputanja, a cviljenja nad lepotom pupljenja ruzhe ili cvata Shljiva?

Swe to je meni, Nadzorom i sve to je meni, Prizorom kojem ja tezhim i nishta sem takvog Toga, ne mozhe obuzeti moju pazhnju, a ako se na koncu svode ne pol, Ta oni koji to mogu, Nek se sami Jawe. Da ih trazhim, niti vishe zelim, niti vishe hocu, niti bih trebao niti mi treba. SAMO AKO se nadjemo, bice mi drago i bicu srecniji i bicu zahvalniji. A drukcije, NE.

Shvatio sam da je ne suvishno, nego Nemoguce, moci Zheleti. I da ono shto mi zovemo Zheljom, zapravo ne postoji. Kakva Mizerija. Kad sam svojevremeno razotkrivao da Zlo ne Postoji, bio sam opusteniji. A sada, kada sam determinisao da zhelja ne postoji, mi je puno tezhe i lakshe samo to da znam Brzhe nacine za razaznavanje Rechi = Imena koja ne postoje.

Bio sam precizan u Postu - Rasprava o Bitnosti -.

Bitnost da, "zhelja" ne.

Koja vrsta mere meri Bitnost? I kako je moguce osvedociti neciju Bitnost spram datog trenutka Odluke kao takve?
:andjelak:
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
Originally posted by The Muse

Trenutno se bavim sledecjim pitanjima: Da li je krug u kome se nalazim, u kome chinim vreme, zashticjen, vatrom mojih misli i vechnim ledom moga daha? Ili cje me nocj odvesti, nezadrzhivo, u 33cji krug pakla, u kome cju postati sve ono shto ne zhelim i chega se uzhasavam? Da li cju postati vuk ukrocjeni, od sile nezadrzhive, a ne vishe divalj, gladan i slobodan? Koliko sam vecj uronila u takvo stanje, u kome se boje moje dushe vishe ne razaznaju, a jarke nijanse stapaju u sivilo? I shta je uopshte antipod tome? Da li cju morati pricji choporu ili cju mocji ostati jedna dusha, u vremenu nepromenljivom i pomerenim prostorima? Mogu li ostati nishta u nichemu i sve u svemu, poput onoga koji u svome plesu chini postojanje?

Pitam se da li sam spremna da stvaram i da nakon postojanja odrzhim, i u ponovnom rodjenju unishtim, i na taj nachin zatvorim okvir sopstvene kreacije, magichne...

Da li sam sposobna da magiju delim i nauchim da krotim ukrocjena?

Da li...

To cemo raspraviti - razumeti - definisati - "zavrshiti" - u nekom Prolazu, Setnji, ili na Caffe sessionu....bilo gde:)
Korisnikov avatar
By The Muse
Nego, htela bih da iskoristim ovu Diwnu zgodu da objavim kako tragam za Devojkom.
:gatara:

Tacnije Nimfom.

Koja je sustinski Amazonka.

Toliko Lepa da se svaki put kad je pogledam zagrcnem vazduhom u sopstvenom grkljanu.

Toliko Zivo Lepa da svojom Lepotom ne preti da postane muzejski eksponat.

Pozeljno duge crvene kose. :crveni:

:jelka:
Korisnikov avatar
By switchon1234
:crta:
Originally posted by O b o z a v a m T e !
necemo...uciti nikoga nicemu.
to je zabranjeno visim zakonima.
Uciti nekog je nemoguce ako neko nije zeljan i spreman da uci. A kada je spreman* onda (skoro) u svemu vidi nesto iz cega moze da uci.
Svi smo mi ucitelji, cak i onda kada vecina nas nije svesna toga.

Jos nisam sigurna da li je suvisno tragati za nekim kada smo svakako uvek sami i sto u vecini slucajeva ti ljudi nas udaljavaju od nas samih umesto da nas zblizavaju.
Nismo nista bolji kada imamo pored sebe nekog, a ja pokusavam da lecim/upotpunim sliku o sebi sopstvenom snagom a ne komplimentima drugih.

Pitanje koje postavljam dosta cesto jeste slika koju je M. opisala ~ slika vuka...Ubacicu ovde pesmu koju sam bas M-i pre neki dan citirala, ima nekih dobrih delova...

Bodež

Po ?uvenoj pri?i
Sa dalekog severa
Lovci na vukove
Bodež sa dve oštrice
Umo?e u svežu krv
Bal?ak pobodu u led
I ostave u snežnoj pustinji.

Gladan vuk
Oseti krv nadaleko
Pogotovu na ?istom oštrom vazduhu
Pod visokim mraznim zvezdama
I brzo pronaðe krvavu udicu.

Oblizuju?i smrznutu sukrvicu
Poreže jezi?inu
I svoju toplu krv
Lap?e s hladnog se?iva.

I ne ume da stane
Dok se ne skljoka
Nadut od sopstvene krvi.

Kad su takvi vukovi
Koji se najteže love
Kakvi li su tek ljudi
Pa i ?itavi narodi
A pogotovu naš
Koji su vlastite krvi
Ne može nadostiti
I pre ?e nestati
Nego se opsetiti
Da ?e krvav bodež
Ostati
Jedini
Spomenik
I krst
Iznad nas.

Š Matija Be?kovi?
From: Hleba i jezika
Oktoih, Podgorica 1989

M., a da nisi vec nasla to sto trazis? Sve u svemu (nista u nicemu) zelim ti 3. srecu ! :jumphug: :astral2:

:mucka:

Srazmerno duboko predmetnoj ( nesvakidashnjoj i apstraktnoj ) konfiguraciji " terena " ili Aproximaciji Odnosa spram utvrdjenih merila vrednosti/kriterijuma iste, uciti niko nikada nije znao, jer autoritet tog zvanja ne postoji van drustvenih zajednica i njihovih ustaljenih metoda. Zbog toga zaista saswim pesnicki, uzimam svoje vidjenje za tvrdnju - Ja Te Samo Podsecam, a sasvim je nevazno da li te podsecam kroza ovaj zivot ili kroza vise njih. Sasvim je nevazno kroz koju prizmu Secanja, ces me razumeti, ako je sadrzaj onoga CIME te podsecam, tachan izbor u datoj situaciji, jer to podsecanje lici samo i jedino Docaravanju Osecaja, kojim si Iskustvo ( zvano "ucenje" ) Nanovo Primio k sebi, a da pritom, ( istovremeno = istotrenutacno ) nisi imao Potrebu za onom stalnom preprekom, Zadnjom Misli.

Uzasno je sto se ljudi jos nisu U Punom Zamahu dosetili, da je nase prisustvo ovde gde smo, kako smo i zasto smo, u najnenamernijem aspektu, najpre Pozeljno jer je Lepo videti Razliku sparm sebe, ne bi li Razumevanje te Razlike, bilo pored svega, eto i Razlog za Smisao ( sam po sebi ). Jezivo je sto su trivijalne stvari, posve ne vazne kad Tone Brod, preuzele najznacajnija mesta. To je definitivan dokaz, da "Punjenje" Volje, opada sa porastom Raskrinkavanja Tajne. Stoga Raskrinkavanja, od sada treba da budu Individualna, sasvim. Ako sam sa sobom, shvatas i osecas neporecivim i nedokazivim, Osecaj Znanja, samim tim sam si prosao kroz Vatru i Vodu, Vazduhom i Zemljom, onda je Tvoje Zvanje, sasvim izlishno a i konstatacija smisla tvoje Vrednosti,kao takve. Tim pre, tvoje bitisanje jeste oduvek Svesnim, a ne tim i tim, doslo je do toga. Porices Vremenu zapreminu, i svrstavas ga u kolekciju Dimenzija:)

Znanja nisu skrivena, vec su posledica Postovanja Osecaja kojim se iskrenost ophodi s nasim bicem, i dushu nam ostvaruje svesnim prisustvom licnosti kojom se karakterisemo prema Logosu Kosmicke Asocijacije zvane Ljudska Civilizacija.

Te posledice ponovo ulaze u "Transformator" Oslushkivanja, dok jedinstveni zvuk najednom ne preuzme ceo Opus Vivendi&Opperandi nase Volje. Tada , mogli bi tako reci, Tada bicemo srecni i bez secanja na sve ove reci koje su nas, ovim postojanjem, dovele do-tle:)

Te da rezimiram,

Ako ces bilo sta smatrati Ucenjem, znaj da U, Chinjenje, Uci znaci Biti Ostvarujuci Kroza Ostvarivanje Osecaja Ostvarivanjem. Tada, ucis. I naravno, apsolutno sam, ma ko god bio tu oko tebe.

Moje Postovanje

:kasalj:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Jesam vam spomenula da sam se pre par dana farbala u neku bakrenu boju ? :wink:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Nije to moj stil da se nudim...(ili?)
Slika
I sto nuditi nesto sto je vec prihvaceno? Mnogima prija ta igra, mene umara u vecini slucajeva.
I slazem se da ono sto mi (vecina nas) zovemo ucenjem nije nista drugo nego secanje na ono sto vec znamo. Volim zivot sa svim izazovima koje nudi, i koje nisu nista drugo vec problemi-ogranicenja(zadnje misli) dok ne pocinjemo da ih menjamo u nasu korist. Svaki problem je jedan poklon.
:zvezda:
Korisnikov avatar
By O b o z a v a m T e !
Dobro...Freya, kako ti izgledas?
Mislim, ono visina, sirina, tezina, masiva... :)

Opisi sebe...
:misici:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Freya
Svaki problem je jedan poklon.
yap :yes:

kada bi to ljudi konacno shvatili... al evo, navijam za njih :jerry:
Korisnikov avatar
By switchon1234
:mjuza:
Originally posted by O b o z a v a m T e !
Dobro...Freya, kako ti izgledas?
Mislim, ono visina, sirina, tezina, masiva... :)

Opisi sebe...
:misici:
visina171-2?
sirina? :flasher:
tezina80?
masiva80*9.81?
Tipican saturnovski tip~koscat
:misici: - skrivam ih
kosa vise nije bakreno plava nego je neka plavkasta :sw:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!