Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Omega
Cao svima

R.N.R znaci rasa.nacija religija.
Zanima me vasa misljenja.
Da li vam je vazno koje R.N.R je vas decko.
Da li smatrate da tamo gde je ljubav ne postoji
pitanje R.N.R.

Meni nije tolko vazno koje R.N.R je moj decko
samo da me iskreno voli.
Korisnikov avatar
By unic0rn
shto se tiche religije - neprihvatljivo mi je psihicki da bude zaludjen religijom, ili da bude u nekoj sekti. normalno religiozan mi je ok ma koje bilo. ateisti, antiteisti i budisti imaju prednost :P

nacija - potpuno nebitno. preferiram australijance :blush:

rasa - to sad nije pitanje rasizma nego fizickih odlika koje idu uz odredjenu rasu. recimo ne volim azijate ne znam zasto. ni crnce. afrikoamerikance da. jbg :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by unic0rn
ni crnce. afrikoamerikance da. jbg :)

a gde je tu razlika?
Korisnikov avatar
By unic0rn
mislio sam na meleze... modifikovane crnce iz afrike :D

ajde de, vishe puta sam rekao da su mi fetish slovenci, evo ponovicu da ne budes pvoredjen :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ok, jedan kratki offtopic na po?etku. nekako mi rasa ne ide u korpu sa sve nacijom i religijom. jer ovo su heh recimo spiritualisti?ke kategorije, dok je rasa ?isto fizi?ka. tako se ja ne palim na azijate, ali crnac je ve? :mljac: .

anyway, potpuno mi je nebitno koje su RNR karakteristike mog potencijalnog dragog, o tome pri?am jedino iz razloga što želim da bolje upoznam osobu. naravno, ovo se prestaje u trenutku kad njegovi RNR po?inju da aktivno uti?u na moje životne sfere...
By Omega
Ja obozavam GRKE :njami: AZIJATE mesane sa bjelom rasom.
U zadnje vreme me pale palestinci i jevreji sa tamnijom kozom.
By Shoplifter
U ovoj nasoj monokulturalnoj sredini i nemam bas nekog izbora da mastam o tome koje ce mi se nacije, rase&co nuditi, osim sto sam recimo bio sa jednim deckom kome je npr. deda bio hrvat :cekam: :lol:
gwuposti.
Tek, jedino bi mi malo bio trip to za rasu, stvar navike ili sta, ali ni malo se ne palim na ne-belce. No opet, ko zna, mozda bi mi zivo iskustvo sa nekim druge rase otvorilo oci
:lukavi: :njami:
Korisnikov avatar
By tramp
evo meni decko nikako ne moze da bude neke rase a ni nacije a ni religije a joj cekaj pa ne moze da bude decko :lol:

ajde sad malo ozbiljno (ja cu da pretpostavim da ovo moze i za devojke - a kad smo kod toga a zasto nema testosteron fix samo za muske ovako nikad ne znam jel neka tema univerzalna ili samo za decke?)

meni bi samo smetalo da je ona opsednuta RNR i da mrzi ljude vezano za njihovu RNR, ja sam multinacionalna i ateista pa ne znam sta bi to bilo druga NR ... valjda bilo koja religija i sve nacije koje nisu bas moj mix ... sto bi me dovelo u situaciju da imam jako suzen izbor a ja bas nesto volim sex :andjelak:

posto planiram da imam decu bilo bi mi bitno da se zivotna saputnica slozi da se ta deca nece odgajati ni u jednoj religiji mada mogu biti izlozeni mnogima
Korisnikov avatar
By Draco
Ma gde mi je vazno... Sto se religije tice, bitno je samo da ne bude agresivan vernik tj. da mi ne natura tu svoju veru i da ne pokusava da me konvertuje u istu...

Sto se rase tice, tu sam vec malo manje tolerantna; samo belkinje dolaze u obzir... Jednostavno, ostalo me ne lozi ni malo...

A nacija... Pa, ako ispunjava dva prethodna uslova, onda mi je sasvim svejedno... Uglavnom neke nacije ne volim bas zbog zatucanosti po pitanju religije.. Da, znam da generalizujem... Dobro, ne bih mogla da budem ni sa nekim kretenom koji se prima kako je superiorniji u odnosu na mene na osnovu rase... Ali, to je vec pitanje plitkosti ljudskog mozga...

A sto bi mi to uopste smetalo? Ima mnooogo bitnijih osobina koje trazim u partneru.. Evo, cak mi je od svega toga bitnije i na kojoj strani kreveta spava <sto je krajnje nebitno i stvar dogovora>....

:opacupa: :peace:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
RNR znachi Rock'N'Roll ne ovo fasisticko sranje!!!
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
RASA

Kao prvo ljudske rase NE POSTOJE. Da bi populacije iste vrste bile grupisane u odredjene rase, podvrste, varijetete izmedju tih populacija mora da postoji odredjeni stepen genetichke varijabilnosti, odnosno varijabilnost izmedju populacija mora da bude veca od varijabilnosti u samoj populaciji. To shto neko ima vishe melanina ili epimacijum na ochima ne znachi da pripada drugoj rasi. Ili da prevedem belci se medjusobno mnogo vishe razlikuju nego crnci i belci.

NACIONALNOST

Josh jedna besmislena podela ljudi. Apsolutno mi je svejedno koje je nacionalnosti moj dechko

RELIGIJA

Ja sam ateista a dechko mi je vernik. I vrlo chesto se posvadjamo na temu religije, evolucije, kreacionizma. Ali to su slatke svadje. Sve dok neko ne pokusha da mi nametne svoje misljenje meni to nije problem
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by tramp
ja cu da pretpostavim da ovo moze i za devojke -
Ma naravno da jeste... Uvek ih miniramo. :lol:

religija- ne bih tolerisala samo satanisticke, gnosticke i pseudohinduisticke sekte, mada to ne spada u domen pojma "zvanicna religija", tako da... samo napred. Vazno je da se veroispovesti i mera u kojoj je ona druga strana oseca i prihvata ispostuju, oko toga se valjda svi slazemo...
nacionalnost- apsolutno svejedno, zaista. to je, kao i drugo r , i n, pitanje identiteta o kome ne treba diskutovati
rasa- iskljucivo evropeidna, iz ko-zna-kog razloga... Ne vidim sebe sa azijatkinjama i crnkinjama (postoji li zvanican naziv za negroidne osobe z-pola?)
Korisnikov avatar
By djo
nije mi bitno koje je moj de?ko RNR, samo je bitno da ima iste stavove kao i ja po pitanju RNR
što u mom slu?aje jeste slu?aj :D
Korisnikov avatar
By Val
Ne, nije mi bitno ni odakle je, ni kakva je boja koze. Ja kao ateista jedino ne podrzavam one okorele vernike i nacionaliste. Ostalo je OK:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Draco
Sto se rase tice, tu sam vec malo manje tolerantna; samo belkinje dolaze u obzir... Jednostavno, ostalo me ne lozi ni malo...
:up:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Rasa - pa nisam nešto otkinuo na crnce, ili možda nisam natr?ao na pravog primerka. Asian ok. Mediteranci, Grci +++

Nacija - ne pravim pitanje, mada dalji narodi imaju prednost (Uzbeki, Letonci itd).

Religija? U principu zazirem, naro?ito od verske šizofrenije.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Omega

R.N.R znaci rasa.nacija religija.

Da li vam je vazno koje R.N.R je vas decko.
devojka....nevazno!
Korisnikov avatar
By EYA
apsolutno nevazno, sem da i njoj/njemu isto bude nevazno !
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je bitno da mu je maternji jezik srpski.

Nije da sam lud bez osobina tog mog naroda olicenih u svom partneru, ALI...sto je muka kada treba da se posvadjas na nematernjem jeziku. Uh.

Mazenje je divno, moze, izvodljivo. Ali nemogucnost koriscenja psovki a da on razume, e, to ubija!

I vazno mi je to RNR. Imam svoje simaticuse i antisimpaticuse.
Korisnikov avatar
By m..
Rasa - svejedno. (Mada mi Aboridzinke, recimo, nisu prenajsexy, ali ta razgranicenja zu vise na individualnom nego na rasnom nivou, inace mi je sasvim svejedno, obozavam azijatkinje...)

Nacija - pozeljno je da se nacionalno ne izjasnjava.

Religija - nereligiozna, veoma umereno religiozna (ok mi je da farba jaja i tako to, ali da ne indoktrinira i ne raspravlja o tome samnom, mada je veoma pozeljno da bude ateista...)

Politicko opredelenje - veoma bitno, bitno mi je da je politicki svesno bice i da favorizuje liberalnu levicu ili eventualno liberalni centar (a da stremi ulevo)...

Anyway, karakteristike koje su mi bitne se pre mogu pripisati individui kao takvoj, nego naciji, rasi, cemu god (bilo kakavom kolektivu, uostalom). Bitno mi je i da osoba ne posmatra stvari iz pozicije pripadnosti nekoj naciji/kolektivu etc, tj kroz prizmu stereotipa/predrasuda koju ta nacija/kolektiv/klasa/sta god (uglavnom) gaji prema ostatku sveta i sopstvenom drustvu an general... (nadam se da je ovo dovoljno jasno)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!