Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Fox381
Sta mislite, koliko je tacna konstatacija da je od dva brata blizanca, jedan obavezno gay??!
Korisnikov avatar
By unic0rn
a kad su brat i sestra? :)

mislim gluposti :)

ne znam ni kako se 'postaje' gay tako da ne mozemo da pricamo ovakve stvari :auto:
Korisnikov avatar
By spark
ne znam koliko je tacna ta konstatacija, ali po meni je cista steta da jedan brat bude gay a drugi ne... bolje da su obojica gay pa da padne jedna lepa trojcica :mljac: :mljac: :mljac: :grouphug:

inace, fox, avatar ti je do jaja! :bale:
Korisnikov avatar
By avalon
Ma srce, posle votkice i jedan momak moze da ti se "umnozi" tako da jebes trojku kada mozes da imas orgije :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by avalon
Ma srce, posle votkice i jedan momak moze da ti se "umnozi" tako da jebes trojku kada mozes da imas orgije :smeh:
Ja bih rekao da posle odredkjenog broja votkica svaki str8,nije važno da li je twins postaje bisex,bar koliko ja znam iz iskustva...:)
Korisnikov avatar
By Fox381
Pa, izgleda da niko nema sta novo da mi kaze na gore navedenu konstataciju, pa cu ja dodati da sam na osnovu licnog zapazanja primetio dosta cesto da tu ima neke istine. Interesuju me tudja zapazanja.
Korisnikov avatar
By Bole
Ma to su gluposti, ko to sa sigurnoscu moze da kaze da jedan obavezno jeste.
Mada sto kaze spark bolje bi bilo da su obojica... :mljac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Gluposti... ja znam bar 3-4 parova blizanaca, i svi imaju porodice i decu.. ili su dobro maskirani ili su str8.. u svakom slu?aju, ako ?emo gledati sa genetske strane, ako su dvojaj?ani, svaki od njih ima verovatno?u (malu doduše) da bude gay... ako su jednojaj?ani, verovatno su obojica, ili nijedan...
Korisnikov avatar
By Fox381
I meni se cini da se ovakvo razmisljanje pre moze odnositi na dvojajcane.:)
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
Jao covece,ja sam upoznao decka koji je presladak i ima brata blizanca (jednojajcanog) i kamo srece da je bar jedan od njih bio gay...nisam ja te srece...duuugo sam bio zacopan u njega...
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by Fox381
Sta mislite, koliko je tacna konstatacija da je od dva brata blizanca, jedan obavezno gay??!
cudno ali istinito!!!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja znam samo jedan par blizanaca i jedan od njih jeste gay. Ali jedan par i nije gradja za statistiku :neznam:
By Omega
Ja znam jedan par gdje su oba blizanca gay.
:wink:
Korisnikov avatar
By reveal
znam 2 para blizanaca... i nijedan nije gay. ili ja znam premalo blizanaca, ili to nije tacno.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Omega
Ja znam jedan par gdje su oba blizanca gay.
:wink:
:lol:

ovo je valjda odgovor.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, ali znam dva slucaja blizanaca gde je to tacno i jos jedan gde nemam pojma (ti su sa faxa).. Moguce...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja znam blizance kojima je brat gay
(kontam ovo sigurno moze da doprinese ovom statisticarenju)
By Paris
Originally posted by Kwww
ma sad si nam mnogo olaksao :lol:

Blizanci koje ja znam nisu gay.

Ali chula sam da ih ima dosta.
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
Hmmm...mozda je jedan od tih taj lik koji mi se svidjao...Ajde sada nabrajajte...Zelim imena-prezimena...heheh...yeah,kako da ne....
Korisnikov avatar
By operativni kadar
E sad sam se setio, znam jos jedan par blizanaca i nijedan nije gay. Sto se moje statistike tice dva puta nista je nista. Crva nije ni bilo
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by ParisH.
Originally posted by Kwww
ma sad si nam mnogo olaksao :lol:
Tu sam da pomognem
:trampolina:
By Paris
A kad smo vec kod statistike ja sam primetila da je u vecini slucajeva drugo po redu dete gay (tj.mladje...a tamo gde ih je troje onda srednje) :rool:
Sta mislite?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!