Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ivorr
volio bih ako mi mozete pomoci....
vec nekoliko veceri sanjam da imam sex sa kucnim prijateljom svojih roditelja :fuckbed: .... snovi su nekada tako stvarni da se znam probuditi u pol noci i pozelim da je blizu mene..... kad ga vidim hvata me neka nelagoda i najradije bih pobjegao :skuter:

ne znam da li bi to trebao reci svome decku...
molim vas pomozite.....:(
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Prevara, a ni greh nije san ... da sam tvoj de?ko ne bi se naljutio što sanjaš drugog, jer san nije u tvojoj kontroli ... ja sam sanjao da me svakojake gluposti, ne znaci da ja to želim ...
Taj san se može nekako druk?ije protuma?iti, ne mora da znaci da želiš da se vata?iš sa njim ... šta ja znam :neznam: ..predlažem da vidiš u nekoj knjizi o snovima, šta bi moglo zna?iti :)
A opet i da želiš da se jebeš sa njim, verovatno je str8, pa kako ljudi kažu... in your dreams :P
Korisnikov avatar
By ivorr
A opet i da želiš da se jebeš sa njim, verovatno je str8, pa kako ljudi kažu... in your dreams :P [/quote]

taj decko je par godina stariji od mene i savki put kad dodje kod nas ni ja sam ne znam sto je.... nije ozenjen i koliko znam nema nikoga... a kad dodje onda se uvijek zaj.... samnom kako ce me voditi kuci da me nauci pameti ili cisto da budem s njim preko noci kad mu je zima ili svaka druga rijec mu je jebo te ja kad vec nisam.... ni sam ne znam da li su snovi plod toga ili.... decko je stvarno dobar al ne znam sto da radim....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ivorr
A opet i da želiš da se jebeš sa njim, verovatno je str8, pa kako ljudi kažu... in your dreams :P

taj decko je par godina stariji od mene i savki put kad dodje kod nas ni ja sam ne znam sto je.... nije ozenjen i koliko znam nema nikoga... a kad dodje onda se uvijek zaj.... samnom kako ce me voditi kuci da me nauci pameti ili cisto da budem s njim preko noci kad mu je zima ili svaka druga rijec mu je jebo te ja kad vec nisam.... ni sam ne znam da li su snovi plod toga ili.... decko je stvarno dobar al ne znam sto da radim.... [/quote]

Eh ... sada to zavisi koliko ti radi gaydar ... ako imas decka, mani se njega .. uzivaj u svom decku ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by goranD
predlažem da vidiš u nekoj knjizi o snovima, šta bi moglo zna?iti :)
:smeh: pa jesi li ti...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ajde de ne drami :) )

Ja sam svom ispricao kad sam ga skoro par put prevario u snu, doduse protiv svoje volje ali ipak jesam, i fino smo se ismejali.

Iako si sa nekim uvek moze da ti zapadne za oko neko na ulici ili u blizoj okolini i nishta za to :)

Opusteno, pa nemamo mi 'mod' da se prebacis da usko gledas i mislis samo na svog decka.

A ti sam znas da li je to puka mastarija ili nesto skripi sa njim pa pribegavas drugim jelte solucijama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!