Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Svi znamo shta otprilike znachi rechenica zhelim da budemo samo prijatelji ...

Ali da li zaista to i mislite kada je izgovorite, ili je to samo nachin da nekog 'odjebete'?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad to kazem to i mislim, no ljudi to shvate kao odjebavanje i odu.
Kad nekoga ne zelim to isto tako otvoreno kazem.... :ccn:
Korisnikov avatar
By Rei
Da pa onda mozhe pod pitanje kako shvatate ovu rechenicu ? :)
Korisnikov avatar
By Savitar
pa, i prijateljstvo "ima dva kraja" jasno se vidi iz nechijih postupaka da li zeli da ti bude prijatelj ili mu je fora za odjebavanje... dodushe, tek nakon nekog vremena, al bolje i tako.
By fazza
Nikada nikome nisam rekao "zelim da budemo samo prijatelji"
zato shto ochekujem od drugih da skapiraju neke stvari i sami
procene kako stoje stvari.

Ja to shvatam kao izgovor da odjebesh nekoga na lep nachin...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn
Kad to kazem to i mislim, no ljudi to shvate kao odjebavanje i odu.
Kad nekoga ne zelim to isto tako otvoreno kazem.... :ccn:
Slazhem se sa ovim, isto tako kada kazhem da zhelim prijateljstvo - zhelim prijateljstvo, a kada zhelim nekog da odjebem ja mu to otvoreno ne kazhem, iliti pochnem da ga ignorishem... :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by REI

Ali da li zaista to i mislite kada je izgovorite, ili je to samo nachin da nekog 'odjebete'?
E ja to nisam nikada izgovorila u smislu "odjebi". Ako hocu da me neko ostavi na miru, kazem to! A ako zaista zelim neku osobu za prijatelja, dam joj to do znanja.
Na zalost ima suvise nesposobnih i neiskrenih osoba. Prema tome, ako tebi neko kaze "zelim da budemo prijatelji" (a ti mu dao do znanja, da zelis vise), odjebi ti njega. :hekla:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by REI

Kako kad...
By Бреее!!!
Ako nekome kazem da zelim da budemo prijatelji, a to retko govorim jer ocekujem da se to dogodi, onda to stvarno i mislim i time pokazujem da mi je stalo do te osobe ! :yes: :lol: :friends:

Ako mi se neko ne dopada, precutim prijateljstvo i jasno izrazavanje (ne)dopadanja ili svoj stav saopstim sledecim recima: Mislim da medju nama ne moze biti nista ! :D

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by bigirl
Originally posted by REI

Kako kad...
:up: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
well, kada nekog iscooliram s tom rechenicom postane mu jasno poput neke javne tajne, a kada to kazem osobi kada zaista mislim, well onda mi je ta osoba drugarchina bwe
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by REI

ovo drugo. :roll:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Cesto to govorim jer mislim da je to najbolji nacin da odjebem nekog smora....
Korisnikov avatar
By Rei
Naj jednostavniji nachin definitivno jeste...
Ja ipak ne volim da lazhem...
Korisnikov avatar
By marvuk
Moram priznati da mi se u zadnje vreme ovako nešto dogadja - da mi devojka kaže da možemo biti samo prijatelji. Neke devojke to zaista i misle ali neke se ?ak i ne trude i da minimum takvog kontakta održe. Tako da nas ima raznih.

:friends:
Korisnikov avatar
By HARP
Možda je to na?in da se prave da su fini.Ko zna šta im se mota po glavi.

Nikad ne veruj nikome!
Korisnikov avatar
By mirth
Ma... cesto se tripujem da to i mislim kada to kazem, ali to je uglavnom samo podsvesno zavarivanje sopstvene savesti.... :iskusenje:

Posle se uglavnom jako brzo pogubim s tim ljudima.... :zeva:

:neznam:
Korisnikov avatar
By KiWi
zavisi od osobe kojoj govorim. Naj?eš?e to zaista i mislim, ali ne uvek
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Well, ja obi?no i mislim tako, ali mislim da ljudi to naj?eš?e govore u smislu "Skini mi se s kurca, bre!"
Kako mi je to apsolutno jasno, u po?etku se trudim da verujem u tu laž i da joj se prilagodim, no ubrzo shvatim da ne mogu da se prilagodim i povu?em se. :)
By Shoplifter
uffff, argh, ijaoj, ouch. Ja uopste ne umem da se postavim u takvim situacijama, sto znaci da sam uvek strasno "fin" i uvek sam u fazonu cujemo se vidimo se, dakle ostanimo prijatelji bla bla truc sta vec, sto je naravno lose, jer mi se izgleda uporedo razvio i jako dobar glumacki dar :kesa:
ta finoca moze bas biti navlaka za drugu osobu, ali opet kapiram, da treba sve shvatati sa rezervom, nedajBoze ako nekog vidis prvi put, valjda se zna sta su to fraze i cemu sluze. Me mysalf and I smo imali toliko takvih situacija od strane drugih ljudi, da normalno nekako sad ocekujem da ja mogu da opletem gradom i pocnem da se svetim pricicom "ma da, da, budimo prijatelji" :smeh:
khm, ovaj mala shalica, mislim da je to lose i moracu da malo naucim te social skills i te stvaaaari.
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene zavisi sta je bilo pre toga. Kakva je veza bilau pitanju.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By spark
ne odjebavam na ovaj nacin... zapravo, ne odjebavam u opste, kazem u oci sta imam i zasto vise ne zelim da se druzim sa nekim... ili da ne budem u vezi sa nekim... ili o kakvom god odnosu se radilo...

u svakom slucaju mislim da je ignorisanje poziva, u2u poruka, izbegavanje price, ili prica o tome kako zelite da ostanete prijatelji, a u stvari ne mislite tako, krajnje jadna i mizerna...

prosto ne mogu da verujem da je ljudima kao neprijatno da kazu sta misle, nego te ignorisu ili pricaju gluposti... kako ljudi mogu da budu toliko nevaspitani i prosti... kao, neprijatno mi je da ti kazem da ne zelim da se druzim sa tobom, ali mi nije neprijatno i nije mi nekulturno da te danima i danima kuliram ili da ti kazem kako zelim da budemo prijatelji, a u stvari zelim da te nikad vise ne vidim...
Korisnikov avatar
By bambola
Ja sam uglavnom tako odjebavala ljude,pogotovo one krace veze...Sad sam starija,zrelija pa mi nije problem da kad hocu da raskinem kazem-taka i taka stvar dovidjenja...
Korisnikov avatar
By Bole
Pa sada sve zavisi kako kada. :roll:
Imao sam par slucajeva kada sam stvarno zeleo neke osobe samo za prijatelja. :sesir:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Iako mislim da je to prijateljstvo zesce moguce, retko kada to kazem.
Ali uglavnom proistekne neko prijateljstvo iz svega toga...

Cast izuzecima.
Korisnikov avatar
By olgic
Pa par puta sam rekla da mozemo biti prijatelji da bi se resila nekog,mada mi se cesce desava da stvarno zelim da budem samo prijatelj sa nekim
Korisnikov avatar
By Tweety
mnogo puta mi se desilo da kazem da zelim samo prijateljstvo, jer je to definitivno najbezbolniji nacin nekoga otkaciti... :elektro:
By Бреее!!!
Originally posted by REI
Naj jednostavniji nachin definitivno jeste...
Ja ipak ne volim da lazhem...
bas tako ... :serlok: :bundeva: :cvece:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by mirth
Ma... cesto se tripujem da to i mislim kada to kazem, ali to je uglavnom samo podsvesno zavarivanje sopstvene savesti.... :iskusenje:

Posle se uglavnom jako brzo pogubim s tim ljudima.... :zeva:

:neznam:
:up:

Nemam sta da dodam. :yes:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja odmah na po?etku se izjasnim i kažem nekome da mi je dobar prijatelj i da mi prija njegovo društvo,ali to tako upakujem da dam do znanja da ne o?ekuje ništa više.
Uvek upali.Ako je neko napadan i nije razumeo moju poruku jednostavno nestanem,udaljim se...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!