Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

sta je za vas veza, kako je definišete? Ukladjen odno izmedju dve osobe, ispunjen emocijama i seksom ofc :)

kada ulazite, sa kime? Sa osobom stabilnog mentalnog sklopa koji se podudara mome :) Onog trenutka kada shvatim da ne mgu da provedem dan bez iste :)

kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta? Onog trenutka kada me poljubi i guess. Ne mislim na zvalavljenje po klubovima, ne dopustam to sebi :)

zašto ulazite u vezu? Zato sto je zasluzujem :) Salim se, zelim neku osobu pored sebe koja ce mi pruziti ljubav, kao i ja njemu :)

šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze? Privlacnost.

da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju? Yup. Dva puta. Jednom pre 5 godina, i trenutno sada :)

da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno? Da.

da li ste nekome beskrajno verovali? Well, yes. Pa je to bilo izigrano, ucte na tudjim grekama :)

da li ste slepo voleli? Dap.

da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a? Zavisi ko. Trenutno ne :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748033#p2748033]Madonna napisao:[/url]ima previše sličnih tema, ovo je praktično opet nekakvo mlaćenje prazne slame, ali kada bi ovi novi forumaši (njih 7i po) išlo i kopalo po tim učmalim temam da odgovaraju... ima tamo dobrih postova, vrv bih i citirao nešto da me ne mrzi, ali za sada neka bude ovako:

sta je za vas veza, kako je definišete?
kada ulazite, sa kime?
kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
zašto ulazite u vezu?
šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
da li ste nekome beskrajno verovali?
da li ste slepo voleli?
da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?

i šta god da vam još padne na pamet u vezi veze vi razvezite ako vam se veze a da ne bude totalno bezveze :blabla:
Slika

:D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748033#p2748033]Madonna napisao:[/url]da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
verovala bih joj ako bi ona meni verovala da joj ne bih polomila kičmu kad čujem za to*
jbg ako su već potrebe u pitanju mogu i ja da ne potiskujem svoje psihopatske potrebe pa aj da se nađemo na uzajamnom razumevanju kad smo svi tako jako moralni :sekasablic:
*pod uslovom da i ja volim jel inače me zabole i koga voli i sa kim se jebe

na većinu ostalih pitanja ne znam više ni sama odgovore a i nešto nemam ni potrebu da mislim o tome i da ih tražim. najverovatnije mi je glavni uslov za ozbiljnu vezu što bi ceca rekla da me ludački privlači pa onda sve ostalo lagano može da ide tim istim ludačkim tokom dok mi ne prestane biti zanimljivo ili se ne završi nekim ubistvom/ima ili psihijatrijom/zatvorom ili bar da ispadne kurva. to su sve okej završeci samo da se ne raziđemo na lep način jebem ti onda i tu vezu i ljubav i sve za šta koji kurac tad bih pukla :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Veza zeza kod Kineza zato što nam treba mentalna proteza! TEST!

Slika
mislim da je ljubav najjaca onda kada pocnete da verujete osobi. (*)
bez poverenja ne moze daleko da se stigne.

a ja sam u fazonu: kakva je to ljubav koja ti ne daje snage da izdrzis SVE
ili bar, ako nista drugo, da crknes zbog nekog
:ozbiljan:

[(*) kazem potpuno nevezano od sexa sa strane..
u redu je da nekom ne odgovara odredjeni model.
naravno nije u redu da misle da je njihov model jedini ispravan.]
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Trenutno sam u monogamnoj vezi i mislim da će ta veza potrajati. :hug:
Seks je savršen i na daljinu! :kiss:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766701#p2766701]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748033#p2748033]Madonna napisao:[/url]da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
samo da se ne raziđemo na lep način jebem ti onda i tu vezu i ljubav i sve za šta koji kurac tad bih pukla :ozbiljan:

zašto?

ako nema drame na kraju onda nije bila ljubav or smtg :nerd: ?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
izgubila bi mi se zanimljivost iz cele priče
filmove i knjige kad čitam ako je kraj glup smori me sve unazad a kamoli što bi ovo

ne mora nužno drama ali ni želim ti sve najbolje možemo ostati u kontaktu biti prijatelji ko da ništa nije bilo ili što je bilo bilo je ti si meni super kao osoba i dalje itd.

prvo što bih pomislila onda je da se ta ljubav završila mnogo pre nego što je došlo do raskida tako da bi me to prvo iznerviralo što nije raščišćeno odmah tada. a drugo nikad ne bih mogla da budem prijatelj/drug nekome koga sam volela na taj način i ta osoba bi već unapred to dobro znala tako da bi me onda i to iznerviralo što se iz bilo kog razloga (žalost/ kultura/ da ispadne fer) postavlja kao da me ne poznaje posle svega. jebote fazon npr. volimo se ludo dve-tri godine i onda da dođe i da mi to kaže odjednom a do tad sve normalno? pa ili se folirala već neko vreme ili se folira tad u vezi razloga raskida a to je prvo što svakome koga samo i upoznam stavim do znanja da ne podnosim. što dovodi do trećeg da ne verujem da ljubav može da prestane sama od sebe već da uvek postoji neki razlog tako da se onda to opet nadovezuje na prvo i tako u neprestani krug nerviranja :drama:

neka lepo kaže šta je napravila ili šta sam napravila pa makar se i poubijale (iako bi se najverovatnije jednostavno završilo sa dve tri reči i prekidom svakog kontakta nadalje)
nego tako nešto fino da odglumi čisto eto da sve ispadne okej ju tačno ne znam kako bih odreagovala

dakle ukratko prva rečenica i zato što bi mi od toga pukao film htela ja to ili ne
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766970#p2766970]EnMademoiselle napisao:[/url]izgubila bi mi se zanimljivost iz cele priče
filmove i knjige kad čitam ako je kraj glup smori me sve unazad a kamoli što bi ovo

ne mora nužno drama ali ni želim ti sve najbolje možemo ostati u kontaktu biti prijatelji ko da ništa nije bilo ili što je bilo bilo je ti si meni super kao osoba i dalje itd.

prvo što bih pomislila onda je da se ta ljubav završila mnogo pre nego što je došlo do raskida tako da bi me to prvo iznerviralo što nije raščišćeno odmah tada. a drugo nikad ne bih mogla da budem prijatelj/drug nekome koga sam volela na taj način i ta osoba bi već unapred to dobro znala tako da bi me onda i to iznerviralo što se iz bilo kog razloga (žalost/ kultura/ da ispadne fer) postavlja kao da me ne poznaje posle svega. jebote fazon npr. volimo se ludo dve-tri godine i onda da dođe i da mi to kaže odjednom a do tad sve normalno? pa ili se folirala već neko vreme ili se folira tad u vezi razloga raskida a to je prvo što svakome koga samo i upoznam stavim do znanja da ne podnosim. što dovodi do trećeg da ne verujem da ljubav može da prestane sama od sebe već da uvek postoji neki razlog tako da se onda to opet nadovezuje na prvo i tako u neprestani krug nerviranja :drama:

neka lepo kaže šta je napravila ili šta sam napravila pa makar se i poubijale (iako bi se najverovatnije jednostavno završilo sa dve tri reči i prekidom svakog kontakta nadalje)
nego tako nešto fino da odglumi čisto eto da sve ispadne okej ju tačno ne znam kako bih odreagovala

dakle ukratko prva rečenica i zato što bi mi od toga pukao film htela ja to ili ne
Slažem se inače, ali mislim da si malo otišla u neko borderline razmišljanje o tome folira se / iskrena je. Msm, ne daješ osobi u takvoj situaciji a way out, jer odluka o tome da li ćeš da raskineš sa nekim nije trenutna, nego proces. A nije mi fer taj proces odluke nazvati foliranjem - nekome prosto treba vremena da isprocesuira i skonta šta želi, šta mu/joj smeta itd.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766985#p2766985]ZlatnaPtica napisao:[/url]Msm, ne daješ osobi u takvoj situaciji a way out, jer odluka o tome da li ćeš da raskineš sa nekim nije trenutna, nego proces. A nije mi fer taj proces odluke nazvati foliranjem - nekome prosto treba vremena da isprocesuira i skonta šta želi, šta mu/joj smeta itd.
sve to stoji i sve je to okej mrzelo me da pišem o tome jer ovo sve što sam napisala se odnosi na to kako će se osoba postaviti tokom tog procesa tj. tačnije kad skonta da joj sa mnom nešto ne odgovara (pogotovo ako već traži nešto drugo jel) ili na samom kraju/raskidu

npr. ako dođe i kaže e ne odgovara mi više sa tobom iz tog i tog razloga upoznala sam nekog drugog sviđa mi se želim da pokušam sa tom osobom ja bih rekla okej sve kul ćao zdravo ili i ako kaže da se razmišlja da nije sigurna i to bi mi bilo okej jer bih onda i ja mogla da kažem da li meni to odgovara ili ne odgovara i da li ja onda želim da nastavim tu vezu. pa ako se poklopi da i jednoj i drugoj to odgovara dogovorimo se lepo šta i kako nadalje ili popričamo o tome šta ne funkcioniše u našoj vezi i da li to može prvo nekako da se ispravi bez drugih osoba. u suprotnom ako jednoj ništa od toga ne odgovara lepo se raziđemo i to je to. niti ona mene zavlači niti ja nju niti same sebe. to mi je fer rešenje za obe

dakle to što ja zovem foliranje se ne odnosi na taj proces nego na to kako se neko postavi. ako sve ovo što sam navela u primeru drži u tajnosti onda se folira jebiga i onda ona meni ne daje nikakav izbor sem da tako u neznanju čekam na njenu odluku (još ako je saopšti na takav lep način koji sam navela..) posle čega mi ne bi palo na pamet uopšte da popričam o tome kao što nije ni njoj do tad a kamoli da mislim da je ispala okej i da joj dam smiren a way out
Da, to razumem.

Da ja mislim da je sve ok i onda da dodje osoba i kaze mi ja ne bi al ajd da budemo prijatelji bio bi mi sok. Da razmislja o tome ko zna koliko a da ja nemam pojma. Mada, realno ne znam kako ne bih osetila da nesto nije ok.

Ja sam mislila na situaciju gde osobe zajedno dodju do toga da veza ne funkcionise vise. Ako ne funkcionise iz razloga koji nisu ruzni, tipa lazi, prevare itd, ja licno ne vidim i nisam videla razlog da ne budemo u okej odnosu ako smo tretirali jedno drugo sa postovanjem.
By Deni5
Nisam nikada bio u vezi, u ovoj prašumi nema niko da mi se dopada a da je normalan.
Korisnikov avatar
By LeBolle
there is no one answer...

jbg, neki se uzdaju u iskustvo, neki principima ali opet sve to zavisiti od situacije i izbora odluke.
Citajuci sve ove prethodne postove jasno je da ce se stvari kad tad zakomplikovati, necemo svi isto reagovati, razmisljati ili se nostiti sa istim ili slicnim problemima i pitanjima tako da ako bih morao iznostiti neko moje licno glediste onda bi ono vec bilo zasnovano na nekim prethodnim principima koji su neki od vas vec naveli (za dugotrajnu vezu)- iskrenost, sreca, kompromis, dobra komunikacija...
maa, zajebi i ta sranja jer cak i ako se i tim vodis opet si osudjen da propadnes (na jedan ili drugi nacin)- opet sve zavisi, nista ne traje tako da uzivaj dok traje i imaj back up plan ili znaj vec na cemu si i gde planiras da zavrsis. Jedino se mozes uzdati i nadati da si ucinio dovoljno, ostalo ce se vremenom pokazati.

Love is just the state of mind, sometimes we like to project it thru others and sometimes we don't.
By Deni5
Uglavnom mi se zakače biseksualci a ja njih nešto baš i ne razumem jer pre ili kasnije počnu da lažu i ignorišu, danas jedna, sutra odjednom druga osoba. Tako deluje kao mnogo veći čovek a ispostavi se da je đubre zbog tog ignorisanja posle svega. Ako mu se ne dopadam zašto je bio sa mnom, a ako mu se dopadam zašto me ignoriše, ako je hteo samo jednom zašto je onda pitao jesam ga samo iskoristio i jel to bilo sve. Tako uglavnom rade i na kraju sam zbunjen i ništa ne razumem.
By Deni5
Ne razumem jer ja tako ne radim.

Ima veze sa orijentacijom, oni što su Bi više se plaše i to se primeti, možda je i to razlog takvog ponašanja, samo ne razumem zašto iskreno ne kažu šta bi hteli već samo zavlače.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Sto se kaze, ako nadjes istrazivanje sa odgovarajucim podacima koje podrzava to sto tvrdis, onda mozemo da pricamo.
Evo ja cu da ga izanaliziram da vidimo da li je validno.

Zajebavam naravno. Nema potrebe baratati sa podacima sada. I ja isto volim da budem bitter. Nemoj to sebi da radis.
By Deni5
Majmune hajde uradi analize, ja se uvek zapetljam, komplikovani su.

Pa pokazuju interesovanje čim se desi nešto, samo to rade na kvarno, OK je kada se javi i kaže hoćeš da se vidimo samo na jednu noć i ja ću reći hoći ili neću, mada pre neću jer me ne privlači tako. Ne mogu svake sedmice da budem sa drugim, ne prija mi to. A najgore mi je kada tako zavlače, nije u redu da se tako igraju kao da nemamo osećanja.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Deni, a koliki je tvoj uzorak biseksualaca sa kojima si imao takva iskustva? :D

Jer ti obrasci ponašanja stvarno nemaju veze s tim da li je neko gej/bi/strejt. Ghosting je masovna pojava u online dejtovanju inače, jebiga.
By Deni5
Nije neki veliki uzorak ali dovoljan za mene.

Pa ima veze jer se ispostavi da ovi imaju devojke haha, i zato su više uplašeni da ih ne provale a da ne pričam o oženjenim, tako da ima razlike u ponašanju između bi i gej. Ali to ne znači da treba nekoga da zavlače i lažu, ako ne žele više onda neka tako i kažu, ne da ignorišu, bar će ispasti veći ljudi, ovako ispadnu mali i jadni.
By Deni5
Što se čudiš, to je rezultat mog tadašnjeg raspoloženja.

A delovao je tako OK.
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Oni koji koriste etiketu "bi" kako bi rekli sebi da nisu "skroz" gej ne potpadaju pod Bi ljude.
Takvom generalizacijum vređaš prave bi ljude.
Takođe,čak i da su stvarno tvoji slučajevi bi,pravljenje generalizacija nikada nije rešenje.(To je nekako protiv čega se svaka manjina bori,zar ne?)
Surprise,isto kao što su većina ljudi na svetu govna,isto tako su i većina gej/bi/pan/aseksualci/svi ostali.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!