Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
LeDeNa_ napisao:Предивно!
Ogledalo. Večni simbol. Moćni nosilac odraza. Moćni upravljač osećanja. Prenosnik Istine. Ili prevrtljivac. Prijatelj, kolega. Neprijatelj. Oružje. Savetnik. Konsultant. Izdajnik. Donosilac mržnje.....
Ogledalo. Mesto ispovedanja. Ispovedanja greha. Ispovedanja ljubavi. Mesto za plakanje. Čuvar iluzije. Čuvar užasa. Mesto gde se lepota obožava. Mesto gde se lepota priželjkuje. Mesto gde se od lepote pravi idol. Ideal. Ili mesto gde se lepota proklinje.....
Ogledalo. Utočište. Svetilište. Svetla soba u kojoj skrivamo naše snove. Ili mračna pećina za kopanje po našim strahovima. Kurir koji donosi dobre vesti. Predznak. Ili monarh. Upravljač. Diktator. Suveren. Kralj. I kraljevstvo. Carstvo spokojstva. Ili bojno polje emocija. Raj i pakao svezani u jednoj stvari.....
Ogledalo. Alter ego. Rendgenski zraci koji vide unutar tebe.Ličnost prepuna upletenih igračaka. Opsesija.... Ogledalo. Ono živi, diše, zadržava i otpušta. Ogledalo. Uvek sudi. Nikada ne sudi. Večiti sudija. Nepristrasni, neobrazovani, nepopustljivi sudija......
Galateja napisao:Kada ja sa svojim glasićem vrisnem ima da popucaju prozori, ogledala, čaše i sve stakleno. Samo će srča da ostane. A onda ću od te srče napraviti jedno novo ogledalo.
Zoey napisao:...imala sam jednu devojku u svom zivotu, ma svaka zena samo da pozeli takvu; uvek je bila tu za mene,na onaj neuhvatljiv, nenametljiv nacin, spontan, pun topline i sigurnosti oslonca, ali nikako dosadna i predvidiva; njena sustina je bila slicna sustini mojoj; njeni nacini su bili odgovor na moje najdublje zelje i htenja, ona je bila ostvarenje svih snova, onih najlepsih! Bila je savrsena, koliko to jedno ljudsko bice moze nekom biti.
Sta se desilo? Ja sam je oterala od sebe.Ne zato sto sam htela, vec zato sto tada nisam znala drugacije.
Mislila sam da zivim zivot na nacin da se nikada ni za sta necu kajati, Prevarila sam se, ovoga mi je istinski zao.
Nadam se samo da ce u vremenu koje je pred nama svima ona uspeti da nedje neko mesto za mene, i da ce razumeti; znam da hoce, ali da li ce moci oprostiti?!
IMPACT napisao:1.Hvala IMPACTZoey napisao:...imala sam jednu devojku u svom zivotu, ma svaka zena samo da pozeli takvu; uvek je bila tu za mene,na onaj neuhvatljiv, nenametljiv nacin, spontan, pun topline i sigurnosti oslonca, ali nikako dosadna i predvidiva; njena sustina je bila slicna sustini mojoj; njeni nacini su bili odgovor na moje najdublje zelje i htenja, ona je bila ostvarenje svih snova, onih najlepsih! Bila je savrsena, koliko to jedno ljudsko bice moze nekom biti.
Sta se desilo? Ja sam je oterala od sebe.Ne zato sto sam htela, vec zato sto tada nisam znala drugacije.
Mislila sam da zivim zivot na nacin da se nikada ni za sta necu kajati, Prevarila sam se, ovoga mi je istinski zao.
Nadam se samo da ce u vremenu koje je pred nama svima ona uspeti da nedje neko mesto za mene, i da ce razumeti; znam da hoce, ali da li ce moci oprostiti?!
Већ је велика ствар да тако ствари осећаш! Можда и она од тебе очекује опроштај.
LeDeNa_ napisao:Нисам се јасно изразио. Не мислим да та девојка очекује извињење од Зое. Већ можда и она њој жели да се извини... Извињење је спона!
Samo cu odgovoriti na boldovano od IMPACTA...
Sto se tice druge recenice, da, ona ocekuje verovatno oprostaj i sta god bilo posle Zoey je uradila to sto je po meni trebala odavno.
Za sada toliko
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!