Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Fuck this shit, Im really sexually frustrated...

Upao na temu jer sam ladno prochitao koliko je GLANS bitan pa da vidim o cemu se radi :pervert:
By barni
Volim da cujem neznije glasove, valjda zato sto je moj glas grublji ali ne smetaju mi ni grublji glasovi, simpaticno mi je kada cujem ono francusko R u glasu :)

bitno mi je najvise sta taj neko govori, volim jasnocu u recenici, ne volim bas kada neko brzo prica i ne ume da stane jer ne volim prekidati ljude dok mi se obracaju pa zna nekada biti nezgodno sa takvim "glasom" :)
ne volim prenemaganje
Korisnikov avatar
By gossip
kao sto rece barni bitnije je sta taj neko govori nego sam glas :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
nije presudan ali doprinosi utisku
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je strasno bitan. Mogao bi mozda cak i reci da mi glas, intonacija, i nacin pricanja cini skoro pa 50% necijeg seksipila pri prvom upoznavanju/utisku. Ostatak tog nekog fizickog seksipila uglavnom cine pokreti tela, facijalne ekspresije, i pogled :love:

Moj partner npr ima strasno seksi glas, svaki put kad ga tako malo duze slusam pozelim da ga zaskocim :D
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Nije toliko bitan. Vidim da puno ljudi voli dubok i blago promukao glas kod muskaraca, ali meni to iskreno nije vazno.

Ne volim kada neko mnogo brzo prica da ne moze da se kontrolise i onda prica non stop.

Takodje ne volim kada neko mnogo sporo prica, kao da ga mrzi da zivi.

Volim jasan glas i akcenat, a ton glasa mi nije toliko bitan. Samo da ne bude piskav i femkast.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
rekla bih da je apsolutno nebitan, dok nije naišla ona i promenila mi mišljenje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!