Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^Ali ti nisi bila nesto narocito srecna kada si stavljala ovu temu :shrug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by maka

pridruzujem se klubu :dance:
a ja se odjavljujem. :wundy:
{valjda.}
doduse ja se i dalje "osecam" single. :shrug:

missim bre sta to uopste i znaci??
men' je uvek dobro, osim kad nije; imam ljude, razne zelje i potrebe.. i svaki odnos je specijalan i uzajaman.
ne da se bacam sad u poliamorozne price, otvorene i bla bla. ali ne osecam potrebu da promovisem sebi nit' drugima odnos koji je opet SPECIJALAN, romanticne prirode, ali takodje i prijateljstva i..'
ne znam. ja se nalazim sa raznim ljudima na raznim poljima. sa nekima kvatitativno i kvalitativno vise, sa nekima manje, ali me ne sprecava da..

missim, ako se dogodi evo , da mesecima visim sa jednom osobom koja mi se dopada na razne nacine (ali joj naglasavam da ne zelim VEZU klasicnu, jbg moram da kazem to narodski), onda visim jos vise, onda sve izrazitiji fizicki kontakt, da i emocije i sex, i idemo na svirke, vecere i na izlete i drzimo se za ruke i i vacarimo po mrakovima..
ja sam u vezi sad, je l? :nerd:

jer ako cemo po delima, desavalo se relativno slicno, niko provodjenje vremena, neka vrsta neznosti, prijateljstva, nekad emocije, vino, nekad vacarenje nekad sex i bla, pa definitivno nisam bila u vezi ( ne govorim o 1 osobi iskljucivo).

missim, kod mene je to spontano i ne na papiru.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Black Lady

^Ali ti nisi bila nesto narocito srecna kada si stavljala ovu temu :shrug:
bas sad gledam datum..
jeste bilo tad niti smrdi, niti mirise.. tad sam bila "raskinula" sa rebound girl.. a jos mi se bivsa motala po glavi, i nisam znala kako i sta.. ni napred, ni nazad..

:zev2:
Korisnikov avatar
By Hys.
^?

Ja sam izgleda potpuno izgubila smisao za humor.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

ovom prilikom , hvala svim mojim fb prijateljima koji ne zbog toga nisu obrisali.. yet :lol:

kitt, da ti posaljem zahtev za vezu? :wundy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ovom prilikom , hvala svim mojim fb prijateljima koji ne zbog toga nisu obrisali.. yet :lol:
u jbte, ti kad zaredjas tamo.. moj njuzfid trokira a ja gledam 'vako : :ribica: ili vako :cobanica:

kitt, da ti posaljem zahtev za vezu? :wundy:
no hun, pa da posle 3 sata menjamo? :lol:
bisajds, vec sam in d veza. :)
{kad vec niko nece da mi kaze je l' jesam, evo, veceras odlucujem da jesam.. bar za danas}
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

you really broke my heart.. :sigh:
don't BS me.
sad cu staviti da je komplikejdt :lol:
OH DA, i NE MENJAJ TO dok ne vidimo prsten na ruci od zene ti, zajednicku kucu od 500 kvm.,
dugine zastave po dnevnoj sobi,
16 macica i usvojeno crnche !!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
I ja se pitam zasto ja nemam zenu...svakog Bozijeg dana...Kontam zato sto ne izlazim, ne upoznajem ljude "ne trudim se"... :misli:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa dobro.. ima i takvih koji su srecni sto su single.. :kopanos:

jesi srecna ili hoces da se "potrudis" ? :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Potrudila bih se ja...al nikako da nadjem neku koja bi me naterala da se potrudim...

Kakve veze ima latinski? :glupa:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
potrazi u temi najsmesniji postovi unicornovu interpretaciju muvanja kod lezbejki i kod pedera :eureka:
Korisnikov avatar
By acid drop
zašto? zato što sam probirljiva. a kad nađem neku kojoj bih dala src, ona neće da ga uzNe.
i tako ja nikad neću jebati. :balerina:
Korisnikov avatar
By Azdaja
u poslednje vreme, potrudim se da ih Poteram od sebe pre nego sto se bilo sta desi... :awesome: :samozivazivuljka:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
s jedne strane jer ne nailazim na osobe koje mi odgovaraju toliko da bih bila u vezi sa njima

a sa druge kad naiđem na neku okej osobu onda pomislim da bih je sjebala nekako kad bih bila u vezi pa batalim želju za vezom i postanemo prijatelji jer prijatelje ne sjebavam :lol:

a i variram haos. tipa danas mi se izlazi opija flertuje ljubi sa kim mi dođe sutra mi se miruje izležava šeta sa jednom osobom prekosutra mi ne treba niko prija mi samoća spava mi se samo i tako u krug neodređenim redosledom pa mi je jadno da se prema nekome tako ponašam kako mi dođe.

kontam jedinu funkcionalnu vezu bih mogla da imam sa istom takvom osobom ali ni jedna od njih još uvek nije uspela da pobegne iz psihijatrije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!