Gluposti si sad napisao. Nisam rekao da su zli, niti nesposobni, prevrtljivi, neverni, ne znam odakle ti izvlacis te stvari. Ne donosim zakljucke, razmisljam o ponasanjima, pricam o necemu sto sam iskusio ili video, bez neke osude.
Tvoj domet je aktivizam. Od toga ne mrdas niti mislim da ces postici vise, tako da i ne ocekujem da razumes. Ti imas postulate kojih se drzis, i ne gledas ni levo ni desno, pa zato i ne shvatas kada neko diskutuje. To da li je neko gej ili ne, ne znaci da ne poseduje pregrst drugih osobina koje se mogu posmatrati i diskutovati. Moze se pricati i o "Profesorki klavira" koja je zelela da kontrolise kako neko nju da kontrolise, a van toga je imala izvesne patoloske elemente. Kada sam pricao o pasivnim muskarcima, pricao sam o submisivnim, i nekim aspektima ponasanja koje sam primetio, a koji nisu pravilo. Ti si izvrnuo sve to u svoju "korist".
Malogradjanstina je kada neko prihvati novi trend (ovde pricam o filmovima) i pljuje po svemu sto nije taj trend. To sto Dzelajza misli da je Bergman smor (ti svakako mislis uvek kao ona), ili sto ti mislis da on nije vredan, mene ne interesuje. Meni se dopada, a posto nisam strucnjak, ne mogu da pricam o vrednosti.
Pohvalno mi je to sto si rekao o mom pisanju. I ne zelim da ti bude podnosljivo.