Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DirrtyI dalje mislim potpuno isto.
1. Stranac!
2. Stariji od mene 10+ godina
3. Visok 180+
4. Umereno razvijen i maljav
5. Poprilicno obdaren (a da pritom zna zanat!)
6. Izdrzljiv!
7. Tamno smedj/crn
8. Duhovit i opusten, nikako ljubomoran!
9. Solidno do jako dobro situiran
Originally posted by VespertineShto sam bio skroman....
da ima neshto u glavi, da nije kvazimodo i da je iskren
EDIT: najbitnije propustih - veran
Popeye napisao:nisi ni prvi ni zadnji koji je krenuo s te pozicije a dosao do slijepog obozavanja.Pigmalion momenti?
Popeye napisao: @galateja: meni se cini da hans govori o speedyju.
Popeye napisao:Svakako, evo nečega da te ohrabri.Hans napisao: Pigmalion momenti?nekoć. sad mi se ni to vise ne da.
Popeye napisao:za nekoga s razvijenim sposobnostima manipulacija znalo je biti zabavno zaklete mrzitelje ekspresno pretvarati u odusevljene podrzavatelje. uvijek me je zanimalo koliko su cvrsta necija uvjerenja, a pokazalo se da kod mnogih uopce nisu.Ma dobar si dečko, ali...
al sam eto i ja malo odrastao, pa mi je postalo dosadno baviti se s takvim ljudima. ali rezultati su ostali, vecinom na njihovu korist.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!