Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By foolish
upravo skontah da nikad nisam bio u vezi sa nekim starijim od mene. ili moje godiste ili 1 do 2 godine mladji.
gornja granica mi je 25 god.
By Swanheart
a ja upravo skontah da nikad nisam bila sa nekim ko ima manje od 24 godine :iskolacen:
a gornja granica huh e ne mogu da definisem gornju granicu pa nema sanse... :misli: za sada je valjda do 40 godina :nerd:

:nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Ako jedno može da čuje onaj Mosquito zvuk a drugo ne može, onda je razlika u godinama prevelika. :andjela:
Korisnikov avatar
By geeky_dork
pa da,do 25 mi je idealno(valjda se do 25. cuje mosquito zvuk),a donja 18-19.
+2,-4:saint2:
Korisnikov avatar
By Hton
vazno je samo da donja granica nije suvise niska, ostalo je ok...:D
Korisnikov avatar
By Winter
:hmm: nemam ništa zajedničko sa nekim ko je mlađi ili stariji od mene 5 i više godina,osim te jel' eventualne sličnosti da nas obe privlače žene,a to (meni) ipak nije dovoljan razlog za ulazak u bilo kakve ozbiljnije odnose :sudija:
Korisnikov avatar
By Hton
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno...a kamoli da to trazim u ljubavi-pa umro bi usamljen:D
Potrebno je razumevanje!
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Hton
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Prijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
Korisnikov avatar
By faksa101
imam 39 god.i do sada sam isticao da ne zelim da spavam niti imam vezu sa mladjima od 20 god,mada su me mnogi kontaktirali mladji od 20g. to sam odbijao ipak volim zrelije stabilniji su
By J...
3 godine mladja ili 3 godine starija osoba od mene je za mene idealna razlika. Takva su mi i iskustva. A to mislim prvenstveno za nesto ozbiljnije.

Moramo da imamo zajednicke generacijske teme...
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Winter
Originally posted by Hton
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Prijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....
Pa da, jesu-zato ih i poredim.Da bi sa nekim bio pravi prijatelj mora da prodje vise kriterijuma nego neko sa kojim cu biti mesec dana u vezi... Tako da kada mi godine nisu nikakvo merilo kod prijateljstva,jos manje su kod nekoga sa kim cu biti u vezi.
Korisnikov avatar
By d` Winter
Svi imaju neke kriterijume, drugima cudne ili ne. Moji su godine i visina, za koje je odstupanje do +- 3 god/cm. Znam, smesno.

:skuter:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Budala je budala i sa 40 a kad je neko bistar i ume da bude vredan, istrajan, promishljen, i sa 19 je mudar. E tako sam ja 9 godina starija od zene mi ali nisam neshto 9 pametnija. Mozda malo iskusnija za neke gluposti ali niiikako za ozbiljne prave stvari. Godine su nebitne dok se mozgovi slazu.
Korisnikov avatar
By North
nikako ne mladji od mene i ne mnogo stariji (21-28)
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by d` Winter
+- 3 god/cm.
Nije mi bas najjasnije ovo CM na sta se odnosi - visinu,duzinu...:D
Korisnikov avatar
By VANGEL
HM...SKAKLIVE LI PRICE...

NEKI KAZU LJUBAV NEMA GRANICA MISLI SE NA GODINE...MEDJUTIM IPAK MENI TO NIJE OK

U OSTALOM POSETI PSIHOLOGA PA VIDI STA CE ON RECI;)
Korisnikov avatar
By Khons
slazem se da neki stariji srednjoskolac godina moze da bude izuzetno inteligentan i uopste ne dovodim u pitanje pamet ili sposobnost osoba mladjih od mene.
ali uglavnnom se u mom iskustvu ponavljao isti sablon-emotivno neizivljene osobe koje ce u jednom momentu da budu nepopravljivo romanticne i skidaju ti zvezde sa neba, a u drugom momentu ce da skontaju kako su ipak previse mladi za nesto ozbiljnije. ako ne to, onda je to neko bahato ponasanje kada se izadje u klub, dosta alkohola. da ne pominjem da su omiljene teme "kome je ona glupa srpkinja zabola keca" i kako "mora da buba biologiju za sutra" . opet, nemam nista licno protiv svega toga, ali opet ne mogu samo o tome da pricam.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by leobg
Evo, posto sam postavio temu da posle skoro godinu dana kazem neka moja iskustva. Kao sto je neko napisao, deca su samo za sex. E to je istina. Ako nisu za nesto duze, a to podrazumeva materijalnu podrsku dok zavrse fax i sl. Imao sam momke od 18-38 godina i ono sto mogu da kazem posle svega je da covek vremenom shvati da su u gay svetu duze veze skoro nemoguce.
Netacno...ja znam dva momka koji su u vezi vec preko 6 godina a obojica su u 20-tim a cuo sam za jos gay parova cije veze traje duze od mnogih brakova.
I odbijam da poverujem da su duge veze u gay svetu nemoguce :durenje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by leobg
Evo, posto sam postavio temu da posle skoro godinu dana kazem neka moja iskustva. Kao sto je neko napisao, deca su samo za sex. E to je istina. Ako nisu za nesto duze, a to podrazumeva materijalnu podrsku dok zavrse fax i sl. Imao sam momke od 18-38 godina i ono sto mogu da kazem posle svega je da covek vremenom shvati da su u gay svetu duze veze skoro nemoguce.
Netacno...ja znam dva momka koji su u vezi vec preko 6 godina a obojica su u 20-tim a cuo sam za jos gay parova cije veze traje duze od mnogih brakova.
I odbijam da poverujem da su duge veze u gay svetu nemoguce :durenje:
hm... ne zaboravi da su neki u vezi iz navike. ne sumnjam da su ti koje ti poznajes u skladnoj vezi, ali ja sam npr upoznao dva momka koji su zajedno preko 10 godina. zive zajedno, imaju zajednicki biznis. ali sa strane svrljaju. i to nije neki interni dogovor da se vidjaju i sa drugim ljudima, nego klasicna svaleracija. e sad, sve je to kao jedna prosecna str8 veza, samo sto gay ljudi imaju taj luksuz da nemaju obavezu ni prema kome. nemaju porodicu, pa da kazes da zbog toga trpe. koji je razlog sto ovi trpe medjusobne prevare, ne znam, ali eto... fakat je da 10 godina traju. ne znam hoce li trajati jos 10...
Korisnikov avatar
By Insorcer
donja granica je: polovina mojih godina + 7, gornja granica je da su moje godine nekome polovina godina + 7 :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sedam,sedam,sedam... :smilegrin:

Armandicu...pa da sednem na tu tvoju donju polovinu:sladoled:
Korisnikov avatar
By stefan19
NE UTICE! I to dolazi od mene koji je u vezi sa tipom starijim od mene citavih 28 GODINA!!!

Za vezu je najbitnije da ste na istom mentalnom nivou. Seks moze da bude super, ali za vezu je potrebno vise.
Robert i ja smo imali srecu da je on vise detinjast za svoje godine, a na drugu ruku, ja zreo za svoje. Tako se upotpunjujemo. Imamo dosta slicnih interesovanja i razumevanja. Otvorena komunikacija takodje... Ih... Kada nesto zelis, ne postoje granice!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by stefan19
Robert i ja smo imali srecu da je on vise detinjast za svoje godine, a na drugu ruku, ja zreo za svoje.
Nikakvo cudo.
Mnogi ljudi pod starost skroz podetinje.
I sama kod sebe primecujem tu tendenciju, pa mi se probudi zelja da vijam mlade pupice, jer se kraj njih i ja osecam podmladjenom.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Daliborka
Originally posted by stefan19
Robert i ja smo imali srecu da je on vise detinjast za svoje godine, a na drugu ruku, ja zreo za svoje.
Nikakvo cudo.
Mnogi ljudi pod starost skroz podetinje.
Izgleda da je tako Denka... Ali dok god nam je lepo, ih... :) Super obojici :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Razlika u godinama je najgluplji razlog zbog koga bi odbio nekoga! :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Što starije, to bolje... :mljac:
Obozavateljka gerijatrije! :P :psiholog:
By alexandermagic
Donja granica - vršnjak, gornja +14 godina.

Nešto stariji muškarci su mi uvijek bili zanimljiviji.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!