Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by HtonPrijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....nemam ništa ni protv mlađih,ni protiv starijih,ali realno gledano kad se dvoje ljudi starosne razlike recimo 10ak godina, odluči da stupi u emotivnu romanitčnu vezu, u prvom planu je uvek nešto drugo,a ne stvarne iskrene emocije (traženje nekog starijeg uzora,traženje nekog mlađeg kao inspiracije,faktor ekonomske stabilnosti,fizička privlačnost, sex.......i milion sličnih motiva, pa tek onda dolaze emocije,ako onih pravih uopšte i ima)
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Originally posted by WinterPa da, jesu-zato ih i poredim.Da bi sa nekim bio pravi prijatelj mora da prodje vise kriterijuma nego neko sa kojim cu biti mesec dana u vezi... Tako da kada mi godine nisu nikakvo merilo kod prijateljstva,jos manje su kod nekoga sa kim cu biti u vezi.Originally posted by HtonPrijateljstvo i veza su dva potpuno različita pojma i ne mogu se porediti....
Ja sa mnogim dobrim prijatljima nemam nista zajednicko, pa opet divno funkcionisemo zajedno
Originally posted by leobgNetacno...ja znam dva momka koji su u vezi vec preko 6 godina a obojica su u 20-tim a cuo sam za jos gay parova cije veze traje duze od mnogih brakova.
Evo, posto sam postavio temu da posle skoro godinu dana kazem neka moja iskustva. Kao sto je neko napisao, deca su samo za sex. E to je istina. Ako nisu za nesto duze, a to podrazumeva materijalnu podrsku dok zavrse fax i sl. Imao sam momke od 18-38 godina i ono sto mogu da kazem posle svega je da covek vremenom shvati da su u gay svetu duze veze skoro nemoguce.
Originally posted by Lakiboy_nshm... ne zaboravi da su neki u vezi iz navike. ne sumnjam da su ti koje ti poznajes u skladnoj vezi, ali ja sam npr upoznao dva momka koji su zajedno preko 10 godina. zive zajedno, imaju zajednicki biznis. ali sa strane svrljaju. i to nije neki interni dogovor da se vidjaju i sa drugim ljudima, nego klasicna svaleracija. e sad, sve je to kao jedna prosecna str8 veza, samo sto gay ljudi imaju taj luksuz da nemaju obavezu ni prema kome. nemaju porodicu, pa da kazes da zbog toga trpe. koji je razlog sto ovi trpe medjusobne prevare, ne znam, ali eto... fakat je da 10 godina traju. ne znam hoce li trajati jos 10...Originally posted by leobgNetacno...ja znam dva momka koji su u vezi vec preko 6 godina a obojica su u 20-tim a cuo sam za jos gay parova cije veze traje duze od mnogih brakova.
Evo, posto sam postavio temu da posle skoro godinu dana kazem neka moja iskustva. Kao sto je neko napisao, deca su samo za sex. E to je istina. Ako nisu za nesto duze, a to podrazumeva materijalnu podrsku dok zavrse fax i sl. Imao sam momke od 18-38 godina i ono sto mogu da kazem posle svega je da covek vremenom shvati da su u gay svetu duze veze skoro nemoguce.
I odbijam da poverujem da su duge veze u gay svetu nemoguce![]()
Originally posted by stefan19Nikakvo cudo.
Robert i ja smo imali srecu da je on vise detinjast za svoje godine, a na drugu ruku, ja zreo za svoje.
Originally posted by DaliborkaIzgleda da je tako Denka... Ali dok god nam je lepo, ih...Originally posted by stefan19Nikakvo cudo.
Robert i ja smo imali srecu da je on vise detinjast za svoje godine, a na drugu ruku, ja zreo za svoje.
Mnogi ljudi pod starost skroz podetinje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!