Jao kad sam pre hiljadu godina bila na dejtu s nekim tipom. Elem startuje on mene, ispostavi se da je drugar neke moje ortakinje (fina neka devojka), uzme telefon i da me izvede na dejt. I ja pristanem, decko je delovao kao fini neki, a i meni bilo dosadnjikavo u zivotu. I dodje on sa jos ortakom i ortakinjom po mene nekim stojadinom da idemo u Pancevo (ne znam ni ja zasto tamo, kad se nije bilo desavalo nista specijalno).
I sednemo mi u taj krsh od 101-a, ispostavi se da desna vrata ne mogu ni da se zatvore, te sam ih drzala sve do Panceva, ali ajde. Plela se neka ok prica, ti njegovi nisu bas moja idealna ekipa, al nisu ni neki duduci. I dodjemo u neki klub sa minijaturnim wc-ima, ja naravno pijem ko smuk, a ovi me caste nekim long islandima. Ovaj postaje blago naporan, al jbg, u Pancevu sam i pica stizu. Promenimo 3-4 kluba, ovaj se ispostavi da je vise nego blago homofobican, ja zveram u igracice, on mi turpija nesto na uvo, i sve vreme pokusava da me hvata za sise, pritom mi je pricao i akko je poeta te hoce da izda zbirku pesama. I ta agonija je trajala jos dobrih 2-3 sata, ja sam otprilike vec posrtala, kad su ovi odlucili da je bilo dosta i da idemo za BG. I odvezu me do kuce, onaj je nasrtao na mene u kolima, ja se branila kako mi je muka od alkohola, sva sreca pa sam bila na zadnjem sedistu i nisam morala da drzim vrata da ne otpadnu. I stignemo pred moju zgradu, kad ovaj iz dzepa vadi neke papire i kaze da su to pesme koje je pisao za mene. I ja uzmem to, i odem kuci, nekako dobauljam do kreveta i zakuntam.
Sutradan mi dodju koleginice s faxa da radimo neke vezbe, i ja se opsetim onih papira u dzepu jakne, i uzmem da citam, ajoj majko koji transfer neprijatnosti. Ne secam se kako je islo, ali se secam nekih ljubicastih bubnjeva sto bubnjaju narandzasto i slicnih koprolalija. Ono je neopisivo koliko je glupo, bar su se koleginice smejale toliko da se jedna zagrcnula.
Elem, ne secam se kako se zvao, i nisam mu se vise javlala na telefon.
Posle mi je poslao poruku da mu vratim pesme. Nisam mu vratila za slucaj da pozeli da ih uvali nekoj devojci.
Btw, posle tjekom dejting karijere su mi dve devojke napomenule kako pisu knjigu i nudile da citam, al se nisam usudila.