Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ja sam jednom isla na date po nagovoru nekih poznanica. Bila na zurci, i tu je bila neka mala slatka, i one navalile kako joj se dopadam, i ja se upoznam, iscavrljam malo (koliko se moglo od buke i alkohola), razmenim telefone i odem na date. Na dejtu mi je iscrpno pricala o tome kako je komsija vrbuje u sektu, i ja da okrenem temu pitam da li je lately gledala neki zanimljiv film, i ona rece da je gledala "Aleksandra, super film, ali bas bedak sto Andjelina glumi babu". :zvezdice: Osim toga mi je ispricala kako kod nje na privatnom faxu naucis 3 strane i dobijes 8 na ispitu. Posle sam je odvela kod ortakinje na zurku gde je povracala od vina i muvala tu moju ortakinju.

Sto mi je to trebalo?
:balerina:
Korisnikov avatar
By Mahoney
svi moji dejtovi su za rubriku "verovali ili ne".

poslednji je cak bio za "jeste li culi da..."

posle prepiske na romeu u kojoj se mi opasno zainteresujemo jedan za drugoga, nadjemo se, upoznamo se i ja u trecoj sekundi shvatim da to nije to. iako sam zeleo. pismen, kulturan, superinteligentan, ali previse star za moj ukus.

saznam da je lekar specijalista (za uho, grlo, nos) i ja mu se pozalim na zujanje u uhu (nakon bazena na kome visim ovih dana), te sedamo u njegov nabudzeni auto i pravac njegova klinika. tamo mi ispere uvo, pregleda i grlo i nos, prepise neke lekove...

dan kasnije mi je pisao epove o svojoj zaljubljenosti (u mene), da bih mu dan i po kasnije dao nogu.

sad se duri na mene...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ocigledno put to muskog srca ne vodi preko njegovog uha :giggle:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by decko
Jao nije moj, ali moram da napisem sta se desilo jednom mom drugu (uz njegovu dozvolu :giggle: ) koji je otisao na dejt sa jednim jako jako slatkim deckom :)
Enivej, on dolazi na zakazano mesto kad tamo taj lik i jos jedan decko, par godina starije. Ispostavi se da je to brat ovog lika kog je on namerno poveo jer su obojica....u fazonu da traze decka pa ko upeca ovog - upeca. A kasnije su rekli da se ne bi bunili ni da organizuju neku trojku!

:smeh:

Oću ja, oću ja :)
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Mahoney

posle prepiske na romeu u kojoj se mi opasno zainteresujemo jedan za drugoga, nadjemo se, upoznamo se i ja u trecoj sekundi shvatim da to nije to. iako sam zeleo. pismen, kulturan, superinteligentan, ali previse star za moj ukus.

saznam da je lekar specijalista (za uho, grlo, nos) i ja mu se pozalim na zujanje u uhu (nakon bazena na kome visim ovih dana), te sedamo u njegov nabudzeni auto i pravac njegova klinika. tamo mi ispere uvo, pregleda i grlo i nos, prepise neke lekove...

dan kasnije mi je pisao epove o svojoj zaljubljenosti (u mene), da bih mu dan i po kasnije dao nogu.

sad se duri na mene...

Čovjek bio tako dobar i human prema tebi a ti ni manje ni više nego nogu. Sramota! Pfff
Korisnikov avatar
By mitrandir

sad se duri na mene...

Normalno da se duri. On je ORL, trebao si da mu daš uvo :D
Korisnikov avatar
By Delete
Pomenucu jedan davni dejt, koji svrstavam u domen "ovo samo meni moze da se desi".
Godinama sam registrovana na neki sajt za upoznavanje i kad mi je ultra dosadno (u periodima spremanja ispita), posecivala sam ga, da vidim ko mi je pisao. U tom periodu sam sveze raskinula sa nekim deckom, sa kojim je cesta tema razgovora bila perverzne seksualne aktivnosti njega i bivse mu devojke.

I medju nedavnim kontaktima, neka devojka iz mog grada, odgovorim joj i u 2-3 poruke se dogovorimo gde da se nadjemo za 2 dana. U toj korespondenciji ne razmenimo ni fotke.

Cekala sam je na dogovorenom mestu, kad mi je prisla bivsa devojka mog bivseg decka. Nije bilo sumnje, to je devojka sa kojom sam dogovorila dejt. :qqlele: Mic po mic, temu po temu i dodjosmo nekako do razgovora o nasem bivsem decku. Narednih sat vremena mi je objasnjavala da nisam normalna jer se za mesec dana nase veze nismo karali i da moram da ga trazim jer nisam svesna kakv sex sam propustila.
I misleci da cu je se resiti, krenula sam na predavanja na fexu, a ona me je pratila do faxa, usla sa mnom u slusaonicu i naredna 4h mi prepricavala njihove jebacine (da `prostite).
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

sad se duri na mene...

Bar si se ogrebao za dzaba pregled i isporanje.
By alexandermagic
Originally posted by m..
Ja sam jednom isla na date po nagovoru nekih poznanica. Bila na zurci, i tu je bila neka mala slatka, i one navalile kako joj se dopadam, i ja se upoznam, iscavrljam malo (koliko se moglo od buke i alkohola), razmenim telefone i odem na date. Na dejtu mi je iscrpno pricala o tome kako je komsija vrbuje u sektu, i ja da okrenem temu pitam da li je lately gledala neki zanimljiv film, i ona rece da je gledala "Aleksandra, super film, ali bas bedak sto Andjelina glumi babu". :zvezdice: Osim toga mi je ispricala kako kod nje na privatnom faxu naucis 3 strane i dobijes 8 na ispitu. Posle sam je odvela kod ortakinje na zurku gde je povracala od vina i muvala tu moju ortakinju.

Sto mi je to trebalo?
:balerina:
:lol:
Korisnikov avatar
By Mahoney
za dusebriznika bureka i slicne - pregled sam uredno platio, imam i fiskalni isecak :potapsava:

nije poenta u besplatnom pregledu, vec u cinjenici da sam krenuo na dejt, a zavrsio na ispiranju uha...

:jazzva:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
za dusebriznika bureka i slicne - pregled sam uredno platio, imam i fiskalni isecak :potapsava:

nije poenta u besplatnom pregledu, vec u cinjenici da sam krenuo na dejt, a zavrsio na ispiranju uha...

Neki krenu na dejt pa zavre s kopcama.

Big deal.
Korisnikov avatar
By Mahoney
neki krenu na dejt, pa ih udari tramvaj.
nekima, pak, padne boing na glavu.

i tako dalje...

:pms:
Korisnikov avatar
By Delete

Nece oni tebi poverovati dok ne skeniras taj fiskalni racun.
A ja sam imala podjednako neobicnu situaciju, krenula kod orl-a (koji mi se cak i svidjao), a zavrsila na dejtu sa stomatologom.
Korisnikov avatar
By Mikili73
[/quote]

Nece oni tebi poverovati dok ne skeniras taj fiskalni racun.
A ja sam imala podjednako neobicnu situaciju, krenula kod orl-a (koji mi se cak i svidjao), a zavrsila na dejtu sa stomatologom.
[/quote]

A jel ti čika stoma prvo bušio zubić pa ste nakon toga imali date ili obrnuto? :moby: :kuvar:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mikili73
A jel ti čika stoma prvo bušio zubić pa ste nakon toga imali date ili obrnuto? :moby: :kuvar:
Nisam spomenula nikakvo busenje zubica. :)

Zapravo, na dejtu smo završili jer sam zahtevala da orl-u poruči da moji savršeni zubići (insistirala sam i na tom deminutivu) nisu uzrok krvarenja iz nosa i da mi već jednom neko kaže zbog čega umirem. I ako misli još dugo da se nateže sa mnom, dopiše još koju pauzu, jer to što učestvuje u mom mučenju ne spada u opis posla kojim se bavi. I na to dobijem odgovor da je poslednjih 10 minuta na pauzi i da možemo uz kafu proćaskati o detaljima. :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Delete
.
.
.
Da je bar neki ortoped za tvoja lomatanja na nasketu. ovako sam se samo ja okoristio od vaseg dejtovanja. Ako zanemarmo onaj Nimulid. :qqlele:

Moj presavrseni homoseksualni dejt:
Gej muskarac "slucajno" ubo moj broj telefona, razmenili i mms i pozove me da odem kod njega u selo. Ja tamo, a on me uvede u kucu, u sobi gori sveca, sva familija na okupu, sa svima sam se upoznao. Pitao sam za wc i posrecilo mi se da imaju vanjski. pa sam zamakao do kola i uhvatio sturu.
Korisnikov avatar
By umetnik
Originally posted by Myto
.
.
.
Da je bar neki ortoped za tvoja lomatanja na nasketu. ovako sam se samo ja okoristio od vaseg dejtovanja. Ako zanemarmo onaj Nimulid. :qqlele:

Moj presavrseni homoseksualni dejt:
Gej muskarac "slucajno" ubo moj broj telefona, razmenili i mms i pozove me da odem kod njega u selo. Ja tamo, a on me uvede u kucu, u sobi gori sveca, sva familija na okupu, sa svima sam se upoznao. Pitao sam za wc i posrecilo mi se da imaju vanjski. pa sam zamakao do kola i uhvatio sturu.
Je l' je sveca stajala iznad necije glave, ili je samo bila na stolu? :roflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By m..

pa jel dobar doktor? mislim meni bi (valjda) dobro doslo ispiranje usiju jer sam gluva ko top, a i sinuse bi neko trebalo da mi pogleda. :deda:
Korisnikov avatar
By m..
Jao kad sam pre hiljadu godina bila na dejtu s nekim tipom. Elem startuje on mene, ispostavi se da je drugar neke moje ortakinje (fina neka devojka), uzme telefon i da me izvede na dejt. I ja pristanem, decko je delovao kao fini neki, a i meni bilo dosadnjikavo u zivotu. I dodje on sa jos ortakom i ortakinjom po mene nekim stojadinom da idemo u Pancevo (ne znam ni ja zasto tamo, kad se nije bilo desavalo nista specijalno).

I sednemo mi u taj krsh od 101-a, ispostavi se da desna vrata ne mogu ni da se zatvore, te sam ih drzala sve do Panceva, ali ajde. Plela se neka ok prica, ti njegovi nisu bas moja idealna ekipa, al nisu ni neki duduci. I dodjemo u neki klub sa minijaturnim wc-ima, ja naravno pijem ko smuk, a ovi me caste nekim long islandima. Ovaj postaje blago naporan, al jbg, u Pancevu sam i pica stizu. Promenimo 3-4 kluba, ovaj se ispostavi da je vise nego blago homofobican, ja zveram u igracice, on mi turpija nesto na uvo, i sve vreme pokusava da me hvata za sise, pritom mi je pricao i akko je poeta te hoce da izda zbirku pesama. I ta agonija je trajala jos dobrih 2-3 sata, ja sam otprilike vec posrtala, kad su ovi odlucili da je bilo dosta i da idemo za BG. I odvezu me do kuce, onaj je nasrtao na mene u kolima, ja se branila kako mi je muka od alkohola, sva sreca pa sam bila na zadnjem sedistu i nisam morala da drzim vrata da ne otpadnu. I stignemo pred moju zgradu, kad ovaj iz dzepa vadi neke papire i kaze da su to pesme koje je pisao za mene. I ja uzmem to, i odem kuci, nekako dobauljam do kreveta i zakuntam.

Sutradan mi dodju koleginice s faxa da radimo neke vezbe, i ja se opsetim onih papira u dzepu jakne, i uzmem da citam, ajoj majko koji transfer neprijatnosti. Ne secam se kako je islo, ali se secam nekih ljubicastih bubnjeva sto bubnjaju narandzasto i slicnih koprolalija. Ono je neopisivo koliko je glupo, bar su se koleginice smejale toliko da se jedna zagrcnula.

Elem, ne secam se kako se zvao, i nisam mu se vise javlala na telefon.

Posle mi je poslao poruku da mu vratim pesme. Nisam mu vratila za slucaj da pozeli da ih uvali nekoj devojci.

:okret:

Btw, posle tjekom dejting karijere su mi dve devojke napomenule kako pisu knjigu i nudile da citam, al se nisam usudila.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by m..
sve vreme pokusava da me hvata za sise
Za sta? :smeh:
Mislim...
Bolje da ne mislim ovoliko pijana, svasta cu da istripujem. :lol:
Korisnikov avatar
By Neve
Prije par godina sam izašla s jednom curkom koju sam znala iz viđenja. Svidjela mi se jer je hodala kao moja bivša. :lol: Elem. odemo mi kao na kafu u neki shopping centar (što mi nikad neće biti jasno zašto :neisguran: ) .. ugl ova je šutila kao zalivena skoro cijelo vrijeme.. tak da sam priče morala iz pete vaditi, da budu što manje interne.. ugl, poslije toga odem ja na predavanje.. i dobijam poruku "jel ti se sviđam" na što odgovorim sa "jel to retoričko pitanje?".. hmm, cura je mislila da sam ju odjebala.. pa sam na kraju skontala da sam ju ipak eto, odjebala.
Prvi i posljednji dejt.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
sve vreme pokusava da me hvata za sise
Za sta? :smeh:
Mislim...
Bolje da ne mislim ovoliko pijana, svasta cu da istripujem. :lol:
ona dva ispupcenja ispod vrata, a iznad pivcepsa. eventualno sluze za dojenje dece, a uglavnom za uzitak.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by m..

ona dva ispupcenja ispod vrata, a iznad pivcepsa.
pivcepsa :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
Bio neko na horor dejtu skorije :D ?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jok ja, ali svejedno srećem neke ale svaki drugi dan.

Plus, dobijam neke spooky telefonske pozive i poruke. :nevecampbell:
Znadu ljudi šta volem, I guess.

A kad otvorim mejl, k'o u živi pesak da sam ugazila.

Samo mi još fali da dejtam pred Halloween.
By TheNewOne
Hm...Imala sam dosta "sluchajeva" na meniju, ali, najupecatljivija mi je bila devojka koja se, nakon upoznavanja preko oglasa na ovom sajtu i brda mail-ova, pojavila na date-u u prljavoj koshulji, neokupana ( da ne kazem da je smrdela na ustajali znoj!),dakle, u svom najgorem izdanju... a pored toga je sve vreme gledala u pod a na svako moje pitanje je odgovarala sa da ili ne. Nakon inicijalnog shoka, pomislih da je mozda stidljiva i da je tek ushla u celu prichu (o kako sam naivna). A posle nekih 20 minuta, medi je dosadilo pa sam krenula kuci. Ona bez blama pita da ide sa mnom. Ljubazno kazem, mozda drugi put. A onda horor krece! Na sred ulice pune ljudi ona urla " jesam ti ja ruzna, a? shta ti mislish da si, a? sve ste vi iste, mamu vam je***!" Ulazim u auto dok ona lupa po staklu i urla i dalje.
Epilog je usledio nedelju dana kasnije kad je srecem u Toxicu. Riba je imala par date-ova koji su poshli naopako pa je reshila da nekom pokazhe svoje. Bash je pokazala.
Sto se mene tiche, vishe na blind date-ove ne idem tako, od tada se potrudim da je pozovem u gay kafic i ako odmah primetim neshto " sumnjivo" prekidam date. Na svu srecu nishta "sumnjivo" mi se nije desilo od tada...Ali, mozda dotichna ima neku sestru bliznakinju. Nadam se da je necu sresti:)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by mitrandir
Originally posted by decko
Jao nije moj, ali moram da napisem sta se desilo jednom mom drugu (uz njegovu dozvolu :giggle: ) koji je otisao na dejt sa jednim jako jako slatkim deckom :)
Enivej, on dolazi na zakazano mesto kad tamo taj lik i jos jedan decko, par godina starije. Ispostavi se da je to brat ovog lika kog je on namerno poveo jer su obojica....u fazonu da traze decka pa ko upeca ovog - upeca. A kasnije su rekli da se ne bi bunili ni da organizuju neku trojku!

:smeh:

Oću ja, oću ja :)

E, sad update. Upoznah dva lika, rođena braća :)
Doduše, nisam ih upoznao zajedno već jednog pa drugog. I oni ne znaju jedan za drugog:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Na svu srecu nisam imao...:vruce:ne bih ni voleo da imam... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!